Robinete de bere

Robinete de înaltă calitate și accesorii potrivite

Desigur, niciun sistem de distribuție nu ar trebui să fie lipsit de un robinet. În magazinul nostru online veți găsi o gamă largă de robinete de înaltă calitate. Pe lângă robineții cu piston simplu, gama noastră include și robineți compensatori și accesoriile de care aveți nevoie pentru a conecta robinetul la sistemul dumneavoastră de distribuție.

Stocăm numai produse de înaltă calitate de la producători renumiți, astfel încât puteți fi siguri de o calitate de primă clasă și de o durată de viață lungă pentru robinetul dumneavoastră.

Ce este un robinet?

Un robinet este un robinet de închidere utilizat pentru a controla debitul de lichid de la un robinet. Primele robinete au fost folosite probabil cu mai bine de 2.000 de ani în urmă. Chiar dacă erau foarte diferite de robinetele de astăzi, funcția lor era practic aceeași.

Robinetele moderne sunt fie un așa-numit robinet cu piston, fie un robinet compensator special, în care reglarea presiunii la robinet are loc în același timp. Care este robinetul potrivit depinde de băutură și de tipul de dozator bere

Ce distinge un robinet de înaltă calitate

Pentru o durată de viață lungă, este important să folosiți un robinet de calitate cât mai bună, fabricat din materiale robuste. Prin urmare, cel mai bine este să optați pentru robinete de distribuție din alamă sau oțel inoxidabil.

Robinetele care conțin în interior piese din plastic se pot zgâria destul de ușor în timpul curățeniei regulate și, prin urmare, sunt o alegere proastă, cel puțin pentru a bea bere. Acest lucru se datorează faptului că zgârieturile din interior fac ca berea să devină din ce în ce mai spumoasă atunci când iese de la robinet.

În afară de aceasta, este util pentru a bea bere dacă robinetul pe care l-ați ales are un buton pentru spumă. Astfel, puteți oferi berii un cap perfect de spumă după ce o atingeți.

Calitatea se plătește și la cumpărarea robinetelor

Atunci când cumpărați, fiți conștienți de faptul că numai un robinet de înaltă calitate permite obținerea unor rezultate bune de distribuire. Prin urmare, de obicei are sens să investești ceva mai mulți bani într-o calitate bună și astfel să te bucuri de robinet cât mai mult timp posibil și, în același timp, să le oferi oaspeților tăi o experiență perfectă a berii.

Indiferent de acest lucru, în magazinul nostru online veți găsi robinete în diferite game de prețuri din care puteți alege. Prin urmare, puteți decide singur câți bani doriți să investiți într-un robinet pentru sistemul dumneavoastră de distribuție.

Diferite tipuri de robinete

Se face o distincție, în primul rând, între robinetele simple cu piston și robinetele cu compensator. În plus, există, de asemenea, robinete cu ciocan care pot fi bătute direct în butoiul de bere.

Indiferent de tipul exact, funcția robinetului este întotdeauna aceea de a permite băuturii să iasă din sistemul de distribuție fără a provoca formarea excesivă de spumă..

Robinetul potrivit pentru o bere fără spumă

Pentru a umple berea în pahar, tot ce trebuie să faceți este să deschideți robinetul. Cu toate acestea, nu este chiar atât de simplu. Dacă presiunea la robinet este prea mare, din robinet iese doar spumă în loc de bere.

Pentru a evita acest lucru, presiunea trebuie redusă în timpul operațiunii de filetare. Există diverse posibilități în acest scop. Care dintre acestea este utilizat în cele din urmă determină, de asemenea, ce robinet este necesar.

Trage bere cu șarpe tranchilizant și robinet cu piston

O serpentină de liniștire este o țeavă lungă care are forma unei spirale. În timpul cepării, berea este trecută prin serpentina de liniștire. În acest proces, presiunea este redusă încet, astfel încât, în cele din urmă, să poată curge din robinet în mare parte fără spumă.

Cu cât se folosește mai mult timp bobina de calmare, cu atât mai mult poate fi redusă presiunea. Cu toate acestea, lungimea potrivită variază de la un sistem de distribuție la altul. Indiferent de acest lucru, un sistem de dozare cu serpentină de liniștire poate fi operat cu un simplu robinet de dozare cu piston.

Trageți berea cu un robinet compensator.

În locul combinației dintre bobina de calmare și robinetul de distribuție cu piston, este posibilă și utilizarea unui așa-numit robinet compensator. Acesta este un robinet al cărui design special permite scăderea presiunii în interiorul robinetului de distribuție.

În plus, robinetele compensatoare sunt echipate cu o pârghie de reglare a debitului, care asigură o ajustare flexibilă la presiunea respectivă și, astfel, rezultate perfecte atunci când se trage berea.

Ce presiune de robinet cu ce robinet?

Principala diferență între un robinet de compensare și un robinet cu piston convențional este că acesta din urmă necesită o presiune de racordare semnificativ mai mică, de maximum 0,6 bar. Dacă există o presiune mai mare la ieșirea sistemului de distribuție, în multe cazuri, din robinet iese doar spumă.

În schimb, un robinet compensator poate fi utilizat fără probleme și la o presiune de până la 1,4 bar. Acest lucru se datorează faptului că, datorită designului său special, acesta poate regla singur presiunea de priză a berii, fără a fi nevoie de o bobină de calmare suplimentară.

Când ce robinet este alegerea corectă

În principiu, se pot obține rezultate bune de tarodare atât cu un simplu robinet cu piston, cât și cu un robinet compensator. Prin urmare, nu se poate spune care robinet este, în cele din urmă, alegerea corectă.

Cu toate acestea, robinetele de compensare se caracterizează în special prin flexibilitate ridicată, precum și prin formatul lor de economisire a spațiului. Spre deosebire de un robinet convențional, acestea fac inutilă utilizarea unei bobine de calmare la deschiderea berii. Prin urmare, acestea reprezintă o alternativă foarte bună, printre altele, pentru distribuirea direct din butoi și pentru sistemele de distribuție a berii cu o linie de bere deosebit de scurtă.

Robineți de închidere a țevii pentru a fi scoși din țeavă

Pe lângă robineții cu piston și robineții compensatori, există, de asemenea, așa-numitele robineți de oprire a butoiului de bere sau robineți cu ciocan, care sunt bătuți cu ciocanul direct într-un butoi de bere adecvat cu un ventilator, fără un sistem de robinete intermediare.

Pentru a preveni picurarea excesivă, un astfel de robinet este de obicei echipat cu găuri de aer. În afară de aceasta, robinetele de închidere a butoaielor sunt disponibile atât din plastic, cât și din metal.

Dacă preferați acest tip de distribuire a berii, considerat deosebit de original, în loc să serviți berea cu un sistem de distribuție propriu-zis, în magazinul nostru veți găsi, bineînțeles, și robinetele potrivite pentru aceasta.

Robinete speciale pentru Guinness și alte beri stout

Atunci când se folosește o bere stout, cum ar fi Guinness, trebuie să se țină cont de unele caracteristici speciale. De exemplu, spre deosebire de alte beri, Guinness este dozată cu un amestec special de azot și dioxid de carbon. În afară de aceasta, este necesar, desigur, un robinet special pentru funcționarea unui sistem de distribuire corespunzător.

În combinație cu amestecul special de gaz presurizat, un astfel de robinet joacă un rol decisiv în conferirea unui Guinness a capului său excepțional de cremos.

Pe lângă robineții cu piston convenționali și robineții compensatori, puteți găsi în magazinul nostru online și robineții potriviți pentru a robinetării perfecte a berii stout, cum ar fi Guinness.

Robinetele trebuie să fie curățate în mod regulat

Subiectul igienei este de o importanță crucială în industria de catering și, bineînțeles, nu trebuie neglijat sub nicio formă atunci când se operează un sistem de distribuire a berii.

Pentru a asigura o distribuire sigură, este, prin urmare, esențial să curățați robinetul în mod regulat. Acest lucru previne nu numai proliferarea germenilor, ci și deteriorarea gustului berii.

Vă recomandăm să demontați complet robinetul pentru curățare.

Recomandăm să demontați complet robinetele pentru curățare, dacă este posibil, și să folosiți agenți de curățare speciali și perii de curățare adecvate pentru a îndepărta toate reziduurile în cel mai bun mod posibil.

Ustensilele de care aveți nevoie pentru a vă curăța robinetul pot fi găsite și în magazinul nostru, unde puteți comanda, de exemplu, perii de curățare sau un burduf, precum și adaptoare de curățare pentru robinetul cu piston sau pentru robinetul compensator.

Tapurile nu sunt folosite doar pentru a bea bere

Tapurile de robinet nu sunt, desigur, necesare doar pentru a bea bere. În plus, utilizarea lor este, desigur, necesară și pentru a servi alte băuturi reci, cum ar fi apa sau limonada

La fel ca în cazul distribuitoarelor de bere, robinetul trebuie să fie potrivit pentru sistemul de distribuție corespunzător. Atunci când se servesc limonade zaharoase, este important ca și robinetul să fie confecționat din materiale rezistente la zahăr, pentru a nu se deteriora după doar un timp scurt.

O selecție largă de robinete de înaltă calitate în magazinul nostru online

În magazinul nostru online veți găsi o selecție de robinete de înaltă calitate în diferite modele. De exemplu, alegeți între robinetele cu piston cromat și cele cu piston placat cu aur, robinetul care se potrivește sistemului dumneavoastră de distribuție.

Desigur, gama noastră include, de asemenea, robineți compensatori în diferite versiuni. Indiferent de robinetul pe care îl alegeți în cele din urmă, vă puteți baza pe noi pentru o bună calitate și, prin urmare, pentru o durată de viață cât mai lungă.

Accesorii potrivite pentru robinetul dumneavoastră

În afară de robinete, veți găsi, desigur, și accesorii adecvate de care aveți nevoie pentru a conecta robinetul dvs. la sistemul de distribuție. Acestea includ, de exemplu, manșoane de distanțare, garnituri și conectori de robinet

Este cel mai bine să comandați direct accesoriile necesare pentru robinetul dvs., astfel încât să puteți începe să distribuiți bere fără spumă fără întârzieri.

Gama noastră de robinete dintr-o privire

Ne propunem să le oferim restauratorilor și iubitorilor de bere tot ce au nevoie pentru a consuma bere la robinet. Pe lângă o gamă largă de sisteme de distribuție, aceasta include, bineînțeles, tot ceea ce ține de robinete, precum și de conectarea și îngrijirea acestora.

Gama noastră de robinete de bere include tot ceea ce ține de robinete, precum și de conectarea și îngrijirea acestora.

În gama noastră de robinete veți găsi, printre altele, următoarele produse:

●       Robinete cromate și placate cu aur

●       Robinete din oțel inoxidabil și plastic

●       Robinete de dozare cu piston și robineți compensatori

●       Tupeu pentru Guinness

●       Robineți de închidere a butoiului

●       Garnituri și robineți de robinet

●       Cheie de robinet

●       Curățarea periilor și a burdufurilor

Cumpărați robinete online pentru ieftin

Comandați robinetul dorit, inclusiv accesoriile, în mod convenabil din magazinul nostru online și beneficiați nu numai de prețuri avantajoase, ci și de o livrare fiabilă și de serviciul nostru excelent pentru clienți.