Baterie chiuveta bucatarie

Robinete de înaltă calitate pentru bucătării profesionale și private

Fie că este vorba de bucătării private sau profesionale - robinetele de amestecare fac parte din echipamentul de bază absolut. La urma urmei, fără un robinet mixer adecvat, nu se poate extrage apă caldă de la robinet.

În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de robinete de înaltă calitate pentru bucătării, pe care le puteți cumpăra online la prețuri avantajoase și le puteți livra în mod convenabil.

Baterie chiuveta bucatarie - cele mai importante lucruri dintr-o privire

 • Robinetele mixere nu sunt folosite doar în bucătării, ci și în băi.
 • Atunci când cumpărați robinetul mixerului, este important să acordați atenție dacă este necesar un robinet de înaltă presiune sau un robinet de joasă presiune.
 • Robinetele pentru bucătărie pot fi fabricate din oțel inoxidabil sau din alamă cromată, precum și din plastic.
 • Robinetele de apă sunt disponibile atât ca mixere cu un singur mâner, cât și cu două mânere.
 • Robinetele echipate cu un pulverizator de vase facilitează spălarea vaselor și curățarea alimentelor, cum ar fi legumele.
 • Un robinet mixer cu senzor este deosebit de practic și poate aduce puncte și în ceea ce privește igiena.
 • Dacă căutați o calitate bună atunci când cumpărați robinetul mixer, puteți aștepta o durată de viață lungă pentru robinetul de apă.
 • Veți găsi robinete de înaltă calitate în diferite modele pentru bucătăria dvs.

Ce este un baterie chiuveta bucatarie?

În primul rând, un robinet mixer este, bineînțeles, un robinet de apă. Acesta este conectat la conducta de apă, astfel încât apa de la robinet să poată fi extrasă.

Termenul de robinet mixer se referă la faptul că robinetul permite amestecarea apei calde și reci, astfel încât temperatura apei poate fi reglată după cum se dorește. În schimb, un simplu robinet de apă rece servește doar la reglarea debitului de apă de la robinet, care este întotdeauna suficient atunci când oricum nu este nevoie de apă caldă.

Robinete pentru diferite aplicații

Dacă veți căuta pe internet un nou robinet mixer, veți descoperi rapid că există o selecție uriașă de modele diferite din care puteți alege și vă veți confrunta cu diverși termeni care s-ar putea să vă fie necunoscuți până acum.

Primul lucru care trebuie luat în considerare în acest context este, desigur, scopul pentru care căutați un robinet mixer. Desigur, nu există doar modele pentru bucătărie, ci și pentru duș sau pentru chiuveta din baie, de exemplu.

O imagine de ansamblu a posibilelor domenii de utilizare a robinetelor de amestec:

 • Robinete pentru bucătărie
 • Robinete mixere pentru cadă
 • Robinete pentru duș
 • Robinetele pentru chiuveta din baie
 • Robinete de amestec pentru bideu

Robinete de amestec ca racorduri de înaltă presiune sau de joasă presiune

Atunci când cumpărați un nou robinet mixer, nu trebuie să acordați atenție doar zonei de utilizare și gamei de funcții. De asemenea, este esențial să știți dacă aveți nevoie de un racord de înaltă presiune sau de un racord de joasă presiune. Factorul decisiv în acest caz este de unde anume provine apa caldă din casa dumneavoastră.

Dacă pe perete există atât un racord pentru apă caldă, cât și un racord pentru apă rece, înseamnă că apa este încălzită cu un încălzitor instantaneu de apă sau cu un sistem central de tratare a apei. În acest caz, un așa-numit racord de înaltă presiune este alegerea potrivită.

Dacă, pe de altă parte, există doar o conexiune pentru apă rece pe perete, astfel încât apa din bucătărie trebuie mai întâi încălzită cu un boiler, aveți nevoie de un racord de joasă presiune.

De asemenea, puteți face diferența între cele două variante prin faptul că racordurile de înaltă presiune au două conexiuni, în timp ce racordurile de joasă presiune au trei conexiuni pentru furtunurile de apă.

Racorduri de apă din diferite materiale

Atunci când vă cumpărați robinetul mixer, puteți alege, desigur, și între diferite materiale. De exemplu, există modele fabricate din plastic sau din oțel inoxidabil.

Un robinet mixer din plastic este, de obicei, deosebit de ieftin. Cu toate acestea, materialul se uzează de obicei mai repede, ceea ce poate avea, desigur, un efect negativ asupra duratei de viață a robinetului.

Pe de altă parte, în cazul unui robinet mixer fabricat din oțel inoxidabil, vă puteți aștepta ca acesta să fie mult mai robust și să reziste mai bine la tensiunile asociate cu utilizarea zilnică. Acest lucru ar trebui să se reflecte, de obicei, și într-o durată de viață mai lungă, astfel încât costul suplimentar de achiziție să se amortizeze.

În afară de plastic și oțel inoxidabil, alama este, de asemenea, adesea folosită ca material pentru fabricarea robinetelor de amestec. Metalul este, de asemenea, destul de robust și durabil, astfel încât, de obicei, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la fiabilitate cu un model de înaltă calitate. Cu exteriorul cromat, robinetul pentru bucătărie este protejat împotriva ruginii și, de asemenea, are un aspect elegant.

Baterie chiuveta bucatarie în diferite modele

În funcție de situația de pe șantier, robinetul mixer trebuie să îndeplinească, desigur, cerințe diferite. Alegerea aici nu se limitează în niciun caz la robinete simple, cu ajutorul cărora puteți regla temperatura apei de la robinet în bucătărie.

În afară de aceasta, există, de exemplu, robineți mixeri care sunt dotați cu un pulverizator de vase extractibil, precum și modele retractabile sau chiar robineți mixeri cu care puteți produce apă caldă ca la un ceainic.

Baterie chiuveta bucatarie cu pulverizator pentru vase

Un robinet mixer instalat în bucătărie este folosit nu în ultimul rând pentru spălarea vaselor și curățarea alimentelor, cum ar fi legumele, în plus față de umplerea vaselor de gătit.

În acest scop, un robinet mixer cu un pulverizator de vase integrat este o alegere excelentă. Dușul este echipat cu un furtun și poate fi scos din mixer atunci când este necesar. Acest lucru îl face deosebit de flexibil și puteți clăti vasele sau curăța fructele și legumele fără probleme.

În afară de modelele cu pulverizator de vase extractibil sau pivotant, există și robinete mixere care au atât un robinet normal, cât și un pulverizator suplimentar. În funcție de nevoile dumneavoastră de apă, puteți alege modul în care doriți să utilizați robinetul mixer. Aceste modele sunt deosebit de populare în bucătăriile profesionale.

Baterie chiuveta bucatarie de amestec cu senzor

Așa-numitele robinete cu senzor se pot dovedi extrem de practice, în special în sectorul profesional sau în spațiile publice. Aceste modele sunt echipate cu un senzor care pornește automat apa imediat ce vă puneți mâinile în fața ei.

Acest lucru este deosebit de igienic, deoarece nu trebuie să atingeți robinetul pentru a deschide și închide apa. Mai ales dacă aveți mâinile murdare pentru că pregătiți mâncarea, iar robinetul este folosit și de mai multe persoane, acest lucru se dovedește a fi un mare avantaj, ceea ce vorbește în favoarea achiziționării unui robinet mixer cu senzor.

Baterie chiuveta bucatarie cu o singură maneta

Un robinet mixer cu o singură pârghie este echipat cu un singur control pentru a regla atât cantitatea, cât și temperatura apei. Atunci când maneta este deschisă, apa curge, iar temperatura apei poate fi reglată prin rotirea acesteia spre stânga și spre dreapta.

Un robinet mixer cu o singură manetă este deosebit de ușor de utilizat. Atât cantitatea de apă, cât și temperatura pot fi reglate foarte precis. În afară de aceasta, consumul de apă al unui astfel de model este relativ scăzut, deoarece reglarea temperaturii nu durează mult timp în comparație cu mixerele cu două comenzi.

Baterie chiuveta bucatarie cu două mânere

În plus față de mixerele cu un singur mâner, există și robinete de amestec care sunt echipate cu două elemente de operare. Un mâner este folosit pentru a porni apa rece, iar celălalt pentru a porni apa caldă. Temperatura apei variază în funcție de cât de mult sunt ridicate cele două comenzi.

În mod ideal, un astfel de mixer cu două pârghii este operat cu ambele mâini. Deoarece uneori este nevoie de un moment pentru a seta temperatura dorită, consumul de apă cu un robinet cu două pârghii tinde să fie ceva mai mare decât cu un mixer cu o singură pârghie.

Cu toate acestea, ambele variante pot fi utilizate în bucătării. Atunci când vă cumpărați noul robinet mixer, depinde, desigur, în întregime de dumneavoastră ce model preferați.

Ce trebuie să căutați atunci când cumpărați un robinet mixer

Dacă doriți să cumpărați un robinet mixer, există, desigur, câteva lucruri la care trebuie să fiți atenți. Pe lângă faptul că trebuie să vă decideți între mixerele de înaltă presiune și cele de joasă presiune și funcțiile pe care le doriți, cel mai important lucru pe care trebuie să-l căutați atunci când cumpărați este calitatea bună.

Ar putea fi tentant să cumpărați un robinet mixer cât mai ieftin posibil și să economisiți astfel câțiva bani. Cu toate acestea, experiența a arătat că bucuria presupuselor economii este, de obicei, de scurtă durată. Acest lucru se datorează faptului că, de obicei, un robinet de bucătărie de calitate inferioară nu poate concura cu modelele de calitate superioară în ceea ce privește durata de viață.

Adesea, nu durează prea mult timp după punerea în funcțiune pentru ca robinetul să înceapă să cauzeze probleme și să aibă scurgeri, de exemplu. În acest caz, desigur, nu aveți altă opțiune decât să înlocuiți robinetul mixer din bucătărie. Acest lucru nu costă doar bani, ci și timp.

Dacă acordați atenție unei bune calități a produsului încă de la început, vă puteți scuti de acest efort inutil. În magazinul nostru, de exemplu, puteți găsi robinete de înaltă calitate pentru bucătăria dvs., care sunt convingătoare din punct de vedere calitativ.

Cumpărați robinete de înaltă calitate pentru bucătărie

Dacă sunteți în căutarea unui nou robinet mixer pentru bucătăria dvs., ați ajuns la locul potrivit. În magazinul nostru, veți găsi o gamă extinsă de modele de înaltă calitate din care puteți alege.

Printre acestea se numără mixerele cu o singură pârghie, mixerele cu două pârghii și mixerele cu pulverizator de vase sau chiar mixerele practice cu senzor. Prin urmare, nu ar trebui să fie o problemă pentru dvs. să găsiți în magazinul nostru un robinet de apă pentru bucătăria dvs. care să corespundă în mod optim cerințelor dvs.

Cumpărați cu ușurință online noul dvs. robinet mixer pentru bucătărie și primiți comanda în mod convenabil și fiabil. Suntem siguri că veți fi complet mulțumiți de robinetul dumneavoastră din magazinul nostru online, precum și de serviciul nostru excelent pentru clienți.