Tirbuson

Tirbușon și desfăcător vin: accesorii de înaltă calitate pentru servirea vinului și a vinului spumant

Pentru mulți oameni, un pahar bun de vin sau un vin spumant este o parte esențială a unei întâlniri confortabile cu prietenii. Pentru a deschide sticla, este necesar, desigur, un tirbușon sau un desfăcător de sticle de vin adecvat.

În magazinul nostru online veți găsi o selecție de tirbușoane și deschizătoare de sticle de vin de înaltă calitate, precum și alte accesorii pentru servirea vinului și a vinului spumant. Vedeți cu ochii voștri. Suntem siguri că veți găsi ceea ce căutați.

Tirbușoane și deschizătoare vin - cele mai importante lucruri dintr-o privire

 • Pentru a evita contaminarea vinului, dopul nu trebuie să fie deteriorat la deschiderea sticlei de vin.
 • În general, tirbușoanele simple nu se dovedesc a fi soluția ideală în ceea ce privește manipularea.
 • Un tirbușon cu aripi sau un accesoriu de masă face mult mai ușoară deschiderea corectă a sticlelor de vin.
 • Cuțitele pentru ospătari sunt deosebit de practice și, prin urmare, nu ar trebui să lipsească din niciun restaurant.
 • În magazinul nostru veți găsi o selecție mare de deschizătoare de sticle de vin și tirbușoane în diferite modele.

Deschiderea corectă a sticlelor de vin

La prima vedere, deschiderea unei sticle de vin nu pare a fi o chestiune deosebit de complicată. Cu toate acestea, în practică, lucrurile arată adesea altfel. Pentru o plăcere perfectă de a bea, nu este suficient să scoateți pur și simplu dopul. În afară de aceasta, dopul trebuie să rămână intact, astfel încât gustul vinului să nu fie afectat de contaminarea cu bucăți mici de plută.

Prin urmare, deschiderea corectă a unei sticle de vin necesită puțină practică. Desigur, aveți nevoie și de instrumentul potrivit, sub forma unui desfăcător de vin de înaltă calitate.

Deschizătoare vin și tirbușoane în diferite modele

Atunci când cumpărați deschizătoare vin și tirbușoane, aveți posibilitatea de a alege între diferite modele. Acestea includ, de exemplu, tirbușoane foarte simple, modele cu aripi sau un accesoriu practic pentru masă, precum și cuțite speciale pentru chelneri.

Nu este posibil să se facă o declarație generală cu privire la care versiune este cea corectă. Factorii decisivi sunt, bineînțeles, preferințele dvs. personale și cât de des trebuie să deschideți o sticlă de vin.

Tirbușoane simple

Tirbușoanele simple constau doar dintr-o spirală metalică și un mâner pentru a o ține și a o roti. Spirala metalică este găurită cât mai central posibil în dopul sticlei și este rotită înăuntru. Apoi, dopul este scos manual.

Într-adevăr, acest lucru funcționează. Cu toate acestea, un astfel de tirbușon nu este cu siguranță cea mai bună soluție pentru deschiderea sticlelor de vin. Dificultatea constă în faptul că spirala desfăcătorului de sticle nu este întotdeauna plasată în mijlocul dopului. Prin urmare, experiența arată că nu este neobișnuit ca dopul să fie deteriorat atunci când sticla este deschisă. În cazul în care mici părți din acesta ajung în conținut, acest lucru poate afecta masiv gustul băuturii și foarte ușor poate distruge complet un vin bun.

În plus, scoaterea dopului cu un simplu tirbușon necesită o forță destul de mare, ceea ce se poate dovedi rapid nepractic în viața de zi cu zi. Dacă trebuie să deschideți rar o sticlă de vin, un simplu tirbușon este cu siguranță suficient. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de el în mod regulat, merită cu siguranță să investiți ceva mai mulți bani și să cumpărați un model de calitate superioară.

Tirbușon cu aripi

În comparație cu un model simplu, un tirbușon cu aripi este un upgrade semnificativ care aduce mai multe avantaje. Deschizătorul de vin este așezat pe sticlă. Deoarece are un dispozitiv care alunecă peste gâtul sticlei, spirala tirbușonului poate fi răsucită în mod fiabil în centrul dopului. Astfel, este mult mai puțin probabil ca dopul să se rupă la deschiderea sticlei și ca părți din el să ajungă în conținut, ceea ce, după cum se știe, afectează semnificativ plăcerea de a bea.

Dacă aveți nevoie de un desfăcător de sticle de vin mai mult de o dată sau de două ori pe an, ar trebui, prin urmare, să dați întotdeauna preferință unui tirbușon cu aripi față de un model foarte simplu.

Tirbușon cu atașament de masă

În meseria de catering, lucrurile trebuie să fie făcute rapid. În plus, ca profesionist, în mod normal, trebuie să deschideți sticlele de șampanie și de vin mult mai des decât în cazul persoanelor fizice. Din acest motiv, un tirbușon cu atașament de masă pentru sectorul profesional se poate dovedi a fi o achiziție extrem de practică.

Un astfel de destupător de sticle de vin este echipat cu un suport special sub forma unei cleme cu șuruburi robuste. Astfel, acesta poate fi atașat la marginea unei mese sau chiar a unui blat. Nu trebuie să țineți tirbușonul cu mâna atunci când deschideți sticla. Acest lucru face ca manipularea să fie deosebit de ușoară și simplă, astfel încât să nu pierdeți timp inutil chiar și cu un număr mare de oaspeți, iar servirea să aibă loc întotdeauna fără întârzieri.

