Frigidere pentru sticle

Frigidere pentru băuturi și frigidere pentru sticle pentru orice nevoie

În sectorul privat, frigiderele sunt folosite în principal pentru a stoca alimente, în timp ce răcirea băuturilor este mai degrabă o sarcină secundară. În industria de catering, însă, lucrurile stau altfel. Aici, frigiderele pentru băuturi sunt de obicei indispensabile. Pentru că ajută la răcirea sticlelor și a dozelor în cantități suficiente, astfel încât oaspeții pot fi serviți cu băuturi reci în orice moment.

În magazinul nostru online veți găsi o selecție mare de frigidere pentru băuturi. Fie că este vorba de un frigider pentru sticle sau de un mini-frigider - suntem siguri că gama noastră are un model potrivit și pentru dumneavoastră.

Cine are nevoie de un frigider pentru băuturi?

Cine are nevoie de un frigider pentru băuturi?

Refrigiderele convenționale oferă, de obicei, suficient spațiu pentru a răci câteva sticle sau cutii de conserve atunci când este nevoie. Prin urmare, pentru bucătăriile casnice, achiziționarea unui frigider suplimentar pentru băuturi nu are, de obicei, prea mult sens.

În domeniul cateringului, un frigider pentru băuturi este o necesitate.

În industria de catering, totuși, frigiderele pentru sticle sunt, de obicei, o parte indispensabilă a echipamentului. Acest lucru se datorează faptului că acestea fac posibilă răcirea unui număr mare de sticle și conserve fără a ocupa spațiu pentru depozitarea alimentelor. În unitățile de catering, frigiderele pentru băuturi asigură astfel că oaspeții se pot bucura întotdeauna de o băutură rece fără o așteptare lungă.

Situația este similară la stațiile de benzină și la chioșcuri, de exemplu, unde sunt adesea instalate și frigidere pentru sticle, pentru a le oferi clienților băuturi reci atunci când este nevoie.

Frigidere de băuturi pentru uz privat

Deși frigiderele pentru băuturi sunt utilizate în principal în sectorul comercial, acestea pot fi, de asemenea, o achiziție utilă pentru uz privat

De exemplu, dacă aveți o pivniță pentru petreceri și doriți să le oferiți invitaților dvs. o cantitate mai mare de băuturi reci la petrecerile private, ar trebui să luați în considerare cu siguranță cumpărarea cel puțin a unui frigider pentru sticle mici.

Pentru că, în acest caz, un frigider pentru băuturi face posibilă stocarea unei cantități suficiente de băuturi răcoritoare, fără a fi nevoie să se folosească frigiderul normal din bucătărie, ceea ce înseamnă că nu mai există suficient spațiu pentru depozitarea alimentelor perisabile.

Care este diferența dintre un frigider pentru sticle și un frigider normal?

În principiu, un frigider pentru sticle este un frigider normal. La fel ca un frigider convențional, scopul său este de a-și răci conținutul.

Pentru a face acest lucru, frigiderul este echipat cu o unitate de răcire.

În acest scop, temperatura poate fi setată la valoarea dorită. Un termostat integrat în frigiderul pentru băuturi verifică în mod regulat dacă temperatura este corectă și se asigură că răcirea pornește dacă este necesar.

Diferența dintre un frigider pentru băuturi și un frigider este că temperatura poate fi setată la valoarea dorită.

Diferența dintre un frigider pentru băuturi și un frigider convențional constă, în esență, în amenajările interioare diferite. În timp ce un frigider clasic are compartimente pentru legume și compartimente pentru uși, de exemplu, aceste lucruri sunt de prisos într-un frigider pentru sticle.

În interiorul său, un frigider pentru sticle este echipat cu un frigider.

În interiorul său, prin urmare, există de obicei doar rafturi pe care pot fi așezate sticlele și conservele. În afară de aceasta, îi lipsește compartimentul de congelare care este obligatoriu la frigiderele-congelatoare, astfel încât spațiul de depozitare disponibil poate fi folosit în mod optim pentru depozitarea băuturilor.

Frigider pentru băuturi cu răcire prin convecție sau răcire silențioasă?

Pentru a aduce un frigider de băuturi la temperatura dorită, pot fi folosite diferite tipuri de tehnologie de răcire. Se face o distincție între aparatele cu răcire prin convecție și modelele cu răcire silențioasă, care este uneori denumită și răcire statică.

Ambele variante au atât răcire prin convecție, cât și silențioasă.

Ambele variante au atât avantaje, cât și dezavantaje, astfel încât nu se poate spune că o tehnologie de răcire este fundamental superioară celeilalte. În schimb, așa cum se întâmplă atât de des, depinde de cerințele exacte și de scopul viitor.

Refrigidere pentru băuturi cu răcire prin convecție

În practică, frigiderele de băuturi pentru catering folosesc în principal ceea ce se numește răcire cu recirculare a aerului. Cu această tehnologie de răcire, un ventilator suflă aer rece în interiorul frigiderului, unde este distribuit.

Refrigerarea cu aer circulant este cea mai frecvent utilizată metodă de răcire.

Răcirea cu aer în circulație permite o răcire foarte uniformă, ceea ce previne diferențele majore de temperatură în interiorul frigiderului de băuturi. În plus, ventilatoarele unui frigider cu răcire prin convecție oferă foarte repede o ușurare atunci când temperatura crește din cauza deschiderii frecvente.

Cu toate acestea, sistemul de răcire al frigiderului nu este la fel de eficient ca și ventilatoarele.

Cu toate acestea, un frigider cu răcire prin convecție are dezavantajele sale. La unele aparate, ventilatorul funcționează în permanență. Un astfel de model este relativ zgomotos, ceea ce poate fi perceput uneori ca fiind deranjant, mai ales într-un mediu liniștit.

În afară de aceasta, un frigider cu răcire cu recirculare a aerului poate fi folosit și într-un mediu liniștit.

În afară de aceasta, alimentele neambalate se pot usca destul de repede din cauza fluxului de aer al ventilatorului. Cu toate acestea, dacă este un frigider pentru băuturi pure, acest lucru nu este, desigur, o preocupare majoră.

Frigidere pentru băuturi cu răcire silențioasă

Refrigiderele pentru băuturi cu răcire silențioasă au o unitate de răcire care este montată, de obicei, pe partea exterioară a aparatului. Un ventilator, pe de altă parte, nu este folosit

Refrigiderele pentru băuturi cu răcire silențioasă sau statică sunt semnificativ mai silențioase decât modelele cu răcire prin convecție. În plus, acestea pot fi folosite și pentru a depozita alimente neambalate, care nu se usucă la fel de ușor din cauza absenței fluxului de aer. În plus, frigiderele cu răcire silențioasă consumă adesea relativ puțină energie electrică.

Fără flux de aer se poate dovedi a fi, de asemenea, un dezavantaj, totuși. Acest lucru se datorează faptului că aerul rece se scufundă întotdeauna în podea. Din acest motiv, de obicei, în zona inferioară a unui frigider pentru băuturi cu răcire silențioasă este cu aproximativ 3 până la 4 °C mai rece decât în zona superioară.

Acest fapt se poate dovedi a fi și un dezavantaj.

Acest fapt ar trebui să fie întotdeauna luat în considerare atunci când se depozitează băuturi. Mai ales dacă aparatul urmează să fie folosit și ca dulap pentru vinuri, o diferență de câteva grade de temperatură poate avea un impact major asupra plăcerii de a bea.

În plus, o diferență de câteva grade de temperatură poate avea un impact major asupra plăcerii de a bea.

În plus, răcirea statică nu poate răci frigiderul la fel de repede după ce acesta a fost deschis. În special în industria de catering, unde sticlele sunt adesea scoase din frigiderul de băuturi la fiecare minut, acest lucru poate avea uneori un efect semnificativ asupra temperaturii băuturilor servite.

Frigidere pentru băuturi cu ușă de sticlă

Frigiderele pentru băuturi cu uși de sticlă sunt deosebit de populare în domeniul gastronomiei. Acest lucru se datorează faptului că un astfel de frigider pentru sticle permite ca gama de băuturi să fie prezentată într-un mod deosebit de atractiv, ceea ce se poate dovedi a fi un mare avantaj pentru marketingul de succes al produsului.

Acest lucru este valabil în special pentru frigiderele pentru băuturi cu ușă de sticlă.

Acest lucru este valabil mai ales dacă frigiderul este, de asemenea, echipat cu iluminare interioară care pune perfect în evidență conținutul.

În plus, datorită ușii din sticlă, personalul poate vedea întotdeauna conținutul frigiderului de băuturi fără a fi nevoie să îl deschidă mai întâi, astfel încât să știe întotdeauna când este timpul să reaprovizioneze stocul și să asigure o aprovizionare la timp cu băuturi reci.

