Aparat sifon

filtru

Aparat sifon pentru o servire profesionistă

Apa este bună pentru sănătate și cel mai popular produs din lume. Cu toate acestea, transportul de recipiente grele pentru apă poate fi uneori extrem de enervant.

Aparatele de producere a apei spumante sunt soluția perfectă în acest caz. Deoarece le permit utilizatorilor să servească apă spumante răcoritoare în orice cantitate, în orice moment, fără prea mult efort.

Există o gamă largă de aparate de fabricare a sodă și dispozitive de apă cu sodă disponibile în magazinul nostru online, așa că sunteți sigur că veți găsi un model potrivit care să corespundă cerințelor dvs.

Soda de la aparat sifon este deosebit de ieftină

În special în comparație cu apa de marcă scumpă, apa cu sodă de la un aparat de fabricare a sifonului se dovedește de obicei a fi o alternativă ieftină. La urma urmei, dispozitivul este operat cu apă de la robinet, care desigur costă doar o fracțiune din costul apei îmbuteliate.

Totuși, de dragul caracterului complet, trebuie menționat în acest moment că factura de apă nu este singurul factor de cost atunci când utilizați un aparat de sifon. Pe lângă achiziția costisitoare a dispozitivului, există, desigur, costuri continue pentru operarea aparatului de sifon.

Cu toate acestea, dozator apă spumante este în cele mai multe cazuri semnificativ mai ieftină, fără ca tu sau oaspeții tăi să trebuiască să faceți compromisuri cu privire la gustul sau calitatea apei servite.

Dozator apă puternic pentru comerțul de catering

Selectia de dozatore apă este mare. Dispozitivele compacte pentru uz casnic în special au devenit foarte populare în ultimii ani. Cu toate acestea, un astfel de aparat de sifon nu este, desigur, comparabil cu dispozitivele folosite în industria de catering.

Modelele corespunzătoare, care sunt adesea echipate cu o sticlă de plastic pentru apa spumoasă, nu au performanțe suficiente pentru a servi un număr mai mare de oaspeți la o viteză adecvată.

La achiziționarea unui aparat de sifon, este, prin urmare, esențial să țineți cont de utilizarea prevăzută și de cerințele asociate.

Dacă dispozitivul este planificat să fie utilizat într-o unitate de catering sau dacă dispozitivul urmează să fie instalat într-o companie, de exemplu, astfel încât să fie accesibil unui număr mai mare de angajați, un producător de sifon puternic corespunzător este de curs preferat.

Cum funcționează un aparat de apa

Există tipuri foarte diferite de producători de sifon. Cu toate acestea, funcționalitatea lor este întotdeauna destul de similară. Pentru a spune simplu, dioxidul de carbon este pur și simplu pompat în apă la presiune ridicată pentru a produce apă spumante. O mică parte din dioxidul de carbon reacționează cu apa și devine acid carbonic, care dă apei sodă gazul dorit.

În timp ce aparatele ieftine de sifon pentru uz casnic sunt de obicei echipate cu o sticlă de plastic sau de sticlă în care apa de la robinet trebuie turnată înainte de a fi spumante, cu dispozitive profesionale apa de sifon poate fi umplută direct într-un pahar sau o ceașcă .

Distribuitor apa ă cu răcire integrată

Foarte puțini oameni le place să bea apă călduță. Prin urmare, aparatele profesionale de producere a apei spumante oferă nu numai posibilitatea de a carbonatării apei, dar permit și răcirea acesteia în același timp.

În magazinul nostru online veți găsi modele cu performanțe foarte diferite. Pe lângă dispozitivele mai mici, care pot servi în jur de 20 până la 25 de litri de apă rece pe oră, oferim și aparate de alimentare cu apă spumante cu o putere de 120 sau chiar 150 de litri pe oră. Cu acestea sunteți echipat ideal pentru a gestiona un volum mare de oaspeți fără întârzieri majore, chiar și în orele de vârf.

Curățați distribuitor apa în mod regulat

La început, problema igienei atunci când vine vorba de aparatele de alimentare cu apă spumoasă este ușor de neglijat. La urma urmei, doar apa curge prin conducta unui astfel de dispozitiv. În consecință, nu ar trebui să existe de fapt nicio contaminare.

Totuși, aceasta este o eroare. Germenii și bacteriile se pot depune, de asemenea, într-un filtru de apă spumante în timp. În plus, mai devreme sau mai târziu poate apărea calcificarea, care afectează gustul apei și durata de viață a aparatului de sifon.

Cine are nevoie de un aparat de sifon?

În principiu, aparatele de sifon nu sunt absolut necesare pentru uz privat. Cu toate acestea, dispozitivele mai mici se pot dovedi a fi practice și elimină necesitatea de a cumpăra și transporta în mod regulat recipiente cu apă grea.

În plus, aparatele de sifon sunt potrivite și pentru utilizarea în studiouri de fitness, spitale, birouri și clădiri publice, de exemplu. Acolo puteți ajuta angajații, clienții sau vizitatorii.