Furtunuri de bere

Furtunurile conectează butoiul de bere cu sistemul de distribuție. Datorită butoaielor moderne din oțel inoxidabil, berea ajunge la robinet aproape fără germeni. Cu o presiune corectă, berea trece ușor din butoi în pahar. Cu toate acestea, ar trebui să curățați furtunurile cu atenție în mod regulat pentru a evita riscurile pentru sănătate. Avem în ofertă diverse furtunuri pentru bere, furtunuri pentru CO2 și instrumente adecvate.

Furtunuri de bere

Furtunurile pentru bere sunt disponibile în diferite lungimi la metru și sunt sigure pentru alimente, ceea ce înseamnă că sunt foarte potrivite pentru contactul cu alimentele. De asemenea, avem în stoc diametre diferite, astfel încât furtunurile potrivite sunt disponibile pentru fiecare sistem de robinet. De asemenea, trebuie să acordați atenție presiunii pentru care sunt proiectate furtunurile. În plus, unele furtunuri sunt mai moi decât altele. În funcție de nevoile dumneavoastră, veți găsi la noi furtunul potrivit pentru sistemul dumneavoastră. În gamă sunt disponibile și conducte SK sau furtunuri de aer comprimat.

Furtunurile de bere trebuie să fie întotdeauna bine și temeinic curățate și eliberate de nămolul de bere, piatra de bere și reziduurile de băuturi. În acest scop, veți găsi în gama noastră diverși agenți de curățare. Contaminarea poate duce la probleme de sănătate, iar berea își pierde gustul.

Furtunuri CO2

În afară de furtunurile pentru bere, sunt necesare și furtunuri pentru CO2, care trebuie să fie deosebit de sigure, deoarece furtunurile sunt proiectate pentru o anumită presiune. De exemplu, avem la dispoziție furtunuri de 1,5 metri lungime cu un diametru interior de 7 mm. Furtunul este fabricat din tuburi SK de înaltă calitate, rezistente, și are două oje drepte, piulițe și garnituri de etanșare. Alte lungimi sunt disponibile la cerere. Furtunurile de înaltă presiune cu marcaj SK sunt, de asemenea, potrivite pentru transferul de dioxid de carbon.

Accesorii și unelte

Se pot pune garnituri de etanșare pe furtunurile de bere și CO2, de exemplu. În plus, aveți nevoie de siguranțe și conectori, precum și de piulițe în diferite modele. În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți găsi aici piese de schimb de toate tipurile. În plus, aveți întotdeauna nevoie de așa-numitele grommets prin care se trece furtunul. Acestea sunt concepute pentru diferite lungimi și diametre și pot fi drepte sau curbe. Puteți comanda un set de ocheți cu piulițe, cleme și garnituri de etanșare pentru a merge cu ocheții.

În plus, uneltele și accesoriile sunt în gamă. Clemele pentru furtunuri cu mânere izolate sau cleștele robust pentru furtunuri sunt ajutoare practice la instalarea sistemului de distribuție și la efectuarea oricăror reparații.

Nici o bere fără o linie de bere

Pentru a vă opera sistemul de distribuție, aveți nevoie de diverse accesorii. Acestea includ, în special, o conductă de bere adecvată pentru a transporta berea de la butoi la robinet. Fără un astfel de furtun de bere de grosimea și lungimea potrivite, nu puteți trage nici o bere. În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de linii de bere de înaltă calitate și accesorii potrivite, cum ar fi garnituri și adaptoare.

Linia de bere influențează presiunea la robinet

Pentru a obține rezultate bune la filetare, presiunea de funcționare corectă a sistemului de filetare este crucială. Pe lângă temperatura și conținutul de CO2 al berii, linia de bere joacă, de asemenea, un rol important în ceea ce privește presiunea necesară la robinet. Atât diametrul, cât și lungimea sunt importante aici. Cu cât linia de bere este mai lungă, cu atât mai mare este presiunea necesară pentru a transporta berea de la butoi la robinet. În același timp, pe măsură ce grosimea liniei scade, crește și pierderea de presiune, care trebuie compensată cu CO2 sau cu o altă tehnică. În consecință, o linie de bere cu un diametru de șapte milimetri și o lungime de cinci metri necesită, de obicei, o presiune mai mare la robinet decât un furtun de bere cu un diametru de 10 milimetri și o lungime de trei metri. Pentru un furtun de bere cu un diametru de șapte milimetri, vă puteți aștepta la o pierdere prin frecare de 0,1 bar pentru doi metri de lungime a furtunului. Pe de altă parte, cu un furtun de bere cu un diametru de 10 milimetri, există o pierdere de presiune de 0,1 bar la șase metri de lungime a liniei.

