Frigidere bar

Grefrigidere gastro de înaltă calitate

Băuturile perfect răcite sunt o necesitate în orice unitate de catering. Acest lucru este valabil nu numai pentru berea la halbă, desigur, ci și pentru băuturile îmbuteliate

Cu un frigider gastro, acest lucru nu este o problemă. În magazinul nostru, veți găsi aparate de înaltă calitate care asigură că berea și băuturile răcoritoare îmbuteliate sunt întotdeauna la temperatura potrivită pentru o plăcere perfectă de băut.

Gastro frigidere de diferite dimensiuni

În funcție de afacere, spațiul disponibil și cerințele pentru echipamente pot varia considerabil. De aceea, oferim frigidere gastro în diferite dimensiuni

Alegeți dintre modelele cu una, două sau trei uși și o capacitate utilă de la 138 la 338 de litri pentru a găsi aparatul care se potrivește perfect cerințelor dvs. și pentru a asigura în orice moment cantitatea potrivită de băuturi răcite.

Frigidere pentru servirea în aer liber

Lunile calde ale anului sunt perioada petrecerilor și a festivalurilor de stradă. În mod firesc, vizitatorii unui astfel de eveniment se așteaptă la băuturi bine răcite pentru a se bucura de răcoritoare

Modelurile din magazinul nostru online sunt ideale ca frigidere de exterior pentru utilizare în aer liber. Datorită calității remarcabile a construcției lor, acestea sunt ideale pentru cerințele speciale pe care le aduc schimbările frecvente de locații și funcționarea în aer liber.

Gastro frigidere pentru uz privat

Desigur, frigiderele noastre gastro nu sunt potrivite doar pentru utilizarea profesională în restaurante sau la evenimente. În plus, aparatele robuste sunt, de asemenea, o alegere excelentă pentru uz privat

Dacă sunteți în căutarea unui frigider sub tejghea de înaltă calitate cu ușă de sticlă pentru pivnița dvs. de petrecere, frigiderele gastro din magazinul nostru sunt alegerea potrivită. Manopera solidă asigură o durată de viață lungă, astfel încât să vă puteți bucura de achiziția dvs. cât mai mult timp posibil.

Alimentați în mod fiabil oaspeții de la petrecerile dvs. private cu băuturi reci, cum ar fi berea și băuturile răcoritoare în viitor, fără a fi nevoie să folosiți frigiderul din bucătăria dvs. în acest scop.

Gastro frigidere cu caracteristici bune

Frigiderele noastre gastro nu lasă nimic de dorit. Datorită unui interval de temperatură de la 2 la 10 °C, puteți decide singur cât de rece doriți dumneavoastră sau oaspeții dumneavoastră să savurați băuturile.

Grație celor două tăvi, frigiderul poate fi folosit pentru o gamă largă de aplicații.

Grație celor două cadre de susținere, spațiul de depozitare disponibil poate fi utilizat în mod optim, în timp ce oțelul inoxidabil la exterior și aluminiul la interior asigură o construcție deosebit de robustă a frigiderelor gastro.

Unitățile cu răcire prin convecție sunt echipate cu o funcție digitală de dezghețare automată. Ușile glisante cu închidere automată contribuie la fluidizarea fluxurilor de lucru chiar și atunci când există un număr mare de oaspeți. Iluminarea interioară practică vă asigură că aveți întotdeauna sub observație conținutul rămas în frigider și că vă puteți ocupa cu ușurință de reaprovizionare în timp util.

Cumpărați frigidere gastro online

Dacă aveți nevoie de un nou frigider gastro, ați ajuns la locul potrivit. În magazinul nostru online, veți găsi frigidere gastro de diferite dimensiuni, cu una, două sau trei uși și o capacitate utilă de până la 338 de litri

Cât ca frigider de exterior sau pentru interior - cu aparatele noastre de înaltă calitate în diferite modele, vă puteți baza întotdeauna pe băuturi perfect răcite.

Cumpărați frigiderul gastro pe care îl alegeți din magazinul nostru și beneficiați nu numai de o calitate ridicată a produsului și de prețuri avantajoase, ci și de o livrare rapidă la adresa dorită.