Curățarea robinet bere

filtru

Accesorii profesionale pentru curățarea robinet bere

Berea proaspăt turnată se bucură de multă vreme de o mare popularitate nu numai atunci când se vizitează un pub, ci este acum indispensabilă și la multe evenimente private. Dar, bineînțeles, conectarea butoiului și deschiderea berii nu este suficientă. Curățarea regulată a sistemului de distribuire și a conductei de bere este, de asemenea, o necesitate. Acest lucru se aplică atât în cazul utilizării profesionale, cât și în cazul utilizării private a unui dozator bere.

În calitate de operator, sunteți responsabil pentru curățarea echipament dozare.

Chiar dacă ordonanța privind echipamentele de distribuție a fost abrogată în 2005, dumneavoastră, în calitate de operator al echipamentelor de distribuție, trebuie să respectați o serie de lucruri. Aceasta include, în special, asigurarea unei funcționări sigure și, în acest context, acordarea de atenție unei curățenii suficiente. Pentru a asigura acest lucru, nu puteți evita curățarea profesională periodică a echipamentului de distribuție. În caz contrar, reziduurile din bere vor provoca în timp formarea de germeni și alte microorganisme în componentele individuale ale sistemului dvs. de dozare. Acestea afectează gustul berii și, în cel mai rău caz, vă pot chiar îmbolnăvi.

Curățarea robinet bere înainte de prima utilizare

Înainte de a pune în funcțiune pentru prima dată noul dvs. sistem de distribuire în domeniul gastronomiei, este absolut necesar să efectuați o curățare de bază completă. Aceasta va elimina orice reziduuri din producție, cum ar fi plastifianții conținuți în țevile de plastic, reziduurile de ulei și așchiile. În cazul distribuitoarelor destinate exclusiv uzului privat, este adesea suficient să se arunce prima sau primele două beri băute. În cazul în care este necesară o curățare completă a distribuitorului, aceasta este de obicei indicată în instrucțiunile de utilizare.

Curățarea distribuitorului după o perioadă lungă de inactivitate

De asemenea, ar trebui să se efectueze întotdeauna o curățare temeinică dacă nu ați utilizat distribuitorul pentru o perioadă lungă de timp și, prin urmare, componentele individuale sunt contaminate cu depuneri. Ca și înainte de prima punere în funcțiune, curățarea sistemului de dozare trebuie efectuată cu deosebită conștiinciozitate, în special în sectorul profesional.

Cumpărați accesorii adecvate pentru curățarea dozator bere

Curățarea regulată  Curățarea dozator bere, care este orientată atât spre utilizarea cât și spre cerințele modelului respectiv, asigură o savurare perfectă și fără riscuri a berii. În magazinul nostru, veți găsi totul, de la recipiente de curățare la bureți și perii de curățare, până la agenți de curățare de care aveți nevoie pentru curățarea profesională a sistemului dvs. de robinetărie.

Comandați cu ușurință online accesoriile pentru curățarea sistemului de robinet și furtunurile de bere și beneficiați de prețuri avantajoase, precum și de o livrare rapidă și sigură.