ich-zapfe

Baterie apa, Baterie baie - senzor 1/2", presiune joasă, alimentat cu baterii


Numărul de articol NEW-3155

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Baterie apa, Baterie baie, Baterie chiuveta baie - senzor 1/2", presiune joasă, alimentat cu baterii

Robinetul de apă - racord senzor 1/2" este un instrument inovator pentru întreprinderile profesionale de catering. Este deosebit de potrivit pentru utilizarea în ghișee sau pe mese. Robinetul de apă de înaltă calitate revoluționează manipularea apei în sectorul profesional și o duce la un nou nivel.

Avantajele robinetului de apă:

  • Funcționează cu baterie: cu 4 baterii alcaline AAA, fitingul este complet wireless. Cablurile încurcate de pe tejghea sunt acum de domeniul trecutului. Racordul de senzori pentru apă în industria de catering este alimentat de baterii și, prin urmare, funcționează complet fără cabluri enervante.
  • Cromat: fiting-ul atrage ochiul strălucitor în fiecare bar. Este realizat din material robust și durabil și este, de asemenea, cromat. Deci nu este doar practic, ci și un accesoriu șic pentru unitățile profesionale de catering.
  • Clătirea cu stagnare 24 de ore: Spălarea automată cu stagnare garantează o igienă optimă. După utilizarea dispozitivului, o clătire cu stagnare de 24 de ore este activată automat pentru a asigura o igienă optimă în fiecare bar.
  • Conexiune 3/8”: Instalare ușoară și adaptare la conductele de scurgere și admisie existente. Racordul de senzor de 1/2" cu presiune scăzută este echipat cu o racordare de 3/8", care permite instalarea și adaptarea ușoară la conductele de scurgere și admisie existente.
  • Alezajul mesei Ø33mm: robinetul de apă - racord cu senzor de 1/2" cu presiune scăzută are un orificiu pentru masă de Ø33mm și, prin urmare, se potrivește pe majoritatea blaturilor sau meselor.
  • Dimensiuni compacte: datorită dimensiunilor compacte de 148 mm x 97 mm, fitingul se potrivește în orice zonă fără a ocupa prea mult spațiu.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

S-ar putea să vă intereseze și: