Ceaun cupru

Ceaun cupru - vase de bucătărie rustice cu o gamă largă de utilizări

Cu un ceainic de cupru, alegi vase cu totul speciale de care te vei bucura mult timp cu grija potrivita si cu care iti poti pregati mancarea aproape ca pe vremuri.

Dacă doriți să cumpărați un ceaun de cupru, ați venit în locul potrivit. Pur și simplu comandați noul dvs. cazan din cupru de la magazinul nostru și primiți-l să vă fie livrat rapid și fiabil.

Сeaun cupru - cele mai importante lucruri dintr-o privire

 • Сeaun este foarte versatil și, prin urmare, este de mare importanță ca material în numeroase domenii.
 • Сeaun are o conductivitate termică foarte bună, astfel încât oalele de cupru și alte vase de gătit reacționează deosebit de rapid la schimbările de temperatură.
 • In comparatie cu aluminiul si otelul inoxidabil, Сeaun este destul de sensibil la zgarieturi si zgarieturi, de care trebuie luate in considerare la manipularea ceainicului de cupru.
 • Îngrijirea regulată vă va asigura că vă bucurați de cazanul dumneavoastră de cupru cât mai mult posibil.
 • Unele ibrice de cupru au, de asemenea, un strat de tablă pe interior.
 • În magazinul nostru online veți găsi ceaun de cupru de înaltă calitate pe care le puteți cumpăra și le puteți livra convenabil.

Сeaun este un metal versatil

Сeaun este extrem de versatil și a fost folosit de mult timp nu numai pentru producția de cazane din cupru. Metalul este ușor de lucrat și foarte durabil. În afară de asta, este un excelent conductor atât de căldură, cât și de electricitate, ceea ce reprezintă un avantaj foarte decisiv al Сeaun în funcție de aplicație.

Сeaun este utilizat, printre altele, în următoarele domenii:

 • Monede numerar
 • Instalatii de incalzire
 • Inginerie electrică
 • Tacâmuri
 • Vase de gătit
 • Meșteșuguri
 • Acoperire acoperis

Vasele de gătit din cupru au o tradiție îndelungată

Сeaun a fost folosit de oameni de multe mii de ani și a jucat, de asemenea, un rol foarte important în fabricarea vaselor de gătit pentru o lungă perioadă de timp. Astăzi, ustensilele de bucătărie precum oalele și tigăile sunt, desigur, mult mai des din oțel sau aluminiu.

Cu toate acestea, vasele de gătit din cupru au, fără îndoială, o tradiție îndelungată. Bucătarii profesioniști în special apreciază materialul și încă le place să folosească oale, tigăi și ceaun de cupru atunci când gătesc.

Avantajele unui ceainic de cupru

După cum sa menționat deja, Сeaun se caracterizează, printre altele, prin conductivitate termică excelentă. Ca rezultat, un ceaun de cupru reacționează foarte repede la schimbările de temperatură. În plus, se încălzește deosebit de uniform, ceea ce poate fi și un avantaj decisiv în funcție de utilizarea prevăzută.

Atunci când își pregătesc mâncărurile, bucătarii profesioniști în special se bazează adesea pe tot ceea ce este gătit la obiect. Dar bucătarii hobby ambițioși pot beneficia desigur și de proprietățile materiale ale Сeaun dacă decid să folosească un ceaun de cupru sau alte vase de gătit din acest metal.

Fierburile din cupru necesită întreținere

Сeaun are scoruri prin conductivitate termică bună. În același timp, metalul este și el destul de sensibil în comparație cu oțelul inoxidabil sau aluminiul. Dacă vrei ca ceaunul tău de cupru să reziste cât mai mult posibil, este de aceea important să-l tratezi cu grijă și să-i acorzi atenția pe care o merită.

