Dozator de apă pentru distribuire profesională

Apa este sănătoasă și, fără îndoială, cel mai important aliment din lume. În special apa minerală este foarte populară. Cu toate acestea, transportarea unor lăzi grele de apă poate fi uneori de-a dreptul enervantă. Acest lucru este valabil mai ales atunci când trebuie servite cantități mai mari, așa cum este cazul în industria de catering.

Buruburile de apă sunt soluția perfectă în acest caz. Acestea le permit utilizatorilor lor să servească apă răcoritoare și spumantă în orice cantitate și în orice moment, fără prea mult efort.

În magazinul nostru online, puteți găsi o gamă largă de dozatoare de apă.

Magazinul nostru online oferă o selecție largă de dispozitive de bubuit apă și dispozitive de apă minerală, astfel încât sunteți sigur că veți găsi un model potrivit care să vă satisfacă cerințele.

Apa carbogazoasă de la un bubler de apă este deosebit de bună

Inclusiv în comparație cu apa scumpă de marcă, apa minerală de la un aspersor de apă se dovedește a fi, de obicei, o alternativă ieftină. La urma urmei, dispozitivul funcționează cu apă de la robinet, care, desigur, costă doar o fracțiune din ceea ce costă apa îmbuteliată

De dragul completitudinii, totuși, trebuie menționat în acest moment că factura de apă nu este singurul factor de cost atunci când se utilizează un aspersor cu apă. Pentru că, pe lângă achiziția nu tocmai ieftină a dispozitivului, există, desigur, și costuri de funcționare pentru funcționarea aspersorului de apă.

Cu toate acestea.

Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, apa minerală cu autospargere este semnificativ mai ieftină, fără ca dumneavoastră sau invitații dumneavoastră să fie nevoiți să compromiteți gustul sau calitatea apei servite.

Puternicele scântei de apă pentru industria de catering

Există o gamă largă de pulverizatoare de apă. Dispozitivele compacte pentru uz casnic, în special, s-au bucurat de o mare popularitate în ultimii ani. Cu toate acestea, un astfel de barbotezător de apă nu este, desigur, comparabil cu dispozitivele utilizate în industria de catering

Pentru că modelele corespunzătoare, care sunt adesea echipate cu o sticlă de plastic pentru apa care trebuie să fie bubuită, nu au performanțe suficiente pentru a servi un număr mai mare de oaspeți la o viteză rezonabilă.

Când cumpărați un bubler de apă, este, prin urmare, esențial să luați în considerare utilizarea ulterioară prevăzută și cerințele asociate.

În cazul în care se planifică utilizarea într-o unitate de catering sau dacă aparatul urmează să fie instalat într-o companie pentru a fi accesat de un număr mai mare de angajați, de exemplu, este de preferat, desigur, un aspersor de apă cu o putere corespunzătoare.

Cum funcționează un aspersor de apă

Există câteva tipuri diferite de aspersoare de apă. Cu toate acestea, modul în care funcționează este întotdeauna destul de similar. În termeni simpli, dioxidul de carbon este pompat în apă la presiune ridicată pentru a produce apă spumantă. În acest proces, o mică parte din dioxidul de carbon reacționează cu apa și se transformă în acid carbonic, ceea ce conferă apei carbogazoase efervescența dorită.

În timp ce băuturile carbogazoase ieftine nu sunt ieftine, ele sunt întotdeauna destul de asemănătoare.

În timp ce aspersoarele de apă ieftine pentru uz casnic sunt de obicei echipate cu o sticlă de plastic sau de sticlă în acest scop, în care trebuie turnată apa de la robinet înainte de efervescență, în cazul aparatelor profesionale apa minerală poate fi turnată direct într-un pahar sau o cană.

Burubele de apă cu răcire integrată

Puțini sunt cei cărora le place să bea apă călduță. Prin urmare, aparatele profesionale de barbotare a apei nu numai că oferă opțiunea de a adăuga dioxid de carbon în apă, dar permit și răcirea acesteia în același timp.

În mod similar cu distribuitoarele de bere, pentru a da apei temperatura dorită se folosesc răcitoare umede sau uscate, cu capacități diferite.

Buruburuzele de apă pentru diferite cerințe

Desigur, nu toate unitățile de catering servesc aceeași cantitate de apă minerală. Prin urmare, atunci când alegeți pulverizatorul de apă potrivit, nu este mai puțin importantă producția reală necesară în utilizarea de zi cu zi.

În acest sens, se aplică următoarele.

În acest sens, este important să se ia în considerare nu numai capacitatea pură de distribuire, ci și capacitatea de răcire a dispozitivului respectiv. Se poate întâmpla ca un pulverizator de apă să poată atinge o anumită cantitate de apă, dar în același timp sistemul de răcire poate răci de fapt doar o parte din ea.

Magazinul nostru online are o listă cu cele mai populare pulverizatoare de apă din lume.

În magazinul nostru online veți găsi modele cu capacități foarte diferite. Pe lângă dispozitivele mai mici, care pot distribui aproximativ 20-25 de litri de apă minerală rece pe oră, avem, de asemenea, dispozitive cu bule de apă cu o capacitate de 120 sau chiar 150 de litri pe oră. Cu acestea, sunteți bine echipat pentru a face față unui volum mare de oaspeți fără întârzieri majore, chiar și la orele de vârf.

Distribuitoare de apă în diferite modele

Pe lângă performanțele necesare, locul în care urmează să fie instalat distribuitorul de apă joacă, bineînțeles, și el un rol important. Din acest motiv, distribuitoarele de apă sunt disponibile atât ca unități independente, cât și ca unități sub tejghea sau de masă

Distribuitoarele de apă independente, de exemplu, sunt ideale pentru a fi instalate în birouri sau clădiri publice, astfel încât angajații sau vizitatorii să își poată trage singuri un pahar de apă spumantă atunci când au nevoie.

În cazul în care este disponibilă o masă sau un dulap de bază, se poate folosi ca alternativă și un bubler de apă sub forma unui dispozitiv compact de masă. Cu toate acestea, în funcție de condițiile locale și de utilizarea preconizată, un dispozitiv sub tejghea sau încorporat poate fi, desigur, alegerea potrivită ca distribuitor de apă.

Cât costă un bubler de apă?

Din moment ce există multe dispozitive diferite disponibile, costurile de achiziție pentru un aspersor de apă pot varia considerabil. În timp ce modele deosebit de ieftine pentru uz privat sunt deja disponibile pentru mai puțin de 100 de euro, dispozitivele profesionale costă de obicei cel puțin o sumă de trei cifre sau chiar de patru cifre.

Din cauza designului complet diferit al acestora, prețul de achiziție al unui bubler de apă poate varia considerabil.

Din cauza performanțelor lor complet diferite, totuși, nu are sens să comparăm prețurile acestor dispozitive. În cele din urmă, prin urmare, utilizarea preconizată ar trebui să fie factorul principal în decizia de cumpărare, în timp ce costurile de achiziție joacă doar un rol limitat.

Curățați regulat pulverizatorul de apă

La prima vedere, problema igienei este ușor de neglijat atunci când vine vorba de buburuzele de apă. La urma urmei, doar apa curge prin conducta unui astfel de dispozitiv. În consecință, nu ar trebui să existe nici o contaminare.

Dar adevărul este că nu este o chestiune de igienă.

Cu toate acestea, aceasta este o eroare. La urma urmei, germenii și bacteriile se pot acumula și într-un pulverizator de apă în timp. În plus, mai devreme sau mai târziu, pot apărea calcificări, ceea ce afectează gustul apei, precum și durata de viață a aspersorului de apă.

De aceea, este de asemenea o idee bună să folosiți un aspersor de apă.

Este, prin urmare, esențial să aveți grijă de curățarea regulată, chiar dacă aparatul nu intră în contact cu alte băuturi.

În acest fel, vă puteți asigura că apa minerală pe care o serviți are întotdeauna un gust bun și că nu există riscuri inutile pentru sănătate din cauza agenților patogeni care ar putea fi prezenți.

Apă filtrată pentru o plăcere de băut fără cusur

În Germania, apa din conducte este supusă unor norme de calitate foarte stricte. Cu toate acestea, nu este neobișnuit ca limitele să fie depășite pentru anumite substanțe nocive din apa de la robinet.

Utilizarea unui filtru adecvat este esențială.

Se recomandă, prin urmare, utilizarea unui filtru de apă adecvat atunci când se produce apă gazoasă. Un astfel de filtru poate ajuta la reducerea bacteriilor și a poluanților, cum ar fi reziduurile de pesticide, în apa potabilă.

Aceasta nu numai că ajută la asigurarea unui gust bun al apei din bublerul de apă, dar, în același timp, ajută și la reducerea pe cât posibil a posibilelor riscuri pentru sănătate.

În afară de aceasta, unele filtre de apă pot fi folosite pentru a reduce conținutul de calcar din apa de la robinet, ceea ce poate avea un efect pozitiv asupra efortului de întreținere, precum și asupra duratei de viață a aspersorului de apă.

Câteva dintre aceste filtre sunt deja integrate în dispozitive bune, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la calitatea apei de la robinet din regiunea dumneavoastră.

Cum diferă apa minerală și apa minerală?

Apa minerală este un termen protejat care nu poate fi folosit pur și simplu pentru a se referi la apa carbogazoasă de la robinet.

Apa minerală provine întotdeauna dintr-o sursă de apă subterană. Acesta conține o varietate de minerale și oligoelemente pe care le-a absorbit pe măsură ce curge prin diferite straturi de rocă și este îmbuteliat pentru vânzare direct la sursă.

Termenul apă minerală, pe de altă parte, poate fi folosit pentru a descrie diferite tipuri de apă de masă, care poate fi obținută, printre altele, și din apă simplă de la robinet. Pe lângă acidul carbonic, un litru de apă gazoasă trebuie să conțină și cel puțin 570 mg de bicarbonat de sodiu (bicarbonat de sodiu). Acest lucru îi conferă un gust ușor sărat.

Cine are nevoie de o fântână de sifon?

În general, învârtitoarele de apă nu sunt absolut necesare pentru uz privat. Cu toate acestea, dispozitivele mai mici se pot dovedi cu siguranță practice și fac superfluă achiziționarea și transportul regulat al ulcioarelor grele de apă.

În domeniul cateringului, un bubler de apă este o necesitate.

În industria de catering, pe de altă parte, un bubler de apă puternic este adesea indispensabil și, prin urmare, face parte din echipament la fel de mult ca, de exemplu, un distribuitor de bere. În special în unitățile cu un număr mare de oaspeți, un dispozitiv de distribuire a apei este o mare ușurare în comparație cu servirea apei din sticle.

În plus, un distribuitor de apă poate fi folosit pentru a distribui apă de la robinet.

În plus, buburuzele de apă pot fi folosite și în săli de sport, spitale, birouri și clădiri publice, de exemplu. Acolo, ele pot fi folosite pentru a oferi angajaților, clienților sau vizitatorilor o sursă ieftină de apă răcoroasă și spumantă care nu necesită aproape nicio muncă suplimentară.

Dar pot fi folosite și în săli de sport, spitale, birouri și clădiri publice, de exemplu.

Ce trebuie să aveți în vedere atunci când cumpărați un spumant de apă

Când vă decideți să cumpărați un aspersor de apă, există, desigur, câteva puncte de luat în considerare atunci când faceți alegerea. La urma urmei, este important ca modelul ales de dvs. să vă satisfacă cerințele, astfel încât să nu existe probleme în utilizarea de zi cu zi

În special, următoarele puncte ar trebui luate în considerare atunci când cumpărați un aspersor de apă adecvat:

●        Dimensiunile, precum și designul dispozitivului respectiv, astfel încât să nu existe dificultăți în momentul instalării acestuia

●        Capacitatea de răcire, precum și capacitatea de evacuare, care sunt specificate în litri pe oră

●       Intervalul în care poate fi reglată temperatura de ieșire a apei spumante

●       Cerințe speciale, cum ar fi prezența unui filtru de apă integrat

Cumpărați bubler de apă de înaltă calitate online

Este cel mai bine să comandați bublerul de apă ales de dvs. direct din magazinul nostru online. Vom livra aparatul rapid și fiabil la adresa aleasă de dumneavoastră.

Când efectuați o achiziție, veți beneficia de serviciul nostru excelent pentru clienți, precum și de prețuri avantajoase și de calitatea dovedită oferită de aparatele de înaltă calitate ale unor producători de marcă renumiți.