Pahare bere

Cumpărați pahare de bere online: plăcere de băut perfectă în paharul potrivit

Pentru a vă bucura perfect de băut, pe lângă un sistem de robinet și un butoi de bere, desigur aveți nevoie și de paharele potrivite pentru bere. Ochelarii de bere sunt disponibili în multe forme și dimensiuni diferite. În funcție de tipul de bere și de preferințele individuale, un tip diferit de pahar de bere este o alegere bună.

Dacă doriți să cumpărați pahare de bere online, ați ajuns la locul potrivit în magazinul nostru. Vă oferim o selecție largă de ochelari de înaltă calitate, astfel încât să găsiți cu siguranță ceea ce căutați.

Cumpărați un pahar de bere: cele mai importante lucruri dintr-o privire

 • Paharele de bere sunt disponibile în mai multe forme și dimensiuni diferite
 • În funcție de tipul de bere, un pahar de bere diferit poate fi alegerea potrivită.
 • Cei care nu Nu doriți un pahar de bere special pentru fiecare bere Dacă doriți să cumpărați, puteți utiliza și pahare standard, cum ar fi Willibecher.
 • Paharele de bere sunt disponibile cu o capacitate de 0,3 l sau 0,5 l, și acolo sunt, de asemenea, diferite alte dimensiuni.
 • Achiziționarea de pahare de bere nu este importantă doar pentru restauratori, ci permite, de asemenea, iubitorilor de bere privați să se bucure de cea mai bună bucurie posibilă.
 • În magazinul nostru veți găsi o selecție largă de pahare de bere de înaltă calitate pe care le puteți cumpăra online la prețuri mici.

Paharele de bere au un impact semnificativ asupra plăcerii berii

În calitate de iubitor de bere, vă este desigur clar că paharul de bere are o influență decisivă asupra plăcerii de a bea. Pentru cunoscători, nu este, prin urmare, exclus, de exemplu, să beți o bere de grâu dintr-un pahar pentru Kölsch sau poate chiar să serviți berea într-o simplă cană de hârtie.

În schimb, vă veți asigura întotdeauna că folosiți paharul de bere potrivit pentru tipul respectiv de bere.

Dacă aveți nevoie de ochelari noi, cel mai bine este să aruncați o privire la gama noastră extinsă imediat. Suntem foarte siguri că și dvs. veți găsi paharele de bere potrivite pentru sala de petrecere privată sau restaurantul dvs.

Pahare de bere pentru gastronomie

Paharele de bere sunt o necesitate absolută în majoritatea unităților de catering. La urma urmei, este de o importanță crucială să aveți un număr suficient de pahare care să se potrivească în permanență cu gama de băuturi disponibile pentru a putea distra oaspeții în mod profesional și fără timpuri lungi de așteptare.

Restauratorii vor găsi cu siguranță ceea ce caută în gama noastră și, pe lângă o selecție largă, se pot baza și pe livrarea rapidă și fiabilă a paharelor de bere pe care le cumpără online. Așadar, cel mai bine este să comandați astăzi paharele de bere la alegere și să le oferiți oaspeților plăcerea perfectă de a bea în paharele care se potrivesc cu berea servită.

Pahare de bere pentru iubitorii de bere privați cu discernământ

Desigur, paharele de bere nu sunt rezervate exclusiv pentru comerțul cu catering, dar nu ar trebui să lipsească într-o sală de petreceri privată bine echipată. Desigur, veți avea nevoie de un număr mai mic de bucăți și, probabil, de mai puține pahare de bere diferite pentru uz privat.

Cu toate acestea, ochelarii potriviți sunt indispensabili pentru o plăcere perfectă a berii alături de prietenii tăi. Deci, cumpărați paharele de bere pentru tipul de bere preferat în magazinul nostru și livrați comanda la domiciliu rapid și fiabil.

Berea are o lungă tradiție în Germania

Germania este, în general, cunoscută drept țara consumatorilor de bere. Nu degeaba există aici nenumărate tipuri diferite de bere, unele dintre ele fiind uneori cunoscute doar regional. În plus, legea purității germane specifică exact ce ingrediente pot fi utilizate în fabricarea berii. Pe lângă apă, aceasta include și hamei, malț și drojdie.

Deși Republica Cehă și Austria ne sunt superioare în ceea ce privește consumul de bere pe cap de locuitor, nu există nicio îndoială că berea din Germania joacă un rol important.

Prin urmare, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că există și pahare speciale de bere pentru tot felul de beri diferite. Dacă doriți să vă bucurați de varietatea preferată, cu siguranță merită să folosiți paharele de bere furnizate pentru un gust perfect.

Ce pahar pentru care bere?

Paharele de bere sunt disponibile în diferite forme pentru diferite tipuri de bere. Există, de exemplu, pahare speciale pentru bere de grâu, Pils, Kölsch sau Altbier. Forma și dimensiunea paharelor de bere au fost inițial alese în principal pentru a ține seama de proprietățile tipului de bere respectiv și pentru a scoate gustul cât mai bine posibil.

În plus față de paharele speciale pentru anumite beri, există și pahare standard care sunt folosite pentru servire și pot fi o ușurare deosebită, mai ales în gastronomie.

Pahare de bere din grâu

Weissbier, sau berea de grâu, este fabricată în principal în Bavaria și are o tradiție veche de secole acolo. Paharele tipice de bere din grâu au o formă subțire și înaltă. Acest lucru contribuie la faptul că acidul carbonic asigură o viață optimă cât mai mult timp posibil. În Nürnberg există chiar un muzeu privat în care sunt expuse peste 5.000 de pahare de bere de grâu diferite.

