Dozator Bere

filtru

Sistemele de dozare sunt sisteme de distribuție utilizate pentru a umple băuturi din recipiente de depozitare, cum ar fi keg sau rezervoare, într-un pahar. Seturile complete de robinete sunt compuse dintr-un robinet, un racord pentru conectarea butoaielor, butoaie și o pompă sau un recipient de gaz sub presiune cu CO2 și un reductor de presiune. Este important ca sistemele mari, care sunt disponibile cu până la patru linii, să aibă o linie de control CO2 și să fie echipate cu un sistem de răcire a trasorului. Cu un echipament și o tehnică de cepuire adecvată, se pierde foarte puțină bere. Cu toate acestea, robinetul, în special, poate fi contaminat cu ușurință. De aceea, trebuie să se acorde întotdeauna atenție unei curățenii foarte bune, iar în industria de catering trebuie respectate anumite reglementări în acest sens.

Dozator mici bere

În plus față de sistemele mari de robinete din baruri, avem și sisteme mici de robinete care sunt potrivite și pentru uz privat. Pentru prieteni, sistemele de robinet sunt, de asemenea, un cadou frumos pentru următoarea zi de naștere - acestea pot fi folosite pentru a bea bere imediat la petrecere! Sistemele mici pentru robinetărie, de exemplu o ladă de bere, sunt ușor de conectat și în doar câteva minute poate începe savurarea berii. Acest lucru le face o alternativă bună pentru pivnița de hobby. Multe sisteme sunt fabricate din oțel inoxidabil și au o tavă de picurare. Unele modele au un răcitor uscat ușor de introdus și un termostat care oferă informații despre temperatura corectă. Avem seturi de accesorii potrivite pentru aproape toate sistemele de robinet și veți găsi, de asemenea, piesele de schimb adecvate pentru reparații mici și mai mari.

Câteva dintre distribuitoarele mici sunt transportabile. Dar pentru cei cărora le place foarte mult să fie mobili, o pompă de picnic este ideală. În timpul unei excursii cu grătarul la lac, puteți începe imediat să trageți imediat fără o sticlă de CO2! Pompa este pur și simplu plasată pe capacul butoiului. Există un sistem special de robinete pentru butoaie de petrecere.

Răcire

Cu sisteme de robinete mari sau mici și indiferent dacă este vorba de o utilizare privată sau profesională: berea trebuie să fie frumoasă și rece. Prin urmare, veți găsi, de asemenea, diverse opțiuni de răcire în această categorie. Răcitoarele de apă pot fi amplasate sub bar, iar pentru berile la halbă există frigidere de dimensiuni potrivite. De asemenea, se oferă răcitoare cu flux continuu și răcitoare uscate. Refrigerarea nu este importantă doar pentru depozitare; berea trebuie să rămână rece până în pahar. Pentru că numai dacă curge de la robinet la temperatura potrivită poate fi robinet cu un cap frumos.