Distilarea

Distilarea pentru hidrosoli, uleiuri esențiale, apă și alte utilizări

Sistemele de distilare sau fotografiile sunt disponibile în diferite modele. Ele pot fi utilizate în diferite scopuri și, de exemplu, pentru producerea de apă distilată sau uleiuri esențiale.

În plus, schnapps-ul poate fi, desigur, distilat și cu albiuri adecvate. Cu toate acestea, persoanelor private nu le este permis să facă acest lucru în fiecare țară. Dacă intenționați să cumpărați un alambic cu care să ardeți alcool, este important deci să vă familiarizați cu reglementările legale din țara dvs.

Dacă doriți să cumpărați un alambic, de exemplu pentru că doriți să produceți uleiuri esențiale sau apă distilată, ați ajuns la locul potrivit în magazinul nostru online. Vă oferim o gamă de fotografii de înaltă calitate, dintre care puteți alege și livra noua dvs. imagine acasă rapid și fiabil.

Cele mai importante informații despre fotografii dintr-o privire

  • Sistemele de distilare pot fi utilizate, de exemplu, pentru distilarea schnapps și pentru producerea de apă distilată și uleiuri esențiale.
  • Chiar dacă teoretic este posibil să construiești un dispozitiv de fotografiat singur, cumpărarea unui dispozitiv finit are de obicei mai mult sens.
  • În Germania, persoanelor private nu li se permite să cumpere sau să opereze alambicuri destinate producției sau purificării alcoolului.
  • Atunci când cumpără o alunecare care este supusă aprobării, cumpărătorul trebuie să afle legile țării sale și să ne trimită aprobarea.
  • Vă oferim o selecție de fotografii de înaltă calitate pentru producerea de apă distilată, hidrosoli, arome, uleiuri esențiale și scopuri similare.

Ce înseamnă distilarea?

În timpul distilării, substanțele dificil de evaporat sunt separate de lichidele ușor de evaporat. Dispozitivele utilizate în acest scop se numesc fotografii.

Amestecul de pornire este încălzit în timpul distilării. Acest lucru creează abur care crește în dispozitiv și apoi este răcit din nou. Aceasta creează un condens lichid care poate fi colectat într-un recipient de colectare prevăzut în acest scop.

Distilarea poate fi utilizată în mai multe scopuri diferite. Cu un alambic, de exemplu, băuturile spirtoase pot fi apă distilată sau distilată, pot fi produși hidrosoli și uleiuri esențiale.

Funcționalitatea de bază este întotdeauna aceeași. În funcție de scopul exact al utilizării, fotografiile utilizate diferă destul de semnificativ între ele. Mini albiile, cu care cantități mai mici de uleiuri esențiale pot fi distilate acasă, sunt desigur mult mai mici decât acele albiuri care sunt folosite în distileriile de schnapps.

Din ce material este alcătuit?

Distileriile sunt realizate din diferite materiale. Foarte des sunt fabricate din cupru, de exemplu. Datorită proprietăților speciale ale metalului, acest lucru se aplică mai ales dispozitivelor profesionale care sunt utilizate, de exemplu, în distileriile de schnapps. În afară de aceasta, există, de asemenea, fotografii din oțel inoxidabil.

Distilerii pentru producția de uleiuri esențiale

Uleiurile esențiale sunt disponibile în nenumărate variante. În funcție de proprietățile uleiurilor, acestea pot fi utilizate în scopuri foarte diferite. Uleiurile esențiale sunt foarte des utilizate, de exemplu, la fabricarea produselor cosmetice sau a parfumurilor. În afară de asta, se știe că au un loc ferm în domeniul naturii. În plus, uleiurile esențiale pot fi utilizate pentru lămpile de parfum și, în unele cazuri, chiar și ca solvenți tehnici.

Uleiurile esențiale pot fi fabricate folosind diferite procese. Se pot obține cu ajutorul extracției sau cu ajutorul unui alambic adecvat prin distilare cu abur.

Distileriile pentru fabricarea uleiurilor esențiale devin din ce în ce mai populare. Mulți oameni folosesc acum alimente aromate și aromate pentru a distila uleiurile esențiale cu acestea pentru uz privat.

Instalație de distilare pentru hidrosoli

Cu ajutorul aromelor și aromelor albe, nu numai uleiurile esențiale pot fi distilate. În plus, așa-numiții hidrosoli pot fi obținuți și cu aceștia. Hidratații au un efect mult mai blând decât uleiurile esențiale. În funcție de extractele de plante pe care le conțin, acestea pot fi utilizate, de exemplu, pentru îngrijirea pielii, gurii și părului sau ca parfum de cameră.

Cu puțină practică, cunoștințele necesare și totuși dreptul, veți putea în curând să vă distilați propriile hidrosoli și uleiuri esențiale fără probleme.

Apa este liniștită

Apa distilată este apă obișnuită care a fost distilată pentru a elimina oligoelemente, ioni și alte impurități. Apa distilată este utilizată, de exemplu, în medicină sau farmacie ca solvent și agent de curățare. Dacă apa distilată trebuie să fie foarte pură din cauza utilizării sale, aceasta este distilată nu doar o dată, ci de două sau trei ori.

Cu un distilator de apă, apa distilată poate fi, de asemenea, produsă foarte ușor în propriii patru pereți. Apele albe funcționează practic la fel ca alte alambicuri. Apa din alambic este mai întâi evaporată prin încălzire. Acest lucru creează vapori de apă. Aburul care se ridică se răcește și devine din nou apă lichidă, care este apoi colectată într-un recipient de colectare prevăzut în acest scop.

Notele de apă simple, care sunt destinate uzului privat în gospodărie, de exemplu, sunt de obicei foarte ușor de utilizat, astfel încât să nu aveți probleme cu utilizarea unui astfel de dispozitiv.

Cumpărați încă: țineți cont de reglementările legale

Se poate citi din nou și din nou că persoanelor private din Germania li se permite să folosească așa-numitele mini albi, al căror volum nu depășește jumătate de litru, pentru a arde alcool. Cu toate acestea, acesta nu este adevărul. Deoarece distilarea alcoolului este permisă numai în distileriile cu capac și separare.

Acest regulament este în vigoare de la 01/01/2018. Înlocuiește reglementările valabile anterior care trebuiau respectate în funcționarea privată a dispozitivelor mici de distilare. Oricine a cumpărat un astfel de alambic cu un volum maxim de ardere de 0,5 litri până cel târziu la 31 decembrie 2017 nu trebuie să îl predea. Cu toate acestea, nu mai poate fi utilizat pentru purificarea sau extragerea alcoolului.

Prin urmare, persoanelor private li se permite să cumpere și să opereze în Germania fotografii care nu sunt destinate producției de alcool sau purificării alcoolului. Acest lucru se aplică, de exemplu, pentru albi pentru uleiuri esențiale sau pentru albi pentru apă.

Indiferent de acest lucru, este obligatoriu să înregistrați fotografii cu o capacitate mai mare de doi litri nu mai târziu de trei zile de la primire. Înregistrarea trebuie făcută la biroul vamal principal responsabil și trebuie să conțină cel puțin informații despre volumul și tipul dispozitivului, locul de instalare, utilizarea preconizată și datele vânzătorului.

Distilarea alcoolului nu este lipsită de risc

Indiferent de restricțiile legale existente care trebuie respectate atunci când operați un aparat de fotografiat, trebuie să aveți întotdeauna în vedere faptul că distilarea alcoolului prezintă în special diverse riscuri. Greșelile în distilare nu pot face pur și simplu alcoolul neplăcut din punct de vedere al gustului. În plus, pot chiar să provoace un pericol grav pentru sănătate. Prin urmare, nu face nicio îndoială că numai companiilor profesionale li se permite să distileze schnapps.

