Dozator bere Lindr

filtru

lindr      

Dozator bere de la Lindr
 

Dacă doriți să cumpărați un nou dozator bere, puteți alege între numeroase mărci cunoscute. Un producător ale cărui sisteme de distribuție ar trebui să fie familiarizate cu fiecare iubitor de bere este Lindr.

Compania cehă oferă modele potrivite atât pentru uz privat, cât și profesional. Dacă sunteți interesat de sistemele de distribuire Lindr, le puteți comanda direct de la magazinul nostru online.

 

Lindr - tehnologie de distribuire de înaltă calitate din 1992

Compania Lindr a fost fondată în 1992. Compania lui Mlos Lindr și-a făcut repede un nume datorită produselor sofisticate. Între timp, mica afacere de familie a devenit de mult timp un producător activ la nivel internațional de sisteme de distribuire.

Spre deosebire de multe alte companii, Lindr lucrează în continuare exclusiv cu investitori din Republica Cehă, astfel încât există încă o anumită referință la originile originale ale companiei.

 

Ce face ca sistemele de distribuție Lindr să fie atât de speciale

Dozator de bere de la Lindr poate convinge atât din punct de vedere vizual, cât și din punct de vedere al calității. Oricine decide asupra unui sistem de distribuire de la producător are de obicei de ales între modele cu aspect clasic de lemn și dispozitive din oțel inoxidabil cromat.

Sistemul de robinet Lindr potrivit este un punct culminant vizual pentru fiecare ghișeu, cu care atingerea berii este pur și simplu o plăcere.

Ceea ce se aplică proiectării sistemelor de distribuire a berii se aplică în mod natural și tehnologiei și calității de la Lindr. Dacă dețineți un dispozitiv din gama companiei, puteți aștepta cu nerăbdare un dozator puternic cu o durată lungă de viață.

 

Diverse sisteme de răcire de la Lindr

Lindr produce sisteme de distribuție în care sunt utilizate diferite sisteme de răcire. Atunci când alegeți un dozator bere Lindr, puteți alege tipul de răcire pe care îl preferați personal.

În plus față de dispozitivele cu răcire cu apă și contact, gama producătorului include și modele cu răcire electrică. Prin urmare, puteți fi siguri că veți găsi ceea ce căutați la sistemele de distribuire Lindr, indiferent de preferințe și cerințe.

 

Dozator bere Lindr pentru profesioniști

Lindr oferă o gamă largă de sisteme de distribuire performante pentru industria de catering. Unele dintre dispozitive consumă până la 180 de litri pe oră.  

Acest lucru ar trebui să fie mai mult decât suficient chiar și la orele de vârf și să permită o servire rapidă și simplă a berii de tracțiune perfect răcite.  

Datorită construcției bine gândite, sistemele de distribuire Lindr sunt ușor de întreținut și de curățat, astfel încât calitatea și gustul berii să nu fie afectate de depunerile din liniile de bere.

 

Dozator bere Lindr pentru uz privat

Utilizarea dozator bere Lindr nu este rezervată exclusiv restauratorilor. Deoarece gama include și câteva dispozitive excelente pentru uz privat.  

Acestea sunt de obicei puțin mai ușoare și mai compacte. În plus, desigur, nu au aceeași capacitate de atingere ca și sistemele profesionale de distribuire.  

Cu toate acestea, persoanele private se pot baza și pe sistemul lor de distribuire a berii Lindr, un model de înaltă calitate, de lungă durată, care știe să impresioneze prin tehnologia sa sofisticată.

 

Dozator bere Lindr cu pompă cu membrană

Distribuirea cu CO2 este în continuare cea mai răspândită. Cu toate acestea, din ce în ce mai mulți oameni își încearcă mâna la conuri fără dioxid de carbon. Și în acest caz, Lindr oferă în mod natural dispozitivele potrivite.

Deoarece gama companiei include și o serie de sisteme de distribuire a berii de înaltă calitate cu pompe cu membrană. Cu acestea puteți atinge berea proaspătă complet fără CO2.

Deoarece unele modele cu pompe cu membrană pot impresiona cu o capacitate mare de distribuire de până la 50 de litri pe oră, aceste sisteme de distribuție de la Lindr sunt potrivite și pentru uz profesional. Deoarece nici cu un număr puțin mai mare de invitați, timpii lungi de așteptare la ghișeu nu ar trebui să fie o problemă.

 

Cumpărați dozator bere Lindr în magazinul nostru online

Sunteți interesat de dozator bere Lindr?

Apoi ați ajuns la locul potrivit. Deoarece în magazinul nostru online veți găsi o selecție largă de modele de la producătorul din Republica Cehă.

Comandați-vă distribuitorul Lindr cu ușurință online și beneficiați de prețurile noastre mici și de livrare rapidă și fiabilă la adresa dorită.