Lindr Pygmy 25

filtru

Lindr Pygmy 25

 
Lindr Pygmy 25 este alegerea ideală pentru toți iubitorii de bere care nu doresc să se descurce fără rezultate perfecte în viața lor privată și caută un răcitor de bere compact în acest scop.
 

Sistem de robinet Lindr de înaltă calitate pentru o plăcere perfectă a berii  

 
Cu Lindr Pygmy 25 alegeți o soluție profesională care vă permite să distribuiți bere perfect răcită în zona dvs. privată. Răcitorul de bere este ideal, de exemplu, pentru a distra oaspeții la următoarea petrecere în grădină.
 
În plus, dozatorul Lindr poate fi, desigur, utilizat și în unități de catering mai mici. Cu o capacitate orară de robinet de până la 30 de litri, puteți turna multe beri cu ea.  
 
Tehnologia modernă de răcire utilizată în Lindr Pygmy 25 se caracterizează prin eficiența sa ridicată. Puternicul termobloc asigură, de asemenea, că prima bere poate fi turnată după două până la patru minute. &bbsp;
 
După aproximativ zece minute, răcitorul de bere este în sfârșit gata să bată câteva beri perfect răcite una după alta, astfel încât să nu trebuiască să-ți faci oaspeții să aștepte mult timp chiar și pentru vizite spontane.
 

De ce ai dreptate cu Pygmy 25 de la Lindr

 
Chiar și cea mai bună bere îmbuteliată nu poate concura cu o bere la robinet. Desigur, acest lucru nu se aplică doar gastronomiei, ci și evenimentelor private.
 
În acest scop, nu are prea mult sens să cumperi un sistem scump de distribuție cu o capacitate de robinet de 100 litri sau mai mult. Un răcitor de bere precum Lindr Pygmy 25, pe de altă parte, este alegerea ideală.  
 
Deoarece sistemul compact de distribuire de la cunoscutul producător ceh convinge printr-un design atrăgător și o construcție robustă din oțel inoxidabil. Puteți fi siguri că răcitorul de bere Lindr va îndeplini cele mai înalte standarde de igienă și că vă veți bucura de achiziția dvs. pentru o lungă perioadă de timp.
 

Cele mai importante avantaje ale Lindr Pygmy 25 dintr-o privire:  

 
  • Economie de spațiu datorită dimensiunilor compacte  
  • Tehnologie modernă de răcire pentru eficiență ridicată
  • Oțel inoxidabil pentru o construcție robustă și durabilă
  • Pornire ușoară
  • Gata de utilizare în două până la patru minute
  • Până la 30 de litri de bere rece pe oră
  • Ideală pentru servirea profesională în privat sector
 

Cumpărați un dozator Lindr Pygmy 25

 
Cumpărați sistemul de distribuire Lindr Pygmy 25 în magazinul nostru și impresionați oaspeții la următoarea petrecere în sala de petreceri de acasă sau în club, cu bere la draft perfect răcită.
 
Dacă este necesar, puteți, desigur, să ne comandați și accesorii adecvate, cum ar fi furtunurile pentru bere, de care aveți nevoie pentru a vă conecta noul distribuitor Lindr Pygmy 25.