Dozator apa

filtru

Dozator profesională apă în casă și catering

La noi veți găsi distribuitoare de apă de masă și sub masă, precum și sisteme de răcire a apei, dispozitive pentru apă minerală și carbonați calzi. În plus, oferim filtre de apă pentru dozator apa sau pentru mașina de cafea, dar oferim și sisteme de filtrare performante direct pentru racordul de apă sau pentru duș.

Dispensatoare de apă și dispozitive de apă minerală de ultimă generație

Unul dintre cele mai populare produse ale noastre este distribuitorul de apă EDEN pentru apă răcită cu sau fără carbonatare. Microfiltrate, sterilizate și cu sterilizare opțională cu ozon, dispozitivele sunt special concepute pentru industria de catering. Dozatorul de apă EDEN este disponibil ca model de masă sau sub tejghea, cu o capacitate de 60 l sau 120 l de apă pe oră. SODA ELEGANCE TOWER este o unitate elegantă de apă minerală din oțel inoxidabil pentru apă plată răcită și apă minerală. Unitatea de răcire ultramodernă cu compresor are un consum minim de energie și distribuie între 18 l și 20 l de apă rece pe oră prin intermediul a două robinete de distribuție. Turnul SODA ELEGANCE TOWER este livrat cu un kit de conectare și un reductor de presiune. Unitățile de apă carbogazoasă distribuie apă carbogazoasă răcită, în timp ce un carbonator cald funcționează la temperatura camerei. Oferim carbonatare calde cu o capacitate de distribuire de la 90 l la 150 l de apă minerală pe oră. În comparație cu o unitate de apă minerală, un carbonatat cald are avantajul că economisește energie datorită lipsei unei unități de răcire. Sistemul de răcire cu apă de masă TIBER din oțel inoxidabil de înaltă calitate a fost dezvoltat pentru utilizarea profesională în industria de catering. În versiunea standard, unitatea furnizează apă răcită și apă plată la o capacitate de răcire de 65 l pe oră și o capacitate de distribuire de 90 l pe oră.

Filtrul de apă, conectarea CO2 și curățarea

Filtrele eficiente sunt esențiale atunci când este vorba de apă potabilă. EVERPURE comercializează cartușe de filtrare pentru o apă sănătoasă și fără germeni din aparatele de apă rece sau distribuitoarele de băuturi calde. Sistemul de filtrare oprește particulele de până la 5 micrometri, precum și posibilii poluanți, mirosurile și gusturile nedorite. Sistemul de filtrare EVERPURE MicroGuard Pro 2 este capabil să filtreze chiar și particule de până la 0,15 micromilimetri și, prin urmare, este potrivit pentru aplicații deosebit de critice. Oferim, de asemenea, agenți de curățare și spray-uri dezinfectante speciale pentru distribuitoarele de apă și sistemele de apă de masă. În gama noastră, veți găsi, de asemenea, butelii de CO2 cu dioxid de carbon de calitate alimentară și furtunuri de CO2, precum și reductoare de presiune și alte accesorii practice pentru utilizarea cu aparatul dumneavoastră de apă minerală.