ich-zapfe

Set de start Tanc de fermentare, rezervor de fermentare - FermZilla, Tri-Conical Gen3, 55L


Numărul de articol NEW-14045

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Set de start Tanc de fermentare, rezervor de fermentare - FermZilla, Tri-Conical Gen3, 55L

Sticlă de fermentație FermZilla - Pachet de pornire, Tri-Conical Gen3, 55 L este un echipament esențial de preparare a berii pentru producătorii de bere. Este compact și oferă un grad ridicat de control asupra procesului de preparare.

  • Fermzilla 55 L este un vas de fermentare conic care vine cu un perete transparent de înaltă calitate din material PET, permițându-vă să observați ce se întâmplă în procesul de fermentație.
  • Acest recipient de fermentație are marele avantaj că fermentația poate fi sub presiune, cu maximum 2,4 bari, făcându-l și mai versatil atunci când vine vorba de prepararea berii.
  • Datorită recipientului practic de colectare, drojdia poate fi îndepărtată cu ușurință pe fundul recipientului de fermentație. Acest lucru economisește timp și efort și reduce riscul de contaminare.
  • Pachetul include o supapă cu disc cu trei cleme nou proiectată, un recipient mare de captare a drojdiei, cu o capacitate de 600 ml și o deschidere mare de 12 cm. Accesoriile suplimentare includ un mâner din oțel inoxidabil, un suport din oțel inoxidabil cu mânere, un capac superior cu supapă de limitare a presiunii, o supapă cu disc Tri-Clamp și 3 părți Ferment Pound, printre altele.
  • Pentru a obține cel mai bun rezultat de la Fermzilla, este recomandat să achiziționați setul opțional de imprimare. Acest lucru vă permite să utilizați Fermzilla ca dozator de bere și să transferați într-un butoi diferit fără pierderi de presiune.

Cu caracteristicile sale unice, FermZilla Fermentation Bottle - Starter Pack, Tri-Conical Gen3, 55 L este alegerea ideală pentru producătorii de bere acasă care caută o modalitate simplă și eficientă de a-și prepara propria bere.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

S-ar putea să vă intereseze și: