ich-zapfe

Baterie apa, Baterie bucatarie - pentru apă caldă și rece, presiune inalta pentru, 2 chiuvete


Numărul de articol 443024

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Baterie apa, Baterie bucatarie - pentru apă caldă și rece, presiune inalta pentru, 2 chiuvete

Robinetul nostru de înaltă calitate pentru apă caldă și rece oferă soluția ideală pentru echiparea a două bazine în același timp în restaurante, bucătării și gospodării private. Când vine vorba de lucrul eficient în domeniul alimentării cu apă, acest robinet este alegerea optimă pentru a răspunde cerințelor dumneavoastră.

Caracteristici:

  • Versiune cromată pentru un design atractiv
  • Include conductă de spălare și furtunuri flexibile pentru alimentarea optimă cu apă
  • Presiune mare a apei pentru lucru rapid și eficient
  • Perfect potrivit pentru comerțul cu catering sau gospodăriile particulare
  • Configurare și instalare ușoară în orice bazin
  • Construcție durabilă pentru fiabilitate de lungă durată
  • Curăţare fără efort pentru o igienă de durată

Robinetul de baterie pentru apă caldă și rece impresionează prin manopera sa de primă clasă și este realizat din materiale de înaltă calitate, care sunt, de asemenea, cromate. Construcția robustă și durabilă nu numai că asigură o durată lungă de viață, dar permite și curățarea fără efort. Alimentarea optimă cu apă în ambele bazine este garantată de conducta de subspălare și furtunurile flexibile.

Conceput pentru comerțul cu catering:

Acest robinet de amestec este conceput în special pentru restaurante și baruri. Presiunea ridicată permite un lucru rapid și eficient, mai ales în orele de vârf. Simpla conexiune la sistemul de apă existent facilitează și amenajarea noii zone de lucru.

Robinetul de baterie pentru apă caldă și rece vă permite să lucrați eficient și rapid în bucătărie sau restaurant. Comandă acum și experimentează confortul și manevrabilitatea acestui produs, care nu numai că îți va ușura munca, ci și va optimiza debitul de apă în bazinele tale!

Bucurați-vă de avantajele unui baterie de înaltă calitate care impresionează nu numai prin designul său modern, ci și prin funcționalitatea și longevitatea. Cu acest produs, nu investești doar în echipamentele de bucătărie, ci și în eficiența proceselor de lucru.

Instalarea ușoară și aplicarea versatilă fac din acest baterie alegerea perfectă pentru uz profesional în industria alimentației și pentru utilizarea de zi cu zi în propria casă. Comandați acum și creșteți eficiența alimentării cu apă cu capodopera noastră de înaltă presiune!

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

adesea cumpărat cu...

S-ar putea să vă intereseze și: