ich-zapfe

Set complet - frigider pentru bere la draft până la butoaie de 50L (bar de bere) - inclusiv coloana de distribuție Elegant și robinetul compensator


Numărul de articol NEW-3472

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Set complet - frigider de bere cu butoaie până la butoaie de 50L (bar de bere)

 

Domeniul de aplicare a livrării:
- Frigider (volum până la butoaie de 50 de litri);
- 2 role;
- Tavă de picurare asortată;
- Reductor de presiune 3 bar;
- Cap de robinet la alegere;
- Turn de distribuție cromat cu 1 conductor, elegant, "Calitate superioară!";
- Manșon de distanțare pentru filet de robinet, 20 mm cromat;
- Robinet de dozare cu compensator, robinet - crom;
- Sticlă de CO2 de 2 kg umplută;
- Furtun pentru bere 3/8 John Guest complet;
- Adaptor de alimentare - conector 3/8" tub x 5/16";
- Furtun CO2 complet;
- Cheia de acid carbonic captivă.

Caracteristicile dispozitivului:
- Intervalul de temperatură 2 - 10 °C;
- Dezghețare automată.

Construcție:
- Balama ușii poate fi schimbată;
- Picioare frontale reglabile în înălțime;

Dimensiuni neambalat H x L x P 89,1 (inclusiv rotile, fără balustradă)x61,0x60,8 cm.
Dimensiuni ambalate H x L x P 93,0x66,5x65,3 cm.
Dimensiuni interioare H x L x P 72 x 49 x 49 x 49 cm.
Adâncime cu ușa deschisă 119 cm.
Compresoare 1.
Greutate la gol 52 kg.
Greutatea ambalajului 57 kg.

Echipament:
- Dimensiunea tamburului 10; 20; 30 ltr;
- Control digital al temperaturii;
- Afișarea temperaturii: Afișaj;
- Conexiune electrică 230V~/50Hz /160W;
- Clasa de eficiență energetică: B (pe o scară de la "A+++", cea mai înaltă clasă de eficiență energetică, la "G", cea mai joasă clasă de eficiență energetică);
- consumul anual de energie: 329 kWh / an;
- Capacitate utilă: 163 de litri;
- Clasa climatică : N;
- Emisia de zgomot: 42 dB.


Veți găsi accesoriile potrivite direct sub această descriere!

Atenție! Livrare prin agenție de expediție! Vă rugăm să indicați numărul de telefon la cumpărare!

Frigider de bere - Frigidere de bere la halbă - Bar de bere
Datorită acestui sistem de robinet cu frigider, aveți posibilitatea de a bea bere proaspătă fără prea mult efort. Pentru că frigiderul pentru bere la halbă nu numai că vă păstrează berea la temperatura potrivită. De asemenea, este echipat cu o coloană de distribuție și un robinet condensator, astfel încât să vă puteți bucura întotdeauna de o bere rece cu un cap perfect.

Frigider pentru bere la draft pentru butoaie cu un volum de până la 50 de litri
Frigiderul pentru butoaie de bere vă oferă mult spațiu și vă permite să depozitați butoaie de bere de diferite dimensiuni. În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți echipa frigiderul de bere la draft cu butoaie cu o capacitate de 10, 20, 30 sau chiar 50 de litri.
Fie că este vorba de o seară relaxată cu câțiva prieteni sau de o sărbătoare de familie mai mare - alegerea vă aparține. Frigiderul nostru de bere la halbă va asigura întotdeauna bere rece în cantitatea potrivită pentru toți oaspeții pe care i-ați invitat.

Frigider compact pentru bere la draft pentru iubitorii de bere pretențioși
Sunt puțini cei care nu apreciază o bere proaspăt turnată. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni flexibile și care să economisească spațiu pentru a consuma bere acasă, frigiderul nostru pentru bere la draft este alegerea perfectă.
Cu o amprentă de doar 61 x 60,8 centimetri, precum și o înălțime de mai puțin de 90 de centimetri, frigiderul pentru bere la draft se poate potrivi cu ușurință chiar și în cele mai înguste spații. Deoarece frigiderul de bere cu butoi este echipat cu patru rotile, este foarte ușor de mutat și vă oferă astfel flexibilitate maximă.
Sistemul nostru de robinet cu frigider este, prin urmare, ideal și pentru uz privat și reprezintă soluția perfectă pentru toți cei care nu vor să se lipsească de o bere perfect robinetată la domiciliu.

Frigider de bere cu coloană de distribuție elegantă
Frigiderul pentru bere la halbă este deja echipat cu o coloană de distribuție elegantă. Prin urmare, puteți încărca imediat dozatorul cu frigider cu un butoi, îl puteți pune în funcțiune și așteptați cu nerăbdare să vă bucurați de prima bere proaspăt scoasă din butoi.

