Accesorii

filtru

Distracție completă la bere cu numeroase accesorii. Avem în stoc piese de schimb, agenți de curățare și unelte pentru distribuitorul dumneavoastră de bere. Berea este consumată des și cu plăcere nu numai în domeniul gastronomiei, ci și de către persoanele fizice. Din ce în ce mai mulți berari amatori își creează propriile varietăți de bere și, bineînțeles, se face și cepuirea acasă. În plus, există cluburi în toată țara care doresc să le furnizeze membrilor lor bere proaspătă săptămână de săptămână. Pentru a vă bucura de o bere gustoasă, veți găsi aici accesoriile potrivite!

Ajutători practici și piese de schimb

Numeroase ajutoare mai mari și mai mici facilitează atingerea. Adaptoarele, de exemplu, permit conectarea butoaielor mici de 5 litri la un sistem de distribuție. Datorită robinetului de bere, puteți scoate furtunul de bere - berea rămâne depozitată în siguranță în butoi. Acum puteți să trageți bere proaspătă în cantități mici; o supapă de reținere asigură o tragere curată. Dacă mai rămâne ceva în butoi mai târziu, puteți înlocui dopul de aerisire de pe butoi cu un dop pentru adaptoare. Adaptoarele și dopurile sunt ideale pentru petrecerea privată a zilei de naștere în sala de petreceri.

Pe lângă curățarea robinetului și a echipamentului, există întotdeauna problema temperaturii corecte a berii. În mod normal, ne dorim bere rece, dar uneori băutura trebuie încălzită pentru a ajunge la temperatura potrivită pentru a fi consumată, ceea ce se poate face cu un încălzitor de bere din oțel inoxidabil cu suport. Berea trebuie servită întotdeauna la temperatura frigiderului. La șapte până la nouă grade este, de asemenea, ușor de bătut și formează un cap frumos.

Ocazional, ceva trebuie reparat sau înlocuit la robinet. Pe lângă unelte și garnituri, puteți găsi și un robinet de schimb pentru coloana de robinet de masă. Aruncați o privire în gama noastră înainte de următoarea reparație - veți găsi cu siguranță piesa de schimb potrivită!

Cele mai recente tendințe

Cerbarea berii este o tradiție veche de secole, dar există mereu noi invenții și tendințe. În prezent, unul dintre acestea este dozatorul de masă Feeling Tube - cea mai recentă tendință în materie de bere la robinet. Acest dozator de masă este așezat pe masă și este rotit astfel încât să se afle direct în fața oaspetelui. Acum se pot turna bere, cola, sucuri sau chiar vodcă, vin și băuturi lungi. Trei litri se potrivesc în distribuitoarele de masă Feeling Tube. Mai ales în discoteci, piste de bowling, grădini de bere sau restaurante de aventură, acest distribuitor este trendul absolut!