Coloana dozator bere

filtru

În domeniul restaurantelor, dar din ce în ce mai mult și în sectorul privat, berea nu se mai bea cu un simplu robinet. Turnurile de distribuție sunt un adevărat punct de atracție pentru barul din orice pub, club și acasă. Pe bar este montat un turn de distribuție cu diferite înălțimi la alegere, de obicei cu o tavă de picurare. Turnul de distribuție este conectat la sistemul de distribuție prin intermediul unui furtun.

Turn de distribuție la alegere

La noi veți găsi turnuri de distribuție pentru crama privată sau pentru comerțul de catering în diferite dimensiuni. Toate modelele sunt foarte atrăgătoare din punct de vedere vizual și dau o notă elegantă sălii de robinet. Modelele elegante din crom sau oțel inoxidabil, mat sau lustruit, sunt disponibile cu una sau două țevi. Unele dintre coloanele de distribuție pot fi înșurubate direct pe capacul butoiului.

Turnurile de distribuție sunt disponibile într-o mare varietate de versiuni, predominând versiunile cu o singură linie și cu două linii. În domeniul gastronomiei, aspectul turnurilor de distribuție joacă un rol special, deoarece acestea trebuie să se potrivească cu tejgheaua și să reflecte stilul restaurantului. Coloanele de distribuție formează adesea centrul tejghelei în spatele căreia gazda își servește oaspeții. Modelele de înaltă calitate din oțel inoxidabil sau crom se potrivesc cu aproape orice interior.

Dacă vreți să fiți mobil, pompele de picnic sunt alternativa de deplasare. Cu pompele simple de picnic cu robinet cu piston, robinetul poate începe imediat fără o sticlă de CO2. Astfel, vă puteți bucura, de asemenea, de o bere delicioasă și proaspătă la grătar sau într-o excursie la plajă.

Tehnologie pentru turnuri de distribuție

În afară de aspect, ar trebui să acordați atenție și tehnologiei și manoperei de înaltă calitate. Robinetul, din care curge berea, este conectat la turnul de distribuție. Trebuie să vă asigurați întotdeauna că turnul de distribuție și robinetul sunt bine curățate. În plus, trebuie asigurată o răcire suficientă, astfel încât berea să nu iasă prea caldă de la robinet. Berea caldă are dezavantajul că formează multă spumă.

Turnurile noastre de dozare sunt de înaltă calitate și de ultimă generație din punct de vedere tehnic. Acest lucru înseamnă că turnurile de distribuție nu sunt doar un adevărat punct de atracție. Optica și tehnologia fac ca berea să aibă un gust mult mai bun. În special în sectorul gastronomic, turnul de distribuție este o piesă de rezistență a camerei de oaspeți pe care nu trebuie să vă zgârciți.