Frigider pentru bere la draft cu robinet compensator pentru o priză fără spumă
În sistemele de distribuție compacte, cum ar fi acest frigider de bere cu butoi, adesea nu este posibilă instalarea unei serpentine de calmare din motive de spațiu. Pentru a putea să trageți în continuare bere fără spumă. 

În cazul în care frigiderul poate funcționa la presiuni mai mari, frigiderul de distribuție este echipat cu un robinet compensator.
Spre deosebire de un robinet cu piston normal, un robinet de compensare poate fi operat la o presiune mai mare. Acest lucru se datorează faptului că un design special reduce complet presiunea în interiorul robinetului, astfel încât spuma excesivă poate fi evitată în mod fiabil la deschiderea berii.
Debitul robinetului de compensare poate fi ajustat în mod flexibil. Dozatorul cu frigider este potrivit pentru diferite tipuri de bere și poate fi utilizat, de exemplu, pentru a alimenta bere de grâu sau Pils.

Instalațiile noastre de dozare cu frigider pe scurt Gama de livrare a frigiderului pentru bere la draft include o coloană de distribuție elegantă cu robinet compensator, precum și o balustradă cromată și două rafturi de depozitare. Distribuitorul cu frigider este echipat cu patru roți. Înălțimea picioarelor din față poate fi reglată, iar balansul ușii poate fi modificat, dacă este necesar.
Frigiderul cu robinet are un sistem de dezghețare automată și un control digital al temperaturii, care permite răcirea într-un interval de 2 până la 10 grade Celsius.
Cu o capacitate utilă de 163 de litri, dozatorul cu frigider oferă suficient spațiu pentru butoaie cu un volum de până la 50 de litri.
Pentru funcționarea distribuitorului cu frigider este necesară doar o priză normală.
Deoarece emisiile de zgomot sunt de numai 42 dB, frigiderul de bere cu butoi este, de asemenea, foarte silențios, astfel încât utilizarea sa nu provoacă o poluare fonică excesivă.

Cumpărați dozator de bere cu frigider
Comandați dozatorul cu frigider direct din magazinul nostru și bucurați-vă de bere perfect robinetată în viitor.
Să vă bucurați în viitor de o bere perfect robinetată, oricând doriți.
Solicitați ca frigiderul de bere la draft să fie livrat convenabil la domiciliu. Comanda dumneavoastră va fi
vor fi procesate imediat și nu există costuri suplimentare pentru expediere.
Suntem convinși că veți fi încântați de aplicațiile noastre practice și flexibile.
Robinetul frigorific va fi entuziast. Manopera de înaltă calitate asigură o lungă durată de viață.
O durată lungă de viață, astfel încât veți avea o bucurie îndelungată în distribuitorul dvs. cu frigider.
Pentru o perioadă lungă de timp.

Instalațiile noastre de dozare cu frigider, dintr-o privire, în sfera de furnizare a frigiderului pentru bere la draft se află o coloană de distribuție elegantă cu robinet compensator, precum și o balustradă cromată și două rafturi incluse. Distribuitorul cu frigider este echipat cu patru roți. Înălțimea picioarelor din față poate fi reglată, iar balansul ușii poate fi modificat, dacă este necesar. Frigiderul cu robinet are un sistem de dezghețare automată și un control digital al temperaturii, care permite răcirea într-un interval de 2 până la 10 grade Celsius. Cu o capacitate utilă de 163 de litri, dozatorul cu frigider oferă suficient spațiu pentru butoaie cu un volum de până la 50 de litri. Pentru funcționarea distribuitorului cu frigider este necesară doar o priză normală. Deoarece emisiile de zgomot sunt de numai 42 dB, frigiderul de bere cu butoi este, de asemenea, foarte silențios, astfel încât utilizarea sa nu provoacă o poluare fonică excesivă.

Cumpărați distribuitor de bere cu frigider
Comandați dozatorul de bere cu frigider direct din magazinul nostru și bucurați-vă în viitor de bere perfect robinetată oricând doriți.
Solicitați ca frigiderul de bere la draft să fie livrat convenabil la domiciliu. Comanda dvs. va fi procesată imediat și nu există costuri suplimentare pentru transport.
Suntem siguri că veți fi încântați de frigiderul nostru practic și flexibil pentru robinete. Manopera de înaltă calitate asigură o durată de viață lungă, astfel încât vă veți bucura de sistemul de distribuție cu frigider pentru o perioadă lungă de timp.

 

IFrame

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

adesea cumpărat cu...

S-ar putea să vă intereseze și: