Kit bere artizanala

Seturi de bere de bere pentru un început de succes ca un berar de hobby

Cu un consum anual pe cap de locuitor de 102 litri, germanii se situează pe locul trei în lume, după Cehia și Austria. Pe lângă tipurile bine cunoscute de bere de la marile fabrici de bere, tot mai mulți oameni încearcă să își facă propria bere. Așa-numitul Fabricarea berii la domiciliu este în creștere și promite iubitorilor de bere nu doar o experiență deosebită, ci și o plăcere gustoasă de a bea. Fabricarea berii este distractivă și, cu puțină practică, permite crearea unor delicatese foarte speciale. Pentru început, este recomandabil să treceți la un așa-numit "producător de bere". Kit bere artizanala pentru a seta. Pentru un astfel de Pachet Starterașa cum îl puteți găsi în diferite versiuni în magazinul nostru online, conține deja toate echipamentele de care aveți nevoie pentru a vă prepara propria bere.

Set de fabricare a berii în loc de fabrică mare de bere

Marile fabrici de bere îmbuteliază adesea câteva milioane de hectolitri de bere în fiecare an. La scară privată, bineînțeles, totul este mult mai mic. Dar asta nu schimbă faptul că, cu un sistem adecvat Kit bere artizanala și ingredientele potrivite, puteți prepara acasă o bere delicioasă în cel mai scurt timp. La urma urmei, o bere produsă în conformitate cu legea purității constă doar din patru ingrediente: apă, malț, hamei și drojdie, care trebuie apoi prelucrate în mai multe etape. Cu un set de fabricare a berii din gama noastră, acest lucru este o joacă de copii, astfel încât și tu poți începe în curând să faci bere acasă cu succes.

Cinci pași pentru prima ta bere proprie

Poate că gândul la munca pe care o presupune fabricarea berii v-a descurajat până acum să cumpărați un Kit bere artizanala descurajat. Cu toate acestea, această îngrijorare este complet nefondată. Pentru că fabricarea berii este mai ușoară decât crezi și, practic, necesită doar cinci pași.

  1. Primul pas este amestecarea. În această etapă, malțul și apa sunt amestecate și încălzite pentru ca zahărul conținut în malț să fie dizolvat.
  2. Primul pas este amestecarea. În această etapă, malțul și apa sunt amestecate și încălzite pentru ca zahărul conținut în malț să fie dizolvat.
  3. Acum este momentul să adăugăm hameiul în lichid. Fierberea hameiului conferă berii aroma picantă tipică, precum și substanțele amare care sunt atât de importante pentru gust.
  4. În timpul fermentării care urmează, drojdia transformă zahărul în alcool și dioxid de carbon și se asigură că veți produce bere cu kitul de bere.
  5. Acum, berea tânără trebuie doar să fie îmbuteliată și maturată timp de câteva săptămâni înainte de a vă putea bucura de primele rezultate ale kitului dumneavoastră de fabricare a berii.

Seturi de fabricare a berii pentru începători și berari avansați

Oricine a acumulat deja puțină experiență în fabricarea berii își va da seama rapid că, cu puțină practică, pot fi create creații destul de diferite. Diferitele componente pentru producția de bere pot fi, de asemenea, achiziționate individual și asamblate în funcție de preferințele personale. Cu toate acestea, un set de preparare a berii este, de asemenea, un instrument practic pentru berarii pasionați avansați, care menține volumul de muncă redus și, în același timp, permite obținerea unor rezultate excelente la prepararea berii.

Seturi de fabricare a berii pentru fiecare nevoie

În magazinul nostru online, berarii pasionați în devenire vor găsi Seturi pentru fabricarea berii în diferite clase de preț și pentru diferite cerințe. De la un simplu pachet de pornire pentru mai puțin de o sută de euro până la un set complet care include un fierbător de bere din oțel inoxidabil, sunteți liber să alegeți modelul pe care doriți să vă bazați pentru primii dvs. pași în lumea fabricării berii. Dar, indiferent de ceea ce veți decide în final, suntem convinși că vă veți întreba în curând de ce v-ați bucurat până acum doar de berea cumpărată din magazin. Pentru că, cu puțină practică, berea făcută în casă din kitul de fabricare a berii are un gust cel puțin la fel de bun.

Kit bere artizanala online

Sunteți gata să vă preparați prima bere proprie? Atunci ar fi bine să-ți comanzi dreptul Kit bere artizanala din magazinul nostru. Beneficiați de produse de înaltă calitate la prețuri corecte și termene de livrare scurte, astfel încât să puteți începe în curând. Suntem siguri că și pe dumneavoastră vă va inspira să preparați bere cu unul dintre seturile noastre și veți deveni în curând unul dintre berarii pasionați și convinși care continuă să încerce noi creații.