În afară de asta, frigiderele pentru sticle cu uși de sticlă arată pur și simplu mult mai modern, ceea ce le face adesea un adevărat punct de atracție în spatele barului.

Dacă este vorba de un frigider mic pentru sticle cu răcire statică sau de o unitate mare cu răcire prin convecție - frigiderele pentru băuturi cu uși din sticlă sunt disponibile în diferite formate și variante de echipare, astfel încât există un model potrivit pentru aproape toate cerințele.

Mini-frigidere pentru propriul bar de acasă

Nu este întotdeauna necesar ca un frigider pentru băuturi să aibă o capacitate utilă de câteva sute de litri. În special pentru uz privat, este adesea suficient să vă bazați pe un mini-frigider pentru a răci băuturile în cantități suficiente atunci când este necesar.

Un mic frigider pentru sticle nu necesită mult spațiu. Datorită dimensiunilor sale compacte, acesta poate fi ușor integrat în mobilierul existent și poate fi amplasat într-o sală de petreceri, de exemplu.

Un mini-frigider poate fi amplasat într-o sală de petreceri, de exemplu.

Un mini-frigider are și alte avantaje. Pe de o parte, costurile de achiziție pentru un aparat de mici dimensiuni sunt de obicei semnificativ mai mici, iar pe de altă parte, un mini-frigider consumă mai puțină energie electrică, ceea ce se observă în mod pozitiv și în factura anuală a furnizorului de energie.

Pe de altă parte, fie că este mare sau mic, un mini-frigider poate fi instalat într-o cameră de petreceri, de exemplu.

Voi înșivă, bineînțeles, știți cel mai bine cât de mare sau mic trebuie să fie frigiderul dumneavoastră pentru sticle. În timp ce noi recomandăm restauratorilor să tindă să opteze pentru un aparat ceva mai mare, este adesea perfect adecvat pentru persoanele fizice să se limiteze la achiziționarea unui mini-frigider sau cel puțin a unui frigider de sticle ceva mai mic pentru răcirea băuturilor.

Cât costă un frigider de sticle?

Cât costă un frigider de băuturi?

Cu atât de multe dimensiuni și caracteristici diferite disponibile, ar trebui să fie de la sine înțeles că costul achiziționării unui frigider pentru băuturi poate varia semnificativ în funcție de model.

De exemplu, în magazinul nostru puteți găsi un frigider mic pentru sticle cu ușă de sticlă și o înălțime de 84 de centimetri, precum și o capacitate utilă de 115 litri, la un preț de aproximativ 300 de euro. Mini-frigiderele sunt adesea disponibile pentru doar 100 sau 200 de euro.

Pe de altă parte, este la fel de posibil să trebuiască să vă confruntați cu costuri de achiziție de peste 1.000 de euro pentru noul dumneavoastră frigider de băuturi. Chiar dacă electrocasnicele mari sunt de obicei mai scumpe, dimensiunea nu este singurul criteriu care joacă un rol în prețul de achiziție. Printre altele, sunt importante și echipamentele și materialele utilizate în modelul respectiv.

În cele din urmă, prin urmare, cerințele și dorințele dvs. sunt cele care determină costurile pe care le suportați atunci când cumpărați un frigider pentru băuturi.

Câtă energie electrică consumă un frigider de băuturi?

În mod diferit de multe alte aparate electrice, un frigider pentru băuturi este în mod normal în funcționare constantă. Din acest motiv, consumul de energie al aparatului respectiv joacă un rol care nu trebuie subestimat. În funcție de model, aceasta poate fi de aproximativ 250 sau chiar 900 sau mai mulți kilowați oră pe an.

În principiu, un frigider pentru băuturi poate consuma până la 1.000 kWh de energie electrică pe an.

În general, cu cât un frigider pentru sticle este mai mare, cu atât consumă mai multă energie. În afară de aceasta, deschiderea frecventă crește, de asemenea, consumul de energie, deoarece frigiderul pentru băuturi trebuie să răcească din nou aerul cald de fiecare dată.

Independent de acest lucru, există mai multe modalități de răcire a sticlelor.

Independent de acest lucru, așa-numita clasă de eficiență energetică oferă informații despre cât de economic este frigiderul de băuturi respectiv în ceea ce privește consumul. Clasa de eficiență energetică a frigiderelor poate fi între A+++ și D. A+++ reprezintă un aparat deosebit de eficient din punct de vedere energetic, iar D pentru modelele care consumă multă energie electrică.

