Set complet dozator bere

filtru
<Н2> Пълен комплект за консумация на бира

Няма любител на бира, който да не бъде впечателн от качествена система. С пълен комплект за наливане можете да се насладите на страхотна наливна бира.

В нашиа сайт ще намерите пълни комплекти за бира, които могат да бъдат въведеи в експлоатация много лесно.

Защо пълния комплект за бира е добър избор

Ако искате да сглобите собствения си диспенсер, моля спазвайте указанията, всички компоненти трябва да са съвместими, за постигане на оптимален резултат.

Тъй като имаме богат опит, ние знаем кои компоненти са съвместими, например, кои маркучи и адаптери ще паснат добре на определена система.

Beertenders Комплекти за всяка нужда

Нашия онлайн магазин предлага богата гама от пълни комплекти за наливане на бира. Ето защо, че разполагаме с подходящ избор спрямо вашия бюджет и изиксвания.

Независимо от варианта, на който се спрете, винаги можете да разчитате, че комплектите са с всички компоненти, така че да започнете да ги ползвате възможно най-бързо и да се насладите на страхотна бира.

Практични комплекти Beertenders т

Не винаги е лесно да се работи със стационарна система. В случай на частни мероприятия мобилните система са много удобни.

Той е особено стилен, като нашите диспенсери са решени като класически дъбови бъчви. Диспенсерът може да побере до 30 литра и е много мобилен.

С такова устройство, което съдържа всички необходими части, ше приковете погледите не само заради качеството на налятата бира.

Хладилници за наливна бира

Друга отлична възможност да се насладите на качеството на наливната бира е добрия хладилник.

Той също е снабден с всички нужни компоненти, лесно подвижен е и спестява място.

В зависимост от модела, той може да побира до 50 литра и да помогне да обслужите всичките си гости.

Мембранни помпи за диспенсери

Много любители са убедени, че системите с СО2 бутилка са най-добри. но са единодушни, че мембранната помпа е добра алтернатива..

Съответните устройства функционират без бутилка СО2. Мембранната помпа я замества и е доста добра алтернатива при лично ползване.

В допълнение към класическите СО2 модели, в нашия магазин мога да се намирят и такива с мембранна помпа. Те също съдържат всички компоненти, така че можете да се насладите на първата си бира в кратки срокове.

Предимства на пълния комплект за диспенсер

Покупката на пълен комплект за наливна бира има много предимства. Можете да сте сигурни, че те ще пристигнат с правилните компоненти и ще можете бързо да ги сглобите, след което вашите гости да се насладят на страхотна бира.

<силни> Нашите Бeertenders комплекти имат следните предимства:

●           Ние предлагаме широка гама от различни модели за всяко приложение.

●           Съдържат всички важни компоненти.

●           Всички компоненти си пасват перфектно.

●           Лесни за монтаж и експлоатация.

●           Можете да намерите мобилни системи, които са подходящи за лични поводи.

Комплекти за наливна бира онлайн

В нашия онлайн магазин ще намерите богат избор от диспенсери за бира за всеки вкус, които ще доставим бързо и надеждно.

Когато купувате комплекта си от нас, вие получавате перфектно подбрани компоненти на доказани производители. Всичко това на изключително добра цена!

Дали в ресторант или домашно парти, beertenders ви доставят страхотна студена бира.

.