Sisteme de robinet de apă

Сода за професионално обслужване

Водата e най-важната напитка в света, а газираната е доста популярна. Пренасянето на големи туби с вода е тежко, особено в ресторантите, където е нужно голямо количество.

Содата е най-доброто решение в този случай. Това е така защото тя освежава гостите.

В нашия онлайн магазин има богат избор от Wassersprudlern и Sodawassergeräten, които ще могат да отговорят на вашите нужди.

Газирането на вода е евтина алтернатива

В сравнение със скъпите марки вода, газирането с барботьор е евтина алтернатива. Устройството използва чешмяна вода, която е значително по-евтина от бутилираната.

Сметката за вода не е единствения разход при употребата на Wassersprudlers. Самото устройство не е съвсем евтино, но инвестицията ви бързо се възвръща

Въпреки това, газираната вода, произведена в устройството е евтина и гарантира освежаването на вашите гости.

Мощен сода генератор

Wassersprudlern е страхотен избор. Компактните уреди за лична употреба са много популярни в последните години. Те се използват сходно с тези в ресторантите.

Повечето модели са оборудвани с пластмасова бутилка за газиране са с достатъчен капацитет, за да задоволят нуждите на вас и вашите гости.

При закупуване на Wassersprudlers е важно да помислим как ще го експлоатираме и какви изисквания трябва да изпълним.

Мощните устройства са подходящи за ресторантите или офиса, където са ползвани от голям брой хора.

Експлоатация на Wassersprudlers

Има различни видове Wassersprudlern. Въпреки това начина им на работа е сходен. Въглеродният диоксид се изпомва лесно под голямо налягане на водата и я газира. В този процес една малка част от въглеродния двуокис реагира с водата и се превръща във въглероден диоксид, който я газира.

При машини за домашна употреба, тубата се пълни с вода от бутилки или чаши, след което се газира, докато при устройствата в ресторантите, тя може да е свързана директно с водопреносната мрежа.

Soda с интегрирано охлаждане

Много малко хора обичат да пият топла вода Затова професионалния сода генератор включва охладител.

Както с beertenders и тук има мокри и сухи охладители, с които водата достига до желаната температура.

Сода за различни изисквания

При избора на правилните Wassersprudlers трябва да обърнете внимание каква е тяхната мощност.

Трябва да разгледате какъв е крана и охладителя на даденото устройство. Възможно е докато наливате определено количество газирана вода, само част от устройството да е охладена.

В нашия онлайн магазин можете да намерите модели с различна производителност. В допълнение към по-малки устройства, които могат да изливат около 20 до 25 литра студена газирана вода на час, имаме и такива с капацитет 120 и 150 литра. С тях ще можете да обслужите голям брой гости за кратко време.

Комплекти в различни версии

В допълнение качеството на работата е важно къде ще разположим нашия уред. Поради тази причина имаме комплекти, които са под формата на самостоятелни устройства, както и такива с окачени или трапезни.

Свободностоящите диспенсери са добро решение за дома или офиса, защото всеки човек може да се обслужи сам.

Auftischgeräts може да бъде поставен върху маса или шкаф. В зависимост от пространството, с което разполагате и undertable вграден диспенсър за вода може да е подходящ избор.

Колко струва един Барботьорът за вода?

Има различни устройства и цената варира. Евтините модели за лично ползване са на цена по-малка от 100 евро, докато професионалните уреди обикновено са трицифрена или дори четирицифрена сума.

Поради разликата в производителността не е разумно да сравняваме цените им. В крайна сметка, преценяваме кое устройство да купим спрямо нуждите си, а не само според цената.

Почистване

Отначало мислим, че почистването на Wassersprudlern не стои на дневен ред. Все пак през тръбата му тече само вода и то не трябва да се замърсява

Това за жалост е заблуда. Дори в газираната вода могат да се образуват микроби и бактерии. Нещо повече, те могат да повлияят на вкуса на водата и на дълголетието на Wassersprudlers.

Поради тази причина е задължително да почиствате своя уред.

По този начин се гарантира, че вашата газирана вода ще има добър вкус и няма да рискувате здравето си с микроби или патогени.

Филтрирана вода

Чешмяната вода в Германия има висок стандарт, но въпреки това понякога някой от нива на вредни вещества са завишени.

Използването на подходящ филтър вода следователно е силно препоръчително в производството на газирана вода. Такъв филтър може да помогне за намаляване на бактерии и замърсители, като например намаляване на остатъци от пестициди в питейната вода.

Това допринася не само на факта, че водата от барботьорът има добър вкус, но също така помага за намаляване на потенциалния риск за здравето.

Отделно водните филтри намаляват съдържанието на варовик във водата, което удължава живота на Wassersprudlers.

В някои устройства са интегрирани подходящи филтри, така че не трябва да се притеснявате за качеството на водата във вашия регион.

Каква е разликата между сода и минерална вода?

Минерална вода е те запазена марка и не може да се използва за газираната вода.

Тя винаги идва от подземни водни ресурси. Тя съдържа различни минерали и микроелементи, с които се сдобива докато пътува през различни скални елементи и се бутилира за продажба директно от извора.

Содата може да бъде направена, както от минерална вода така и от чешмяна. За да направите литър сода, освен въглероден диоксид, са нужни и 570 мг натриев бикарбонат. Това дава леко солен вкус.

Кой се нуждае от Барботьор?

Не е задължително да имате такова устройство вкъщи. Въпреки това, по-малките устройства могат да бъдат практични и правят излишно закупуването и транспортирането на тежки туби с вода.

Що се отнася до заведенията, той често е незаменима част от оборудването, както крана за бира.

Той може да се използва и в спортни зали, болници, офиси и обществени сгради като позволява на служителите и гостите да пият охладена газирана вода, за чието производство разхода е нисък.

Какво трябва да се вземе предвид при закупуване на Wassersprudlers

Ако решите да си купите Wassersprudlers, има някои неща, за които трябва да помислите, например, дали моделът отговаря на вашите нужди и ще можете да го ползвате оптимално всеки ден.

<силен> Трябва да обърнете внимание на следните точки при закупуване на Wassersprudlers:

●           Размерите и дизайнът

●           Желаният набор от функции, които трябва поддържа

●           Охлаждащия капацитет и разхода на енергия

●           Обвхата, в който може да се регулира температурата

●           Специални изисквания, като например наличието на интегриран филтър вода

Висококачествени устройства онлайн

Можете да изберете своя барботьор в нашия магазин.,ние Ви осигуряваме бърза и надеждна доставка.

С тази покупка можете да се насладите на добро качество на добра цена, както и на нашето добро клиентско обслужване.