Prin urmare, cel mai bine este să vă spălați ușor ceaunul de cupru cu mâna. De asemenea, ar trebui să vă abțineți de la curățarea ceainicului de cupru cu bureți din vată de oțel sau materiale similare, deoarece altfel pot apărea cu ușurință zgârieturi.

Сeaun poate reacționa prin contactul cu diverse alimente. Acest lucru poate duce la decolorare în timp. Dacă vrei să-ți păstrezi ceaiba de cupru strălucitoare, poate fi necesar să-l lustruiești din când în când. În acest scop sunt disponibile paste speciale de lustruit.

Cu cât vă tratați mai atent ceaunul de cupru, cu atât vă veți bucura mai mult de oala rustică. Practic, Сeaun este foarte durabil. Investiția într-un cazan de calitate este, prin urmare, cu siguranță o investiție utilă, deoarece nu trebuie să vă așteptați să o înlocuiți în curând.

Dezavantajele unui ceaun cupru

Dacă ibricurile de cupru au un alt dezavantaj pe lângă sensibilitatea relativ mare a materialului, atunci acesta este cu siguranță prețul lor. Pentru că, în comparație cu alte vase de gătit, care sunt fabricate din aluminiu sau oțel inoxidabil, de exemplu, vasele de cupru sunt de obicei puțin mai scumpe. Cu un ceaun de cupru, optați și pentru o ustensilă de bucătărie foarte specială, care este foarte rezistentă, cu îngrijire adecvată.

Ceaun de cupru în diferite forme și dimensiuni

Cazanele de cupru sunt disponibile în multe forme și dimensiuni diferite. În funcție de model, vasele rustice sunt ideale pentru a găti la foc deschis, de exemplu. Dacă ceaunul de cupru are un fund plat, de obicei poate fi folosit și pe o sobă pe gaz sau pe o sobă electrică convențională.

Prin urmare, merită să vă gândiți cât mai atent posibil în prealabil cum și în ce scopuri ar trebui utilizat ceainicul de cupru în viitor pentru a găsi un model care să corespundă propriilor cerințe.

Ceaun din cupru cu și fără acoperire

La fel ca tigăile și oalele de cupru, ibricurile de cupru sunt disponibile atât neacoperite, cât și acoperite. Acoperirea poate consta, printre altele, din cositor. În acest caz, totuși, este important să ne amintim că staniul este, de asemenea, destul de sensibil. Metalul are un punct de topire scăzut și este predispus la zgârieturi. În funcție de utilizarea dorită a ceainicului de cupru, acest lucru poate fi problematic.

Prin urmare, nu este posibil să spunem în general dacă ar trebui să optați pentru o coajă acoperită sau neacoperită. În cele din urmă, alegerea aici este în întregime a ta. Dacă vă decideți asupra unui model de înaltă calitate și îl tratați și îngrijiți cu atenție, cu siguranță vă veți bucura de ceainic de cupru mulți ani de acum înainte.

Asigurați-vă că cumpărați de bună calitate

Dacă doriți să cumpărați un ceaun de cupru, este important să căutați o calitate bună. Carcasa la alegere ar trebui să fie de fapt din cupru și nu doar acoperită cu un strat subțire de metal. Numai atunci poți beneficia cu adevărat de buna conductivitate termică a cuprului atunci când folosești vasele de gătit.

În plus, calitatea bună a procesării este desigur importantă. La urma urmei, ceaunul tău de cupru ar trebui să aibă cu siguranță o durată de viață lungă și să nu prezinte primele semne de deteriorare după o perioadă scurtă de timp.

Cumpărați ceaun de cupru de înaltă calitate

Dacă sunteți în căutarea unui ceaun de cupru de înaltă calitate, îl veți găsi cu siguranță în magazinul nostru. Cumpărați ceaunul de cupru la alegere direct online și primiți-vă achiziția cu ușurință.

Nu avem nicio îndoială că calitatea noului tău ceaun de cupru și serviciul nostru de încredere nu vor lăsa nimic de dorit