Filtru de apă, racord de apă

Frigidere Gastro de înaltă calitate

Băuturile refrigerate perfecte trebuie sa existe în fiecare restaurant. Acest lucru se aplică, desigur, nu numai pentru bere, ci și pentru băuturile îmbuteliate.

Cu un frigider Gastro nu este o problemă. În magazinul nostru găsiți dispozitive de înaltă calitate cu ajutorul cărora sticlele de bere și băuturi răcoritoare se află întotdeauna la temperatura potrivită pentru o senzație perfectă de rece.

Frigidere gastro de diferite dimensiuni

Pentru că spațiul disponibil și cerințele pentru un astfel echipament variază parțial în funcție de modul de operare, va punem la dispoziție frigidere gastronomice de diferite dimensiuni.

Alegeți între modele cu una, două sau trei uși și o capacitate netă de la 138 la 338 litri, care se potrivește perfect nevoilor dvs. și asigurați în orice moment cantitatea adecvată de băuturi răcite.

Frigidere exterioare pentru servire în aer liber

Lunile mai calde sunt dedicate târgurilor și festivalurilor de stradă. Desigur, în cadrul unui astfel de eveniment, vizitatorii se pot aștepta să poată savura o băutură răcoritoare.

Modelele de frigiderele exterioare din magazinul nostru online sunt perfecte pentru utilizarea în aer liber. Datorită manoperei de calitate excelentă, ele se adaptează fără probleme la cerințele speciale impuse de schimbarea locației și funcționarea în aer liber.

Frigidere gastro pentru uz privat

Sigur ca frigiderele noastre gastro nu sunt potrivite doar pentru uzul profesional din restaurante sau de la evenimente, ci oferim și dispozitive pentru uz privat.

Dacă sunteți în căutarea unui frigider de calitate superioară cu o ușă de sticlă pentru camera dvs. de petreceri, îl puteți achizitiona în cativa pași simpli din magazinul nostru. Construcția solidă asigură o durată lungă de viață, oferindu-vă maximum din valoarea achiziției.

Aprovizionarea cu băuturi reci, cum ar fi bere și băuturi răcoritoare în frigiderul din bucătăria dvs. va atrage oaspeții la petrecerile dvs. private.

Frigidere gastro cu echipament bun

Frigiderele noastre gastro nu lasă nimic de dorit. Datorită intervalului de temperatură cuprins între 2 și 10 ° C, puteți decide cum vă răciți băuturile.

Datorită celor două grilaje suport, spațiul de depozitare disponibil poate fi utilizat în mod optim, în timp ce oțelul inoxidabil din interior și aluminiu în exterior asigură o construcție deosebit de robustă a frigiderelor Gastro.

Sistemul de răcire forțată cu aer este echipat cu o decongelare digitală automată. Ușile care se închid automat contribuie, de asemenea, la fluxuri mari de clienți. Iluminarea practică a interiorului vă permite să vedeți întotdeauna conținutul frigiderului și să vă puteți ocupa cu ușurință de consumabile.

Frigidere gastro online

Dacă aveți nevoie de un nou frigider Gastro, ați ajuns la locul potrivit. În magazinul nostru online puteți găsi frigidere Gastro de diferite dimensiuni cu una, două sau trei uși și o capacitate netă de până la 338 litri.

Fie ca este vorba despre frigider în aer liber sau pentru uz interior - cu ajutorul dispozitivelor noastre de înaltă calitate, disponibile în diferite modele, vă puteți baza întotdeauna pe băuturi perfect răcite.

Cumpărați frigiderul la alegere din magazinul nostru și profitați nu numai de o calitate ridicată a produsului și de prețuri rezonabile, ci și de o livrare rapidă la adresa specificată.