Furnizarea de dovezi pentru o instalație de distilare supusă aprobării

În calitate de client, este responsabilitatea dvs. să obțineți informații despre legile care se aplică în acest sens în țara dvs. înainte de a cumpăra un aparat de fotografiat și, dacă este necesar, să contactați autoritățile relevante, cum ar fi vama.

Dacă doriți să cumpărați o fotografie care necesită aprobare în magazinul nostru, avem nevoie de o copie a licenței dvs. în prealabil sau de înregistrarea fotografiei prin e-mail. Dacă nu avem documentele necesare, nu este posibil să achiziționăm de la noi o plăcuță corespunzătoare.

Construiește-ți propriile fotografii: este posibil?

Desigur, nu este absolut necesar să cumpărați un alambic. Dacă sunteți interesat de subiectul distilării, puteți, de asemenea, să vă construiți propriul alambic și să economisiți niște bani în comparație cu cumpărarea acestuia.

Dacă vrei să construiești singur un alambic simplu, în plus față de un alambic, ai nevoie doar de un cooler, o cască și o țeavă de ridicare. Datorită proprietăților despre care se spune despre acesta, cuprul este deosebit de popular ca material pentru fotografii. Prin urmare, este adesea folosit pentru sistemele de distilare auto-realizate. Cu toate acestea, există alternative la cupru. De exemplu, o oală din oțel inoxidabil poate fi utilizată ca o oală încă.

În funcție de ceea ce urmează să fie utilizat pentru fabricarea de sine, desigur, cerințele exacte pentru dispozitiv variază. De asemenea, este vital să abordați proiectul de construcție cu grija necesară. Printre altele, asigurați-vă că țevile au diametrul corect, astfel încât nimic să nu împiedice funcționarea sigură a autovehiculului dvs. și să nu existe accidente periculoase în timpul utilizării.

De asemenea, luați în considerare în avans că nu este atât de ușor să construiți o funcționare personală. Din acest motiv, vă sfătuim să cumpărați mai bine un dispozitiv potrivit pentru scopurile dvs. Așadar, puteți fi siguri că dispozitivul funcționează foarte bine și că calitatea pieselor individuale nu lasă nimic de dorit.

Cumpărați fotografii: la ce ar trebui să aveți grijă?

Dacă doriți să cumpărați un cadru foto, trebuie să țineți cont de câteva puncte importante. Deoarece, desigur, ar trebui să vă bucurați de achiziție cât mai mult timp posibil. Prin urmare, asigurați-vă absolut că dispozitivul pe care îl alegeți este de fapt potrivit scopului pe care intenționați să îl utilizați și că calitatea dispozitivului este convingătoare.

Trebuie să aflați, de asemenea, înainte de a cumpăra dacă relevanța este încă notificabilă în țara dvs. sau este supusă altor restricții. Aceasta este singura modalitate de a vă asigura că aveți voie să cumpărați și să utilizați alambicul și că nu sunteți amenințați cu probleme inutile, cum ar fi o amendă.

Cumpărați echipamente de distilare de înaltă calitate și livrați-le

Dacă doriți să cumpărați un alambic pentru a vă putea distila, de exemplu, propriile uleiuri aromate în viitor, îl veți găsi cu siguranță în magazinul nostru. Gama noastră vă oferă diverse sisteme de distilare de înaltă calitate, dintre care puteți alege un model potrivit.

Cumpărați noua dvs. imagine online. Achiziționați-vă livrarea în mod convenabil la domiciliu și în curând veți folosi dispozitivul pentru prima dată. Suntem convinși că veți fi absolut mulțumiți de calitatea înaltă a produselor noastre și de serviciul nostru de asistență pentru clienți de primă clasă și că dispozitivul dvs. din magazinul nostru nu lasă nimic de dorit.