Set cocktail

Seturi de cocktailuri: accesoriile perfecte pentru gastronomie și uz privat

Cocktailurile s-au bucurat întotdeauna de o mare popularitate și sunt o parte indispensabilă a meniului de băuturi în majoritatea barurilor. În afară de asta, tot mai mulți oameni încearcă să facă singuri cocktailuri și, de exemplu, se bucură de ei împreună cu prietenii în camera lor de zi sau în camera de petreceri.

Fie că sunteți un restaurator cu experiență sau un începător privat - accesoriile potrivite nu ar trebui, desigur, să lipsească atunci când amestecați cocktail-uri. În magazinul nostru veți găsi o selecție largă de seturi de cocktailuri și alte produse pe care le puteți folosi pentru prepararea creativă a băuturilor dvs. Prin urmare, suntem siguri că există ceva potrivit pentru dvs.

Aruncați o privire asupra gamei noastre, cumpărați online setul de cocktailuri sau shaker-ul la alegere și începeți să vă amestecați primele creații în curând.

Cumpărați un set de cocktailuri: cele mai importante lucruri dintr-o privire

 • Seturile de cocktailuri sunt deosebit de practice, deoarece conțin accesoriile necesare pentru amestecarea băuturilor.
 • În plus față de un shaker, accesoriile importante pentru cocktailuri includ un muddler, un jigger, o lingură de bar și un filtru de bar.
 • Un set de cocktailuri de înaltă calitate este la fel de important pentru amenajarea propriului bar de casă ca o selecție de băuturi spirtoase.
 • Atunci când cumpărați accesorii de cocktail, asigurați-vă că sunt de bună calitate, astfel încât să vă puteți baza pe ele pentru a rezista cât mai mult posibil.
 • Atât barmanii profesioniști, cât și iubitorii de cocktailuri private vor găsi setul de cocktailuri potrivit în magazinul nostru online.

Seturi de cocktailuri pentru începătorii interesați și barmani profesioniști

Dacă doriți să cumpărați un shaker sau un set de cocktailuri complet, este firesc să luați în considerare utilizarea intenționată a achiziției dvs. atunci când luați o decizie de cumpărare.

Tinerii interesați care doresc pur și simplu să-și încerce mâna la prepararea cocktailurilor acasă sunt bine serviți cu un shaker de cocktail mai mic, pentru început. Dacă este necesar, restauratorii profesioniști vor găsi, de asemenea, seturi de cocktailuri mai extinse, cu numeroase accesorii în magazinul nostru, pentru a fi echipate flexibil pentru munca de zi cu zi.

Cockker shaker: indispensabil pentru amestecarea băuturilor

Când vine vorba de amestecarea băuturilor, cum ar fi Piná Colada sau Margarita, un shaker de înaltă calitate ar trebui să nu lipsească, desigur. Ingredientele individuale sunt reunite în shaker și amestecate în cocktailul dorit.

Pentru a prepara singur cocktailuri, cu siguranță trebuie să cumperi un shaker. Puteți să le obțineți individual sau puteți comanda direct un set practic de cocktail, care pe lângă un astfel de mixer de cocktail include și alte accesorii pentru amestecarea băuturilor dvs.

Accesorii pentru cocktailuri: Ce includ cu siguranță?

Desigur, un shaker nu este singurul dispozitiv de care aveți nevoie pentru a amesteca cocktail-uri. Există, de asemenea, o serie de alte accesorii pe care ar trebui să le achiziționați pentru bara de acasă.

Următoarele echipamente sunt deosebit de importante accesorii pentru cocktailuri:

 • Muddler
 • Filtru de bare
 • Jigger
 • Lingură de bar

În afară de aceasta, în funcție de tipul de cocktail, este posibil să aveți nevoie de diverse alte ajutoare care nu sunt destinate în mod special amestecului de băuturi, dar care se pot dovedi în continuare indispensabile. Acestea includ, de exemplu, un storcător de fructe pentru a face singur suc proaspăt pentru anumite cocktailuri sau un cuțit pentru tăierea fructelor.

