Robinet

Racorduri de apă de înaltă calitate pentru catering

Fie pentru curățarea paharelor și a vaselor, fie pentru prepararea mâncării - apa este indispensabilă în domeniul gastronomiei. Este de la sine înțeles că un robinet de apă adecvat este indispensabil. Cu toate acestea, atunci când cumpărați robinetul de amestecare potrivit, trebuie luate în considerare cerințe speciale. Un robinet simplu pentru uz privat nu îndeplinește de obicei aceste condiții și, prin urmare, este o alegere proastă. În schimb, vă recomandăm să vă orientați către un profesionistRobinet apa pentru sectorul de catering. În magazinul nostru, veți găsi accesorii gastronomice de înaltă calitate în diferite modele.

Racorduri de apă Gastro pentru orice nevoie

La noi veți găsi Robinet pentru orice nevoie. Nu contează dacă aveți nevoie de un robinet de înaltă presiune sau de joasă presiune, de un robinet de apă pentru una sau două chiuvete sau de un robinet gastro pur pentru apă rece. Suntem siguri că avem modelul potrivit pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

Cumpărați un robinet de apă de înaltă presiune sau de joasă presiune?

Dacă doriți să cumpărați un racord de apă, trebuie să știți, printre altele, dacă doriți un racord de înaltă presiune sau un racord de înaltă presiune. Racord de joasă presiune nevoie. Pentru a afla care este varianta potrivită, trebuie să verificați cum se încălzește apa în locuința dumneavoastră. În cazul în care încălzirea se face cu ajutorul sistemului de încălzire, există două conexiuni pe perete. Acestea sunt de obicei marcate cu un inel roșu pentru apă caldă și un inel albastru pentru apă rece. În acest caz, aveți nevoie de un Racord de înaltă presiune. Dacă, pe de altă parte, apa este încălzită de un boiler, există o singură conexiune pentru robinetul de apă din perete. În acest caz, aveți nevoie de un racord de joasă presiune.

Cum funcționează un racord de înaltă presiune

A Racord de înaltă presiune amestecă apa rece și apa caldă la robinet. Acesta are două conexiuni, dintre care una servește ca intrare de apă rece și cealaltă ca intrare de apă caldă. Denumirea de racord de înaltă presiune se referă la presiunea care predomină în racordul de apă.

Cum funcționează un racord de joasă presiune

A Racord de joasă presiune pe de altă parte, are trei conexiuni, dintre care una este conectată la alimentarea cu apă rece. Cele două conexiuni rămase conectează

racordul de apă cu boilerul, dintre care unul alimentează boilerul cu apă rece, iar celălalt transportă apa încălzită în boiler până la racord.

Racord de apă pentru unul sau două bazine

Pe lângă robinetele de apă pentru un bazin, veți găsi și modele pe care le puteți folosi pentru două bazine. Prin urmare, în funcție de mobilierul de chiuvetă existent, veți găsi întotdeauna un robinet gastro care să se potrivească perfect cerințelor dumneavoastră și care să vă furnizeze apă așa cum doriți.

Racorduri pentru apă rece

Dacă nu aveți nevoie de apă caldă sau dacă aveți doar o conexiune pentru apă rece, un robinet de apă rece este alegerea potrivită. Un astfel de robinet are doar o singură intrare, care este montată pe conexiunea corespunzătoare pentru apă rece.