Robinete

filtru

Висококачествени смесители и подходящи аксесоари

Кранът трябва да е включен във всяка система за бира. В нашия онлайн магазин ще намерите богата гама от различни висококачествени батерии. В допълнение към буталните кранове нашата гама естествено включва и Kompensatorhähne с подходящи аксесоари.

Ние извършваме само висококачествени продукти на известни производители, така че можете да разчитате на първокласно качество и дълъг живот на крана.

Какво е кранът?

Кранът е интструмент, с който флуидният поток може да се контролира от дозатор. Първите крановете са използвани вероятно преди повече от 2000 години . Въпреки, че те ясно се разграничават от днешните освобождаващи клапи, функцията им е една и съща.

Със съвременните кранове се регулира налягането на наливане на бира. Кой е най-подходящ зависи от напитката и системата за наливане.

Какво отличава крана с високо качество

За по-дълъг живот, е важно да използвате кран, направен от надежден материал. Следователно най-добри варианти са месинг или неръждаема стомана.

Батерии, които съдържат пластмаса във вътрешната част се надраскват лесно при почистване и са възможно най-лошия избор, когато желаем да ги ползваме за наливане на бира. Тези драскотини причиняват образуването на повече пяна при наливане.

Хубаво е кранът да има отделен бутон за пяна. По този начин вие можете да сложите перфектното количество пяна на вашата бира.

Качество се отплаща при закупуване кранове

Когато купувате, трябва да имате предвидм че само с висококачествен кран постигате добри резултати. По тази причина е добре да инвестирате малко повече пари в качествена батерия и да радвате гостите си с перфектна бира.

В нашия магазин ще намерите кранове в различен ценови диапазон и можете да решите каква сума да инвестирате.

Различни видове разклонения

Разполагаме с кранове с бутало и Kompensatorzapfhähnen. В допълнение, има и кранове, които могат да се инсталират директно в бурето.

Независимо от желание резултат, ние трябва да налеем напитката с точното количество пяна.

Правилния избор при кран за пяна

Кранът е нужен, за да се налее бира в чашата. Толкова е просто на теория, но когато налягането е твърде високо от крана излиза само пяна.

За да се избегне това, налягането в крана трябва да е ниско. За тази цел има няколко опции, коя ще използвате зависи от вас.

Спирала за намаляне на налягането

При наливане бирата минава през спиралата. Докато при транспорта налягането й бавно намалява, до крана стига само бира, без пяна.

Където налягането не може да се намаля допълнително, спиралата е добро решение. Каква дължина е най-подходяща зависи от системата..

Система с кран компенсатор

Вместо комбинацията от кран с бутало и спирала, друг вариант е Kompensatorhahns. Това е кран, със специален дизайн, който позволява да се регулира налягането.

В допълнение Kompensatorhähne са оборудвани с лост за регулиране на скоростта на производителност.

Кое налягане е подходящо за съответния кран?

Основната разлика между компенсатор и конвенционален кран с бутало е, че първия изисква много по-ниска мощност и максимално налягане от 0.6 бара.

Благодарение на специалната си конструкция, той може да регулира налягането на бира без да е нужна спирала за регулиране..

Кой е правилния избор за наливане?

Добри резултати могат да се постигнат и с двата вида кранове. Кой вид е по-добър зависи от предпочитанията и целите ви.

Kompensatorhähne се характеризират по-специално с висока гъвкавост и пестеливост. За разлика от конвенционалния кран те правят спиралата за налягането излишна. Те са много добра алтернатива за закрапяне директно към кега или за системи с много къс маркуч.

Спирателни кранове , които се поставят директно на бурето

В допълнение към буталниte кранове и Kompensatorhähnen, има също така наречените спирателни кранове, които се прикрепят директно към бурето.

За да се предотврати прекомерно силен поток на бира, те са снабдени с въздушни отвори. Могат да бъдат пластмасови или метални.

Ако предпочитате този вид кранове, вие можете да ги намерите в нашия магазин.

Специални кранове за Guinness и други Stout бири

Крановете за наливане на силни бири ,като Guinness, имат някои особености. Тя се налива с бутилка, в която има смес от азот и СО2 и със специален кран.

В комбнация от смесения газ под налягане и крана, Guinness получава своята специфична кремообразна пяна.

В допълнение към конвенционалните бутални кранове и Kompensatorhähnen, можете откриете подходящи решения за Guinness, както е съвършен в нашия онлайн магазин.

Крановете трябва да се почистват редовно

Хигиената никога не трябва да бъде пренебрегвата в ресторантьорския бизнес, това се отнася и за системите за бира.

За да наливаме бира безопасно, кранът трябва да бъде почистван редовно. По този начин той се предпазва от бактерии и се запазва добрия вкус на бирата.

Препоръчваме ви да го разглобитте и изчистите напълно с помощта на почистващи препарати и четки.

Инструментите и препаратите, които са нужни за почситване на вашия кран, можете да намерите в нашия онлайн магазин

Крановете не се ползват само за наливане на бира

Крановете, разбира се, не се ползват само за наливане на бира. Можем да ги използваме за наливане на други студени напитки като вода и лимонада.

При сервиране на газирани напитки с високо съдържание на захар, кранът трябва да е устойчив на това вещество, за да не се увреди след кратко време.

Голям избор от висококачествени кранове на нашия онлайн магазин

В нашия онлайн магазин ще намерите селекция от качествени батерии в различни дизайни, например хромирани или позлатени, които са подходящи за вашата система.

Kompensatorhähne също е наличен в различни версии в нашата гама. Независимо какъв избор направите, с нашите кранове ще можете дълго да се наслаждавате на студена бира.

Подходящи аксесоари за вашия кран

В допълнение към крановете, при нас можете да намерите аксесоари, които можете да свържете към тях. Те включват разделители, уплътнения и други.

Поръчайте кран от нашия асортимент, така че възможно най-бързо да започнете да се наслаждавате на свежа бира.

Поглед върху нашата гама от батерии

Искаме да осигурим подходящи кранове на всички ресторантьори и любители на бира. Кранът за бира е компонент, без който наливането й е невъзможно.

<силен> Вижте нашия асортимент от кранове, както и други артикули свързани с тях:

●           Хромирани и Позлатен кранове

●           Кранове от неръждаема стомана и пластмаса

●           Бутални кранове и Kompensatorhähne

●           Вентили за Guinness

●           Спирателни кранове

●           Уплътнители

●           Ключ

●           Четки и духало

Поръчайте онлайн

Поръчайте лесно кран, както и аксесоари към него по ваш избор от нашия магазин. Възползвайте се от бърза и надеждна доставка, добри цени и нашето перфектно клиентско обслужване.