Muddler

Nămolul este un pistil. Ca accesoriu pentru cocktail, muddler-ul este indispensabil pentru prepararea multor băuturi. Se folosește, de exemplu, pentru a zdrobi lămâile când se amestecă caipirinha, astfel încât acestea să își poată dezvolta în mod optim aroma în popularul cocktail brazilian cu cachaça.

Muddlers sunt adesea din lemn. Accesoriile pentru cocktailuri sunt, de asemenea, disponibile complet din plastic sau oțel inoxidabil cu cap de mortar din plastic. Acesta din urmă este de obicei mult mai durabil decât varianta din lemn.

Filtru de bare

Un filtru este important pentru turnarea multor cocktailuri. Funcția sa este de a prinde componente solide, cum ar fi pulpa de fructe și, astfel, să se asigure că numai băutura reală ajunge în paharul de cocktail.

Filtrul pentru bare este de obicei fabricat din oțel inoxidabil. O astfel de sită este deja integrată în agitatoare din trei părți, astfel încât, în mod normal, nu este necesar să folosiți o sită suplimentară la turnare.

Jigger

Jiggerul, cunoscut și sub numele de barmass în germană, este o ceașcă specială de măsurare. Face mai ușoară dozarea spiritelor și, în majoritatea cazurilor, are două fețe, fiecare cu un volum diferit.

În Europa, jiggerele au de obicei o capacitate de patru cl pe o parte, în timp ce cealaltă parte este pe jumătate mai mare și, prin urmare, conține două cl. Jiggerele de înaltă calitate sunt fabricate de obicei din oțel inoxidabil. Dar există și măsuri pentru bare din plastic sau sticlă, iar forma și dimensiunea accesoriilor practice de cocktail pot varia.

Lingură de bar

Așa-numita lingură de bar este, de asemenea, un accesoriu indispensabil de cocktail care îndeplinește mai multe sarcini importante. Pe de o parte, lingura de bar poate fi utilizată pentru a măsura cantități foarte mici de lichid și, pe de altă parte, este utilizată pentru a amesteca cocktail-uri. Deoarece chiar dacă un shaker nu ar trebui să lipsească în niciun bar al casei, este bine cunoscut faptul că nu este potrivit pentru prepararea tuturor cocktailurilor.

Lingurile de bar au un mâner foarte lung, care este adesea răsucit într-o spirală și, pe unele modele, poate măsura până la 50 de centimetri. În partea din spate, multe linguri de bar au, de asemenea, un pistil cu care ingredientele pentru cocktail pot fi zdrobite, dacă este necesar.

Fără cocktail fără gheață

Gheața este o parte esențială a ingredientelor din majoritatea cocktailurilor. În funcție de băutură, fie cuburile de gheață, fie gheața zdrobită sunt alegerea potrivită. Ambele pot fi cumpărate gata făcute sau făcute de dumneavoastră.

Dacă optați pentru a doua variantă, veți avea nevoie fie de matrițe pentru cuburi de gheață, fie de o mașină pentru cuburi de gheață și, dacă este necesar, de un concasor de gheață cu care puteți transforma cuburile de gheață în gheață zdrobită pentru cocktail-uri.

Dacă tocmai v-ați cumpărat setul de cocktailuri și doriți doar să încercați totul o dată, desigur este suficient să cumpărați o pungă de cub de gheață sau gheață zdrobită la benzinărie sau în supermarket pentru încercările dvs. de hobby barman.

Faceți-vă propriul cocktail: Care alcool aparține barului casei?

Cocktailurile oferă o mare varietate de arome, deci există ceva pentru aproape toate gusturile. Dacă doriți să vă preparați propriile cocktailuri, nu aveți nevoie doar de accesoriile potrivite, cum ar fi un shaker, ci și de alcoolul potrivit. Ce băuturi spirtoase nu ar trebui să lipsească în barul casei, desigur, depinde în principal de cocktailurile care trebuie amestecate.