Dacă alegeți un deschizător de sticle de vin de înaltă calitate cu atașament de masă, cum ar fi cel pe care îl veți găsi în magazinul nostru, puteți fi sigur, desigur, că calitatea este convingătoare și că nimic nu va sta în calea unei durate de viață lungi.

Cuțitele de chelner fac parte din echipamentul de bază

Cuțitul de ospătar este cu siguranță unul dintre acele produse de care niciun barman profesionist nu se poate lipsi. Denumite uneori și cuțite de somelier, cuțitele de ospătar sunt un instrument extrem de practic care, la prima vedere, seamănă cu un cuțit clasic de buzunar.

Cuțitele de ospătar sunt de obicei echipate cu o lamă de cuțit, un tirbușon și un desfăcător de capace de coroană. Părțile individuale pot fi pliate, astfel încât cuțitul de chelner poate dispărea rapid în buzunar dacă nu aveți mâna liberă.

La fel ca și în cazul altor produse pentru deschiderea sticlelor de vin, puteți, desigur, să alegeți între diferite modele atunci când cumpărați un cuțit de chelner. În magazinul nostru, de exemplu, veți găsi cuțite de ospătar cu mâner metalic sau cu mâner din lemn. Prin urmare, nu ar trebui să vă fie greu să găsiți un model care să vă placă și care să se simtă bine în mână atunci când îl folosiți.

Ce este important atunci când cumpărați tirbușoane și deschizătoare vin

Dacă doriți să cumpărați un nou tirbușon sau un desfăcător vin, vă veți da seama rapid că selecția de modele diferite este foarte mare. În consecință, de multe ori nu este ușor să găsești un produs care să corespundă cerințelor tale și care să fie, de asemenea, convingător din punct de vedere calitativ.

Atunci când vă cumpărați noul deschizător de vin, trebuie să vă asigurați, desigur, că acesta este bine făcut și fabricat din materiale de înaltă calitate. De exemplu, puteți alege un tirbușon foarte simplu sau un așa-numit cuțit de ospătar.

O altă opțiune este un tirbușon cu aripi. Un astfel de model are avantajul că vârful poate fi plasat foarte precis în mijlocul plutei. Acest lucru îl face deosebit de ușor de scos, iar probabilitatea ca dopul să se sfărâme și să contamineze vinul atunci când este deschis este semnificativ redusă.

Cu toate acestea, este posibil să preferați un desfăcător de vin care poate fi atașat de marginea mesei sau a tejghelei. În special în sectorul profesional, astfel de modele sunt foarte populare, deoarece pot facilita deschiderea. Acest lucru se poate dovedi a fi un mare avantaj, mai ales atunci când zeci de sticle de vin trebuie să fie destupate pe parcursul serii.

Tirbușoane, deschizătoare vin și alte accesorii

Dorim să ne sprijinim clienții în cel mai bun mod posibil atunci când servim băuturi cum ar fi vinul sau vinul spumant. Din acest motiv, în magazinul nostru veți găsi o gamă largă de accesorii pe care le puteți folosi în acest scop.

Gama noastră include, printre altele, următoarele produse:

 • Deschizătoare simple de sticle și tirbușoane
 • Deschizător de vin cu atașament de masă
 • Tirbușoane cu aripi
 • Cuțite practice de chelner
 • Tirbușon cu plută
 • Răcitor de vin spumant și șampanie

Cel mai bine este să aruncați o privire în jurul dumneavoastră pe îndelete. Suntem siguri că veți găsi uneltele potrivite pentru deschiderea și turnarea vinului și a vinului spumant. Bineînțeles, nu contează dacă sunteți în căutarea unor soluții adecvate pentru uz privat sau pentru servicii profesionale în domeniul gastronomiei.

Accesorii practice pentru sticlele de vin și de vin spumant deschise

O sticlă de vin sau de vin spumant nu este întotdeauna golită complet imediat după deschidere. Pentru ca conținutul rămas să nu trebuiască să fie vărsat, este important să îl păstrați proaspăt într-un mod adecvat.

Pe lângă deschizătoarele de vinuri, veți găsi și soluții potrivite în acest scop. Printre acestea se numără, de exemplu, dopuri simple pentru vin sau dopuri pentru sticle cu care puteți resigila sticlele care au fost deja deschise, astfel încât conținutul să rămână potabil pentru mai mult timp.

În afară de aceasta, există, desigur, și practicul protector de șampanie. Aceasta este alegerea perfectă pentru a păstra proaspete vinurile spumante, cum ar fi vinul spumant, prosecco și șampania. Protectorul pentru șampanie asigură în mod fiabil că dioxidul de carbon rămâne în sticlă și că vinul spumant își păstrează efervescența pentru mai mult timp.

În acest fel, vă puteți bucura din plin de el de la prima până la ultima înghițitură și nu trebuie să vă îngrijorați de un gust stătut dacă nu doriți să terminați imediat vinul spumant. Bineînțeles, un protector de șampanie este foarte potrivit și pentru sectorul profesional, pentru a putea oferi oaspeților o calitate perfectă în orice moment atunci când servesc.

Cumpărați tirbușoane și deschizătoare vin de înaltă calitate la prețuri mici

Dacă aveți nevoie de un tirbușon, de un desfăcător vin sau de alte accesorii pentru servirea vinului și a vinului spumant, ați ajuns la locul potrivit. În sortimentul nostru veți găsi o gamă largă de produse de înaltă calitate, pe care le puteți comanda online și le puteți primi în mod convenabil.

Cumpărați noul dvs. tirbușon sau desfăcător vin ieftin din magazinul nostru și convingeți-vă singur. Nu avem nicio îndoială că veți fi încântați de selecție și calitate, precum și de serviciul nostru de încredere pentru clienți.