Dozator bere cu racitor pentru butoi

Cumpărați un frigider de bere - aparatul potrivit pentru fiecare nevoie

Nu există aproape nimeni care să poată rezista unei beri proaspăt turnate, rece ca gheața. Cu un frigider de bere adecvat, puteți fi siguri că berea dvs. va fi întotdeauna la temperatura perfectă în viitor.

Dacă este vorba de industria de catering, pentru următoarea petrecere privată de acasă sau pentru petrecerea de vară a clubului dumneavoastră - frigiderele de bere la draft sunt o alegere excelentă pentru aproape orice ocazie. Acest lucru se datorează faptului că acestea permit o utilizare deosebit de flexibilă și sunt disponibile chiar și ca set complet cu coloană de distribuție, la cerere.

Ce trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați un frigider de bere

Frigiderele de bere sunt disponibile în dimensiuni variabile, cu capacități diferite și, nu în ultimul rând, în diferite intervale de preț. Prin urmare, înainte de a vă decide asupra unui dispozitiv, ar trebui să vă gândiți mai întâi la ceea ce este de fapt important pentru dumneavoastră

La urma urmei, un frigider de bere nu este ceva ce se cumpără în fiecare zi. În consecință, ar fi enervant dacă tejgheaua de bere aleasă de dvs. nu vă satisface cerințele.

Când cumpărați un frigider pentru bere la halbă, luați în considerare în special următoarele întrebări:

●        Contorul de bere trebuie să fie fix sau să fie operat în locații schimbătoare?

●       Frigiderul de bere la draft este planificat pentru uz privat sau pentru uz profesional?

●       Ce capacitate a robinetului este necesară pentru a face față volumului de servire preconizat?

●       Cât de mari sunt butoaiele pe care doriți să le găzduiți în frigiderul de bere?

●       Preferați un contor de bere plug-in sau doriți să selectați singur accesoriile adecvate?

După ce ați răspuns la aceste întrebări, veți ști destul de exact ce cerințe trebuie să îndeplinească noul dvs. frigider de bere. Astfel, este mult mai ușor să găsiți un model de care să fiți complet mulțumit și de care să vă bucurați mulți ani de acum încolo.

Frigiderele de bere la draft economisesc spațiu

Nu este întotdeauna posibil să se monteze un sistem de robinetărie normal pe tejghea. În unele cazuri, un frigider pentru bere la halbă este, prin urmare, alternativa perfectă. Un astfel de dispozitiv economisește spațiu și asigură, de asemenea, spațiul de depozitare necesar pentru butoiul de bere.

Un frigider de bere nu necesită o instalare fixă. În schimb, acesta poate fi pur și simplu mutat deoparte sau instalat într-o altă locație, după cum este necesar.

Un frigider bun pentru bere nu trebuie să coste o avere

Zicera "Dacă cumperi ieftin, cumperi de două ori" se aplică în principiu și la frigiderele de bere. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că trebuie neapărat să cheltuiți o avere pentru frigiderul dvs. de bere la halbă

În funcție de echiparea și performanțele dorite, în magazinul nostru veți găsi și modele ieftine care nu lasă de dorit din punct de vedere al calității. Prin urmare, puteți fi siguri că frigiderul dvs. de bere va impresiona prin buna manoperă și o durată de viață corespunzătoare.

Cu un bar de bere mobil, rămâneți flexibil

Când vă decideți să cumpărați un bar de bere mobil, optați și pentru o flexibilitate maximă. Pentru că, cu un astfel de model, pur și simplu îți iei cu tine tot tejgheaua de bere.

Acest lucru este deosebit de util dacă doriți să serviți bere la evenimente cum ar fi festivalurile folclorice. În același timp, cumpărarea unui frigider de bere la halbă sub forma unui contor mobil de bere nu înseamnă că trebuie să sacrificați performanța în acest proces.

Pentru că, cu un model pentru profesioniști, cum sunt cele pe care le puteți găsi în magazinul nostru, puteți să trageți cu ușurință până la 80 de litri pe oră, astfel încât, chiar și cu un număr mare de oaspeți, nimeni nu trebuie să aștepte mult timp pentru berea rece la robinet.

Perfect pentru acasă: frigidere pentru butoaie de bere pentru butoaie de petrecere

Dacă plănuiți o seară relaxată și doriți să le serviți prietenilor dvs. o bere delicioasă la halbă pentru o schimbare, cumpărarea unui bar de bere care poate conține 50 de litri de butoaie este, evident, un pic exagerată.

În acest caz, optați pur și simplu pentru un tejghea de bar compact, cu spațiu pentru două butoaie mici de petrecere. Acest lucru economisește bani și vă permite în continuare să vă impresionați prietenii cu gustul de primă clasă al unei beri proaspăt bătute.

Un răcitor de bere este soluția perfectă.

Cu un frigider de bere pentru butoaie de bere pentru petreceri, puteți fi siguri că următoarea dvs. sărbătoare va fi amintită de toată lumea pentru mult timp.

Cumpărați-vă frigiderul de bere de la noi

Dacă este vorba de un simplu frigider de bere sau de un contor mobil de bere complet cu coloană de distribuție - dacă sunteți în căutarea unui nou frigider de bere la halbă, ați ajuns la locul potrivit. Atât profesioniștii din industria de catering, cât și iubitorii de bere care doresc o opțiune practică pentru a bea bere la domiciliu vor găsi ceea ce caută.

Pentru că magazinul nostru online vă oferă o gamă extinsă de frigidere pentru bere la halbă și tejghele de bar, precum și tejghele pentru băuturi pentru aproape orice nevoie.

Cumpărați-vă următorul frigider de bere de la noi și beneficiați de o calitate de primă clasă la prețuri corecte, precum și de o livrare fiabilă la adresa dorită. Oaspeții dvs. vor fi încântați de berea proaspăt turnată de la noul dvs. tejghea de bere.