Eticheta energetică pentru frigiderele pentru băuturi

Din moment ce frigiderele de dimensiuni diferite au în mod inevitabil niveluri diferite de consum de energie, dimensiunea aparatului respectiv este luată în considerare în clasa de eficiență energetică. Acest lucru permite cumpărătorilor să compare diferite modele între ele

Cu toate acestea, nu oferă în sine informații despre consumul real de energie al frigiderului. Cu toate acestea, fiecare frigider pentru băuturi are o etichetă energetică care enumeră și alte date relevante pe lângă clasa de eficiență energetică.

Pe eticheta energetică a unui frigider pentru băuturi veți găsi, printre altele, următoarele informații:

●      Clasa de eficiență energetică

●       Numele producătorului

●       Numele modelului

●       Consumul anual de energie electrică în kilowați-oră

●       Capacitatea utilă în litri

Ce este important atunci când cumpărați un frigider pentru băuturi

Frigiderele pentru băuturi sunt disponibile în nenumărate dimensiuni și variante de echipare. Prin urmare, atunci când cumpărați, este important să luați în considerare câteva lucruri. Numai atunci puteți fi siguri că frigiderul pentru sticle pe care îl alegeți îndeplinește efectiv toate cerințele dumneavoastră și poate fi utilizat în mod optim în viața de zi cu zi

Când cumpărați un frigider pentru băuturi, ar trebui să țineți cont cu siguranță de următoarele caracteristici în decizia dumneavoastră:

●       Dimensiuni și greutate

●       Capacitate utilă

●       Capacitatea de răcire și tehnologia de răcire

●       Echipament interior

●       Consumul de energie

●       Manoperă și design

●       Volum

Dimensiuni și greutate

Dimensiunile și greutatea sunt, desigur, factori importanți de luat în considerare atunci când cumpărați un frigider pentru sticle. La urma urmei, în cele mai multe cazuri, frigiderul pentru băuturi va trebui să fie integrat într-un interior existent, astfel încât există doar o cantitate limitată de spațiu de podea disponibil pentru aparat

Nu vă ajută cu nimic să optați pentru un frigider pentru băuturi cu o înălțime de doi metri dacă de fapt aveți loc doar pentru un aparat cu o înălțime maximă de 1,50 m.

Un alt detaliu care ar trebui, de asemenea, să fie luat în considerare în legătură cu dimensiunile este balamaua ușii. Cel puțin în spații restrânse, acest lucru poate juca un rol important pentru utilizarea frigiderului. Balama ușii determină direcția în care se deschide ușa frigiderului de băuturi. Cu multe aparate, acesta poate fi, de asemenea, schimbat, astfel încât să poată fi adaptat la condițiile locale, dacă este necesar.

Capacitate utilă

Spațiul disponibil pentru depozitarea băuturilor în frigider se numește capacitate utilă și se exprimă în litri. În timp ce frigiderele pentru sticle mici au o capacitate utilă de puțin peste 100 de litri, aparatele deosebit de mari au uneori o capacitate de peste 500 de litri.

În funcție de tipul de băutură, capacitatea utilă a frigiderului poate varia.

În funcție de cantitatea de băuturi pe care o vindeți în fiecare zi, o dimensiune diferită este, prin urmare, sensibilă atunci când cumpărați un frigider pentru băuturi. Cu toate acestea, pentru uzul privat, sunt de obicei suficiente aparatele mai mici, care sunt relativ ieftine de cumpărat și au, de asemenea, un consum mai mic de energie.

Capacitatea de răcire și tehnologia de răcire

Sarcina unui frigider pentru băuturi este, în mod logic, să răcească băuturile. Atunci când cumpărați un aparat corespunzător, capacitatea de răcire și tehnologia de răcire utilizată joacă, în mod natural, un rol important

Câteva modele pot fi setate la o temperatură între 1 și 15 °C,  în timp ce intervalul de temperatură al altora este sensibil mai mic și, de exemplu, poate fi reglat doar între 2 și 10 °C.

Dacă frigiderul pentru sticle este deschis foarte des, este logic să cumpărați un aparat cu răcire prin convecție. Dacă, pe de altă parte, o sticlă este scoasă din frigider doar ocazional, un model cu răcire silențioasă va fi de asemenea suficient.

