Dozator Bere

filtru

O bere bună poate fi bătută în doar câteva minute și are un gust și mai bun cu ajutorul sistemelor și accesoriilor profesionale de bătut bere. Din ce în ce mai mulți iubitori de bere și berari pasionați doresc, de asemenea, să își tragă berea la robinet acasă, iar un sistem de robinet este, de asemenea, parte din inventarul cluburilor. Berile la halbă, indiferent de tipul lor, conving cu o cantitate potrivită de dioxid de carbon și o coroană de spumă ca "cireașă de pe tort". Este important ca echipamentul și accesoriile pentru robinet să fie de bună calitate și să curățați echipamentul în mod regulat, dar chiar și în cazul unei bune curățări, berea nu trebuie să intre niciodată în contact cu robinetul. Puteți comanda sisteme de tapotare, accesorii și agenți de curățare direct online de la noi.

Profesionale dozator bere

Într-un pub, robinetele de bere fac pur și simplu parte din joc, iar acasă, robinetele de bere sunt punctul culminant al fiecărei petreceri. Este distractiv să-ți atingi propria bere! Cu toate acestea, fiecare sistem de robinet trebuie să fie configurat corect înainte de utilizare. Ar trebui să acordați o atenție deosebită presiunii CO2, deoarece siguranța este pe primul loc atunci când se bate berea, după care puteți bate prima bere în liniște. Apropo, berea are cel mai bun gust atunci când este proaspăt turnată, nu când este preîncepută și apoi turnată împreună.

Modalitatea corectă de a trage berea la robinet

În primul rând, țineți paharul de bere înclinat sub robinet și deschideți robinetul. În timpul umplerii, mutați încet paharul în poziție verticală. Când paharul este plin cu aproximativ 2/3, închideți robinetul și lăsați berea să se odihnească pentru scurt timp, astfel încât spuma să se așeze. Când puneți paharul la loc, berea se scurge în pahar pe margine și umpleți paharul până la margine. Berile Alt și de grâu sunt o excepție și ar trebui să fie băute dintr-o singură dată. Multe sisteme de tapotare au, de asemenea, un buton de spumă pe care îl puteți folosi pentru a modela coroana de spumă un pic mai mult.

Dacă paharul este prea uscat, se va forma multă spumă și bule, așa că trebuie să clătiți paharul înainte de a bate. Un robinet care nu este complet deschis duce, de asemenea, la apariția unei cantități mari de spumă, iar dacă presiunea la robinet este prea mică, nu se va forma deloc spumă. o bere prea caldă duce, de asemenea, la apariția unei cantități mari de spumă. Apropo, temperatura ideală a berii este de șase până la șapte grade. Termostatele și alte accesorii vă ajută să atingeți perfect berea.