ich-zapfe

Jigger, barmanská odmerka na alkohol - 20/40 ml, nehrdzavejúca oceľ


Producător NEW-99505

Výrobca:ich-zapfe


* vr. ges. DPH. plus. Doprava

Jigger, barmanská odmerka na alkohol - 20/40 ml, nehrdzavejúca oceľ

Ponořte se do světa mixologie s naším výjimečným meracím pohárem Jigger, pečlivě vytvořeným k tomu, aby zvýšil váš zážitek z tvorby koktejlů. Vyrobený z odolné nerezové oceli 304, tento elegantní a profesionální nástroj zaručuje nepřekonatelnou přesnost při měření ingrediencí pro vaše oblíbené nápoje.

Vlastnosti:

  • Štědrá kapacita: S kapacitou 20/40 ml se náš Jigger hodí jak pro malé, tak velké koktejly, zajistí vám dokonalou rovnováhu chutí.
  • Premium nerezová ocel: Vyrobte z vysoce kvalitní nerezové oceli 304, náš merací pohár odolává zkoušce času, odolává rezivě a korozi s nezlomnou odolností.
  • Odolný design: Navržený s robustní tloušťkou stěny 0,6 mm, Jigger epitomizuje trvanlivost, zajišťujíc dlouhou životnost i při častém používání.
  • Dokonalý povrch: Kromě své funkční excelence se Jigger pyšní dokonalým povrchem, zvyšujícím nejen jeho estetický přitažlivost, ale také usnadňujícím bez námahy čištění.
  • Optimální rozměry: S výškou 73 mm a hmotností pouhých 44 g je tento Jigger ideálním doplňkem pro každý bar, restauraci nebo sbírku každého nadšence do koktejlů.
  • Všestranné využití: Ať už jste zkušený barman nebo domácí mixolog, náš Jigger je nezbytným společníkem, přidávajícím každému nápoji špetku sofistikace.
  • Zábava s stylem: Zvýšte svou hostitelskou hru a zanechte trvalý dojem na svých hostech s přesností a stylem, který náš Jigger přináší při přípravě koktejlů.

Ponořte se do světa rafinované mixologie s naším meracím pohárem Jigger. Ať už dokonalujete klasické kombinace nebo experimentujete s inovativními směsmi, tento nástroj zajišťuje, že každé nalévání je mistrovským dílem.

Navržený jak pro profesionály, tak pro nadšence do koktejlů, náš merací pohár přesahuje obvyklé standardy. Jeho praktická funkcionalita se snadno kombinuje s elegantní estetikou, čímž se stává výrazným doplňkem pro jakoukoli barevnou konfiguraci.

Nedovolte si ustoupit před průměrem, vyberte si vynikající kvalitu při každém nalévání. Získajte dnes náš merací pohár Jigger a proměňte své úsilí při tvorbě koktejlů v symfonii chutí, přesnosti a sofistikace.

Rýchle dodanie Dodávame rýchlo. Vďaka DHL bude váš balík s vami okamžite!

Najvyššia kvalita Špičkové výrobky od popredných svetových výrobcov!

Spokojnosť zákazníkov Viac ako 90% našich zákazníkov nás odporúča iným.

Bezpečnosť Bezpečné nakupovanie online s certifikátom SSL.