Barul casei dvs. este bine echipat cu următoarele spirite, astfel încât să puteți face singuri mai multe cocktailuri:

 • Gin
 • Romul brun
 • Rom alb
 • Vodcă
 • Tequilla
 • Whisky
 • Rachiu
 • Vermut

Cocktailurile nu trebuie să conțină întotdeauna alcool

Când vine vorba de cocktailuri, majoritatea oamenilor se vor gândi probabil la băuturi alcoolice cu băuturi spirtoase precum vodca sau romul. Cu toate acestea, nu trebuie să fie. Deoarece cocktailurile grozave pot fi preparate și fără alcool.

Chiar dacă nu-ți place deloc alcoolul, un set de cocktailuri poate fi o achiziție utilă cu care poți evoca băuturi extraordinare din ingrediente precum sucuri, fructe și sirop.

Acordați atenție calității atunci când cumpărați seturi de cocktailuri și accesorii

La fel ca în cazul multor produse, este adevărat și pentru accesoriile de cocktail că o calitate bună este foarte importantă și contribuie semnificativ la viața lungă a achiziției.

Poate fi tentant să cheltuiți cât mai puțini bani pe cumpărarea unui set de cocktailuri. De obicei, totuși, puteți presupune că va răsplăti să investiți mai mult într-un shaker de înaltă calitate și alte accesorii pentru amestecarea cocktailurilor.

La urma urmei, un set de cocktailuri bun, precum cel pe care îl puteți cumpăra de la noi, vă poate oferi mulți ani de servicii loiale în pregătirea creațiilor dvs. și, astfel, vă poate ajuta să impresionați mulți prieteni sau clienți cu abilitățile dvs. din spatele bar.

Seturile de cocktailuri sunt un cadou excelent

Dacă cunoașteți pe cineva care se bucură de cocktailuri, un set de cocktailuri ar putea fi cadoul perfect. Fie că este un shaker de înaltă calitate sau un set de aromatizare a băuturilor spirtoase, cum ar fi romul și astfel creezi o plăcere de băut foarte specială - cu accesorii pentru cocktailuri, alegi un cadou foarte special, care va genera cu siguranță entuziasm.

În mod ideal, cunoașteți și luați în considerare preferințele destinatarului atunci când alegeți cadou accesorii de cocktail. În acest fel vă asigurați că prezentul dvs. este deosebit de individual și că bucuria acestuia este cu atât mai mare.

Selecție largă de seturi de cocktailuri și accesorii de înaltă calitate

Vă oferim o gamă largă de produse pentru amestecarea cocktailurilor. La noi veți găsi, de exemplu, seturi de cocktailuri de înaltă calitate, care sunt ideale ca echipamente de bază pentru propriul bar de acasă sau pentru uz profesional în industria de catering.

Fie că sunt accesorii cum ar fi shaker-uri, seturi complete de cocktailuri sau pungi de bar cu multe instrumente practice - vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a vă lăsa creativitatea liberă atunci când pregătiți băuturi, atât pentru dvs., cât și pentru oaspeții dvs., cu clasice populare sau pentru a inspira creații proprii grozave. .

Cumpărați cocktailuri și seturi de cocktailuri

Dacă sunteți în căutarea de seturi de cocktailuri și accesorii pentru prepararea băuturilor, ați ajuns în locul potrivit. Cumpărați noul set de cocktail sau shaker direct de la noi în magazinul nostru și livrați accesoriile dvs. rapid și fiabil.

Suntem siguri că veți fi impresionat atât de calitatea produsului, cât și de serviciul nostru excelent pentru clienți și că vă veți bucura de setul de cocktailuri recent achiziționat pentru o lungă perioadă de timp.