Pahare de bere pentru Pils

Pils își datorează numele orașului Pilsen din Republica Cehă. În Germania, berea Pilsen reprezintă majoritatea berii produse și vândute astăzi. Berea Pilsner conține o cantitate relativ mare de hamei, care contribuie semnificativ la aroma sa. Se servește de obicei în așa-numitul Pilstulpen. Acestea sunt pahare de bere destul de înguste, care converg spre partea de jos.

Această formă specială asigură păstrarea spumei de bere cât mai mult timp posibil. În plus față de Pilstulpen, pahare de bere mai groase și mai mici sunt uneori folosite pentru servirea pilelor.

Pahare de bere pentru Kölsch

Kölsch este un tip de bere care poate fi fabricat numai în zona Köln. Reglementările care trebuie respectate în acest context sunt stabilite în Convenția de la Kölsch. Kölsch este servit în general în așa-numitele baruri Kölsch sau baruri Kölner.

Aceste pahare înguste de bere au în mod normal o capacitate de 0,2 litri. Variantele mai mari sunt utilizate numai în cazuri excepționale. Acest lucru nu se datorează în ultimă instanță faptului că Kölsch conține relativ puțin CO2 și, prin urmare, berea ar prinde rapid un gust învechit într-un pahar mare.

Pahare de bere pentru Altbier

Alt, sau Altbier, este un tip întunecat de bere, cunoscut în special în Westfalia și Rinul de Jos. Altbier este de obicei servit în pahare de bere cu formă cilindrică. De regulă, ochelarii Altbier au o capacitate de 0,2 sau 0,25 litri.

Căni: pahare de bere pentru sete mare

Cănile de bere au o capacitate de un litru. Paharele de bere cu pereți groși sunt cunoscute în principal în legătură cu Oktoberfestul din München. Cănile mari și grele de bere sunt foarte potrivite pentru a savura berea germană, precum și berile speciale Oktoberfest de la Paulaner și alte fabrici de bere.

Căni de bere: clasicul dintre paharele de bere

Cănile de bere sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de Seidel. Au un mâner și nu sunt disponibile doar ca cani de bere cu o capacitate de un litru, ci și în dimensiuni mai mici, precum 0,3 sau 0,5 litri. De asemenea, sunt disponibile atât în ​​design larg, cât și în design îngust. Spre deosebire de trecut, marea majoritate a canilor de bere sunt acum fabricate din sticlă, iar capacele metalice care au fost atașate de mult timp nu prea joacă acum un rol.

Pahare de bere pentru bere engleză

Berile englezești precum stout sau ale sunt servite clasic într-o așa-numită halbă. Pinta este un pahar pentru bere care se lărgește spre vârf și oferă astfel spațiu pentru capul berii. O halbă conține de obicei aproximativ 0,56 litri în Marea Britanie și Irlanda.

Pahare de bere artizanală

Berile meșteșugărești s-au dezvoltat demult într-o alternativă populară la berile clasice din Europa. Se servesc de obicei în pahare speciale de bere artizanală. Cu forma lor, care deseori amintește de un pahar de vin, acestea ar trebui să se asigure că specialitățile de bere își pot dezvolta în mod optim aromele speciale.

Willibecher: Pahare de bere standard pentru utilizare flexibilă

Având în vedere nenumăratele tipuri de bere și paharele de bere corespunzătoare, de obicei nu are prea mult sens economic să cumperi toate paharele disponibile pentru bere. Restauratorii, în special, se bazează adesea pe pahare standard pentru servirea berii, cum ar fi Willibecher, care a fost stabilit în Germania din 1954 și care este folosit pentru cel puțin o parte din bere pentru a distra oaspeții.

Cât de mari sunt paharele de bere?

Ochelarii de bere nu diferă doar prin formă. În plus, dimensiunea lor este, de asemenea, diferită. Așa-numitul pistil, de exemplu, conține doar 0,1 litri, în timp ce o bară Kölsch normală are 0,2 litri, iar o cană de bere are chiar și o capacitate de un litru.

Cupa Willi, care este folosită ca pahar standard pentru servirea berii, este produsă în diferite dimensiuni. Este disponibil opțional cu un volum de 0,2, 0,25, 0,3, 0,4 sau 0,5 litri.

Pahar de bere cu gravură pentru o atingere foarte personală

Dacă vi se pare că ochelarii normali sunt prea plictisitori pentru bere, puteți opta alternativ pentru pahare de bere gravate. Acestea oferă posibilitatea de a proiecta individual vasele pentru a se bucura de bere și astfel asigură o valoare de recunoaștere deosebit de ridicată.

Ochelarii de bere cu gravură sunt, de asemenea, foarte potriviți ca cadou, de exemplu, cu care puteți oferi cuiva important pentru dvs. un tratament special pentru ziua lor de naștere sau pentru orice altă ocazie.

Veți găsi paharul de bere potrivit cu noi

În magazinul nostru online veți găsi o selecție de pahare de bere pentru diferite tipuri de bere. Gama noastră ar trebui, prin urmare, să vă ofere produsele potrivite, cu un grad ridicat de certitudine.

Gama noastră de pahare de bere include următoarele produse:

 • Pahare de bere din grâu
 • Lalele de bere
 • Căni de bere clasice
 • Pahare de bere 0,3 l
 • Pahare de bere 0,5 l

Cumpărați online pahare de bere de înaltă calitate

Cumpărați paharele de bere la alegere direct de la noi în magazin și livrați-vă achiziția în mod convenabil și fiabil la adresa dorită. Puteți cumpăra paharele de bere de la noi în număr mic pentru uz privat, precum și în număr mai mare pentru comerțul cu catering.

Indiferent de acest lucru, atunci când comandați, beneficiați de o calitate ridicată a produsului și de prețuri accesibile, precum și de un serviciu clienți amabil, care vă va satisface cu siguranță.