Dozator bere Lindr Kontakt 40

filtru

Lindr Kontakt 40

Sistemul de distribuție Lindr Kontakt 40 este un răcitor modern de înaltă calitate pentru sectorul comercial, cu care o servire lină nu este o problemă. Modelul impresionează în special prin raportul său excelent preț-performanță, care vă va convinge cu siguranță de-a lungul liniei.

 

Sistem de distribuire de înaltă calitate pentru iubitorii de bere cu discernământ

Cu sistemul de distribuție Lindr Kontakt 40, alegeți un răcitor uscat de înaltă calitate, care poate distribui până la 50 de litri de bere pe oră, în ciuda dimensiunilor sale compacte.

Dispozitivul este ideal pentru restauratorii cu discernământ care doresc să-și distreze oaspeții cu bere la rece perfectă și care apreciază un robinet ușor de utilizat.

Lindr Kontakt 40 se caracterizează printre altele prin tehnologia sa modernă de răcire. Acest lucru vă asigură că consumul de energie este redus și că puteți începe să serviți bere după cinci până la opt minute.

Cu sistemul de robinet Lindr Kontakt 40, sunteți bine echipat pentru a vă încânta oaspeții cu o bere perfectă, fără timp de așteptare lung și pentru a putea face față unui număr ușor mai mare de oaspeți fără probleme.

 

De ce Lindr Kontakt 40 este o alegere bună

O bere proaspătă proaspătă face ca inima fiecărui iubitor de bere să bată mai repede. Cu sistemul de robinet performant de la Lindr, vă puteți baza pe un dispozitiv de înaltă calitate, care știe să impresioneze prin construcția sa robustă din oțel inoxidabil fără rugină.

Este garantată respectarea celor mai înalte standarde de igienă, precum și cea mai lungă durată de viață posibilă, astfel încât să puteți fi siguri că investiția în noul dvs. dozator Lindr merită și că vă puteți baza pe fiabilitatea răcitorului de debit pentru o perioadă lungă de timp timp

În același timp, cu distribuitorul Lindr Kontakt 40, alegeți un model atrăgător din punct de vedere vizual, care vă va tăia cu siguranță o cifră bună pe tejghea.

 

Cele mai mari avantaje ale Lindr Kontakt 40 dintr-o privire:

  • Răcitor de debit compact, cu un raport preț-performanță excelent
  • Consum redus de energie datorită tehnologiei moderne de răcire
  • Durabil și robust din oțel inoxidabil
  • Pornire simplă
  • Gata de utilizare după doar cinci până la opt minute
  • Până la 50 de litri de bere perfect răcită pe oră
  • O alegere excelentă pentru restauratori cu discernământ


Cumpărați dozatorul Lindr Kontakt 40

Cumpărați dispenserul de contact 40 de la Lindr în magazinul nostru online și așteptați cu nerăbdare o plăcere perfectă a berii, care nu lasă nimic de dorit de către oaspeții dvs.

Desigur, veți găsi și accesorii adecvate, cum ar fi furtunurile de bere, pentru a conecta noul dvs. sistem de distribuire Lindr Kontakt 40 și pentru a putea începe să serviți în curând.