Echipamente interioare

Când vine vorba de amenajarea interioară a unui frigider pentru băuturi, este vorba în esență de numărul de rafturi care sunt disponibile în modelul respectiv. La urma urmei, numai dacă există suficiente rafturi, capacitatea utilă poate fi utilizată pe deplin.

În mod ideal, rafturile ar trebui să fie, de asemenea, detașabile și să poată fi plasate la diferite înălțimi în frigiderul pentru sticle. Acest lucru permite o utilizare deosebit de flexibilă, astfel încât spațiul disponibil poate fi folosit în mod optim pentru cutii și sticle de diferite dimensiuni.

Consumul de energie

Din perspectiva costurilor energetice în continuă creștere, consumul de energie al unui frigider pentru băuturi trebuie, desigur, să fie luat în considerare și în momentul luării deciziei de cumpărare.

Pentru că o clasă de eficiență energetică mai bună și consumul de energie mai mic asociat pot duce cu siguranță la economii semnificative în ceea ce privește costurile de exploatare pe întreaga durată de viață a frigiderului.

Procesare și design

Desigur, un frigider pentru sticle trebuie să fie cât mai bine făcut. În special în industria de catering, un design robust este foarte important, astfel încât aparatul să poată rezista cu ușurință la cerințele speciale ale utilizării zilnice. Dar o durată lungă de viață este de dorit, în mod natural, și în sectorul privat.

În plus, atunci când cumpărați un frigider pentru băuturi, este normal să acordați puțină atenție designului. În funcție de mobilierul și preferințele existente, de exemplu, un model cu finisaj din oțel inoxidabil periat, un frigider complet alb sau chiar un aparat cu ușă din sticlă poate fi o alegere bună.

Loudness

Nu în ultimul rând, în funcție de locul de utilizare, trebuie luat în considerare și volumul frigiderului pentru băuturi. Acest lucru este valabil cel puțin dacă aparatul urmează să fie amplasat într-un mediu foarte liniștit.

Pentru că, chiar dacă aparatul urmează să fie amplasat într-un mediu foarte liniștit, trebuie să se țină cont de volum.

Pentru că, chiar dacă frigiderele sunt în general destul de silențioase și volumul de funcționare rar depășește 40 de decibeli, zgomotul sistemului de răcire poate fi destul de deranjant pe termen lung.

Curățarea unui frigider de băuturi

Pentru o durată lungă de viață, este important să păstrați frigiderul pentru băuturi cât mai curat posibil. Deși, spre deosebire de un frigider convențional, în el nu se depozitează alimente deschise, acest lucru este important nu în ultimul rând în ceea ce privește manipularea igienică a alimentelor.

În mod normal, efortul necesar pentru a curăța un frigider de sticle este limitat și nu sunt necesare instrumente speciale. O cârpă curată, puțină apă și un detergent blând sunt de obicei suficiente pentru a curăța interiorul și carcasa frigiderului.

Dacă frigiderul a fost folosit pentru o perioadă lungă de timp, acesta trebuie curățat cu o cârpă moale.

Dacă este vorba de un frigider pentru băuturi cu ușă din sticlă, o sticlă de detergent pentru sticlă poate ajuta, de asemenea, la îndepărtarea amprentelor și a altor murdării de pe partea din față a aparatului.

Nu ar trebui să folosiți niciodată un burete aspru atunci când curățați un frigider. Acest lucru poate cauza cu ușurință zgârieturi pe suprafețele sensibile. Acest lucru nu numai că arată inestetic, dar face și mai dificilă menținerea curățeniei frigiderului în viitor.

Independent de acest lucru, este întotdeauna recomandabil să urmați recomandările producătorului respectiv atunci când curățați și alegeți agenții de curățare, astfel încât frigiderul să nu fie deteriorat prin măsuri de îngrijire nepotrivite.

Dezghețarea unui frigider de băuturi

Nu este neobișnuit, mai ales vara, să se formeze un strat subțire de gheață pe partea din spate a frigiderului de băuturi din cauza deschiderii frecvente a ușii. Pentru a evita afectarea performanței de răcire sau chiar deteriorarea aparatului, probabil că nu puteți evita dezghețarea din când în când a frigiderului pentru sticle.

Dezghețarea este la fel de ușoară ca și curățarea. Pentru a face acest lucru, pur și simplu scoateți conținutul din frigider și scoateți-l din priză.

Umiditatea din frigider va fi absorbită de aer.