Alegerea liniei de bere potrivite

Liniile de bere sunt disponibile în diferite diametre. Ce furtun de bere este alegerea potrivită în cazul dumneavoastră depinde de diverși factori. În funcție de distanța și de diferența de înălțime de la butoi la robinet și de celelalte ustensile folosite la robinet, poate fi potrivită o altă linie de bere. Deoarece o compoziție bine gândită a sistemului de dozare este crucială pentru rezultatele la robinet, merită să acordați puțină atenție chiar și unui lucru presupus banal, cum ar fi alegerea liniei de bere.

Conducta de bere trebuie curățată în mod regulat

Berea este un produs alimentar și, ca atare, necesită o igienă completă. Aceasta include, desigur, și linia de bere. Curățarea regulată este esențială și ajută la prevenirea formării de depuneri și germeni în robinetul de bere.

Celea nu fac decât să afecteze calitatea berii.

Acestea nu numai că afectează gustul berii, dar pot provoca și îmbolnăviri. Prin urmare, curățați periodic sistemul de distribuție, inclusiv conducta de bere și, dacă este necesar, efectuați o curățare de bază completă. Aceasta este singura modalitate de a vă asigura că sistemul dumneavoastră de distribuție este întotdeauna suficient de curat și că berea servită este de o calitate impecabilă. Acest lucru este deosebit de important în sectorul de catering, dar, desigur, se aplică și în cazul în care folosiți un sistem de distribuire la domiciliu în scopuri private. Dacă nu știți cum să vă curățați în mod corespunzător dozatorul de bere și conducta de bere, puteți găsi instrucțiuni complete cu sfaturi utile pe site-ul web al Asociației Berarilor Germani.

Cumpărați linii de bere de înaltă calitate

Când cumpărați conducte de bere, asigurați-vă că furtunurile se potrivesc cu echipamentul dumneavoastră de robinet. De asemenea, dați preferință produselor de înaltă calitate, cum ar fi cele pe care le găsiți în magazinul nostru. La urma urmei, linia de bere vine în contact direct cu berea. Prin urmare, este esențial ca materialul să fie sigur pentru alimente, astfel încât să nu poată elibera substanțe nocive în băutură.

Conectarea corectă a conductei de bere

Pentru a vă asigura că robinetăria funcționează fără probleme, nu este important doar să cumpărați linia de bere potrivită. Bineînțeles, trebuie, de asemenea, să fie conectat în mod corespunzător. La urma urmei, sistemul de distribuire trebuie să fie complet etanș. În caz contrar, vor exista probleme cu presiunea, berea se poate scurge, iar interiorul furtunului de bere și sistemul de distribuție vor fi contaminate cu germeni. Prin urmare, asigurați-vă că folosiți o conductă de bere adecvată și că o fixați cu garnituri, cleme și cleme adecvate. În acest fel, veți evita problemele atunci când bateți și vă veți asigura că sistemul dvs. de robinet funcționează perfect.

Gama noastră de linii de bere și accesorii

Cât la metru sau ca un set complet gata de instalare - vă garantăm că veți găsi linia de bere potrivită. Gama noastră include furtunuri de bere și furtunuri de CO2 în toate diametrele obișnuite, astfel încât putem oferi o soluție pentru fiecare nevoie. În plus, gama noastră include tot ceea ce aveți nevoie pentru conectarea profesională a liniei de bere, de la ochelarii și inelele de etanșare până la cleme și clipsuri. Aceasta include, de asemenea, furtunuri izolatoare de înaltă calitate pe care le puteți folosi pentru a izola conductele de băuturi. Cumpărați liniile de bere și accesoriile corespunzătoare din magazinul nostru și bazați-vă pe ele pentru

pentru funcționarea sistemului dvs. de dozare pe o calitate dovedită de la producători renumiți. Vom livra comanda dvs. rapid și fiabil la adresa dorită, astfel încât să nu trebuie să așteptați inutil după achiziție.