Umiditatea produsă de topirea gheții poate fi ușor colectată cu un prosop. Pentru a accelera decongelarea, puteți pune un bol cu apă fierbinte în frigiderul deschis pentru băuturi, dacă este necesar. În cele din urmă, trebuie doar să ștergeți interiorul și să reconectați aparatul dezghețat și curățat la sursa de alimentare.

Frigiderul de băuturi potrivit pentru fiecare nevoie

În funcție de utilizarea preconizată, cerințele pentru un frigider pentru băuturi diferă uneori semnificativ. Prin urmare, gama noastră include o selecție mare de aparate diferite pentru fiecare nevoie.

Cu toate tipurile de sticle mici sau pentru un frigider mic, avem aparatul potrivit pentru dumneavoastră.

Dacă este vorba de un frigider mic pentru sticle pentru uz privat sau de modele mari, cu o capacitate utilă de peste 500 de litri pentru uz comercial - suntem siguri că veți găsi în gama noastră și un frigider potrivit pentru depozitarea băuturilor reci.

Desigur, frigiderele de băuturi din magazinul nostru online sunt aparate de la producători de marcă bine-cunoscuți, cum ar fi Liebherr. Prin urmare, puteți fi siguri că modelul ales de dvs. vă va oferi o calitate ridicată și o durată de viață corespunzătoare.

Până la urmă, un frigider pentru băuturi este o investiție bună.

La urma urmei, un frigider de băuturi nu este ceva ce se cumpără nou în fiecare an. Manopera de înaltă calitate este, prin urmare, o necesitate absolută și nu ar trebui să faceți niciodată compromisuri în această privință.

De ce merită să umperi un frigider pentru băuturi

Un frigider pentru băuturi vă permite să depozitați un număr mare de cutii sau sticle. Întotdeauna merită să cumpărați unul în cazul în care trebuie servită o cantitate mare de băuturi reci

În sectorul comercial, acesta este cazul, de exemplu, în industria de catering. Frigiderele pentru sticle sunt, de asemenea, utilizate frecvent în punctele de vânzare cu amănuntul, cum ar fi benzinăriile, chioșcurile și supermarketurile.

Dar chiar și pentru uz privat, achiziționarea unui frigider pentru băuturi poate avea sens. În cazul în care oaspeții trebuie să fie primiți în mod regulat și spațiul din frigiderul normal nu este suficient pentru răcirea băuturilor, un aparat corespunzător poate oferi un remediu.

În acest caz, frigiderul este suficient pentru răcirea băuturilor.

În acest caz, însă, este de obicei suficient să cumpărați un mic frigider pentru sticle sau chiar un mini-frigider și să îl instalați în sala de petreceri de acasă, de exemplu. La urma urmei, aparatele scumpe cu răcire prin convecție sunt, de obicei, prea multe lucruri bune pentru uz privat.

La urma urmei, nu numai că sunt mai scumpe la cumpărare. De asemenea, acestea necesită o cantitate inutilă de spațiu și consumă o cantitate relativ mare de energie electrică, care nu trebuie subestimată având în vedere evoluția prețurilor la energie electrică din ultimii ani. Prin urmare, atunci când cumpărați un frigider pentru băuturi pentru uz privat, limitați-vă la un model pe care îl veți folosi efectiv la maxim.

Un frigider pentru băuturi vă oferă în special următoarele avantaje:

●        Răcirea fiabilă a băuturilor în cutii și sticle

●        Modele pentru fiecare nevoie datorită numeroaselor dimensiuni diferite

●       Ușă de sticlă opțională pentru a supraveghea conținutul

●        Performanță de răcire deosebit de bună la unitățile cu răcire prin convecție

●       Manipulare necomplicată și curățare ușoară

●       Ideal pentru stocarea unor cantități suficiente de băuturi reci

●       Unități compacte potrivite și pentru uz privat

Cumpărați online frigidere de băuturi de înaltă calitate

În magazinul nostru online, vă oferim o selecție largă de frigidere de băuturi de înaltă calitate de la producători renumiți. Prin urmare, suntem siguri că avem și pentru dumneavoastră un model adecvat care să îndeplinească în mod optim cerințele pe care le presupune viitoarea utilizare prevăzută.

Comandați comod online frigiderul pentru sticle pe care îl doriți. Atunci când cumpărați în magazinul nostru, veți beneficia de prețuri avantajoase, de termene de livrare scurte și de serviciile noastre bune obișnuite, cu care am reușit deja să inspirăm nenumărați clienți.