Dozator vin fiert

filtru

Servirea băuturilor calde

În timpul iernii și al sezonului de Crăciun, cererea de cocktailuri și bere rece scade, dar gurmanzii pot experimenta și delicii culinare în această perioadă. Berea belgiană mulată nu este încă foarte răspândită, dar este un sfat de insider și mai fierbinte: bazată pe o bere dulce-acrișoară, este maturată timp de câteva luni cu cireșe proaspete pentru a crea o băutură caldă aromată care câștigă din ce în ce mai mulți fani ca o alternativă digerabilă la vinul fiert. Pentru a servi băuturi alcoolice calde, cum ar fi berea, vinul fiert, punch sau grog, aveți nevoie de un dispozitiv special conceput în acest scop. La ich-zapfe.de, vă oferim dozatoare de vin fiert, capete de dozare a coșurilor, țevi de înălțare, furtunuri pentru băuturi și alte accesorii practice pentru echipamentul dvs. de băuturi calde.

Echipament pentru vin fiert pentru uz comercial

Descoperiți distribuitoarele noastre profesionale de vin fiert cu pompă electrică și o capacitate de distribuire de 100 l/h, care vă sunt disponibile cu 2 linii cu două robinete preîncălzite sau 3 linii cu trei robinete. Acestea au un control continuu al temperaturii, de la 35°C la 85°C, și sunt potrivite pentru toate tipurile de băuturi alcoolice calde. Datorită designului simplu, acestea sunt gata de utilizare imediată și pot fi folosite chiar și pentru servirea berii fierte, după o conversie corespunzătoare. Tava de picurare cu cârlige are o adâncime de 520 mm, iar furtunurile de aspirație potrivite sunt disponibile și în magazinul nostru online. "heißes Fässchen" este un dispozitiv special pentru băuturi calde, cu o formă jucăușă de butoi, care funcționează, de asemenea, cu o pompă electrică și are două robinete preîncălzite. În plus față de același echipament de înaltă calitate ca și dispozitivele noastre pentru vin fiert, "butoiul fierbinte" impresionează prin aspectul său confortabil, de iarnă.

Accesorii esențiale pentru aparatul dumneavoastră de băuturi calde

În seturile noastre de accesorii pentru aparatele pentru vin fiert veți găsi țevi ascendente și furtunuri pentru băuturi calde atât pentru distribuitoarele cu 2 tuburi, cât și pentru cele cu 3 tuburi cu pompă de alimentare electrică. Oferim, de asemenea, un set de accesorii cu 2 țevi pentru distribuitoarele de băuturi calde cu pompă de alimentare acționată cu gaz. Acest pachet include, de asemenea, furtunul de CO2 (furtun pentru acid carbonic) și un reductor de presiune. Oferim, de asemenea, furtunuri pentru băuturi și conducte de urcare ca piese individuale. Țeava ascendentă este atașată la furtunul pentru băuturi și ajută pompa să pompeze băutura din recipient în distribuitor. Ideal pentru servirea berii mulate este capul de robinet cu coș, care este înșurubat pe butoi și echipat cu un strat special de acoperire.

Băuturi calde perfecte datorită distribuitorului de vin fiert

În timpul sezonului rece, băuturile precum berea devin mai puțin importante la evenimente. În schimb, vizitatorii așteaptă din ce în ce mai mult băuturi calde și gustoase, cum ar fi vinul fiert, berea fiert sau punch-ul. Servirea băuturilor calde este deosebit de ușoară cu un distribuitor profesional de vin fiert. Datorită dispozitivelor puternice, vinul fiert poate fi distribuit în timp record și se pot evita timpii lungi de așteptare pentru clienți.

Cum funcționează un dozator de vin fiert

Fără un dozator de vin fiert, trebuie să încălziți băutura fierbinte într-un ceainic, să o mențineți la temperatura potrivită și să o scoateți din ceainic pentru a o servi. Acest lucru este greoi, necesită mult timp și, de asemenea, consumă energie electrică inutilă. Cu un dozator de vin fiert, pe de altă parte, puteți lua băuturile calde direct din recipient și le puteți încălzi imediat înainte de a le servi. În acest scop, distribuitorul de vin fiert este de obicei echipat cu un încălzitor de debit a cărui temperatură poate fi ajustată în mod flexibil.

Avantajele unui distribuitor de vin fiert

Utilizarea unui dozator de vin fiert vă oferă o serie de avantaje. Printre altele
beneficiați de o pregătire deosebit de rapidă pentru utilizare. Acest lucru se datorează faptului că nu este necesar să se încălzească întreaga cantitate de vin fiert într-un ceainic pentru a fi servit. În schimb, doar o parte din vinul fiert este încălzită în dozatorul de vin fiert. Acest lucru este mult mai rapid și vă asigură că puteți începe să serviți vinul fiert după doar câteva minute. În plus, nu trebuie să încălziți permanent vinul fiert. În acest fel, se evită evaporarea alcoolului și caramelizarea zahărului conținut. În plus, nu se produc substanțe nocive care se pot forma odată cu creșterea timpului de încălzire.

Control flexibil al temperaturii pentru o savurare perfectă a vinului fiert

Un dozator profesional de vin fiert vă permite să reglați în mod flexibil temperatura băuturilor servite. În funcție de model, puteți seta de obicei regulatorul până la 85 de grade și, astfel, puteți servi întotdeauna clienților dvs. băuturi perfect temperate.

Distribuitoarele de vin fiert sunt flexibile în utilizare

În ciuda denumirii de distribuitor de vin fiert, dispozitivele sunt potrivite pentru o varietate de băuturi diferite. În funcție de model, puteți utiliza distribuitorul, de exemplu, pentru

folosiți pentru a pregăti punci pentru copii, bere caldă, cacao caldă, grog și numeroase alte delicatese calde.
Astfel, un distribuitor de vin fiert vă oferă o flexibilitate maximă și vă permite să vă adaptați în mod optim oferta la dorințele clienților dumneavoastră.

Dozatoare profesionale de vin fiert pentru orice nevoie

În gama noastră veți găsi o selecție largă de diferite dozatoare de vin fiert pentru uz profesional, astfel încât veți găsi cu siguranță modelul potrivit.

Dozatoare puternice de vin fiert pentru cantități mari

Dacă doriți să serviți cât mai multe băuturi fierbinți într-un timp scurt, aveți dreptate cu unul dintre încălzitoarele noastre puternice pentru băuturi instantanee. Dispozitivele vă oferă o capacitate de distribuire de până la 100 de litri pe oră și pot încălzi băuturile cu 75 de grade. Cu un astfel de dozator de vin fiert, sunteți perfect echipat chiar și la orele de vârf și vă puteți servi clienții cu băuturi calde fără să așteptați.

Distribuitoare profesionale de vin fiert pentru cantități mai mici

Pentru o cerere mai mică de băuturi calde, puteți găsi, ca alternativă, distribuitoare profesionale de vin fiert cu o capacitate de distribuție mai mică. Cu un astfel de dispozitiv, puteți încălzi până la 35 de litri pe oră cu 75 de grade și îl puteți servi. Bineînțeles, gustul și temperatura vinului fiert nu lasă nimic de dorit cu aceste dozatoare de vin fiert.

Dozatoare de vin fiert cu compresoare de aer și pompe electrice

În magazinul nostru puteți alege între distribuitoare de vin fiert cu compresor de aer și pompă electrică. Ambele variante vă permit să serviți vin fiert și alte băuturi calde fără stres.

Dozatoare de vin fiert cu una, două sau trei linii

În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți alege un distribuitor de vin fiert cu una, două sau trei linii. Prin urmare, aveți posibilitatea de a alege cu câte robinete ar trebui să fie echipat distribuitorul dumneavoastră și puteți astfel să selectați modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Conectarea corectă a unui dozator de vin fiert

Conectarea și operarea unui distribuitor de vin fiert este de obicei ușoară și nu necesită cunoștințe tehnice deosebite. Atâta timp cât respectați instrucțiunile furnizate, este foarte greu să greșiți și, de obicei, începeți să bateți după doar câteva minute. Cu toate acestea, este important să se acorde atenție tipului de container pentru care este potrivit modelul corespunzător. Există dispozitive pentru distribuirea din recipiente rezistente la presiune, precum și distribuitoare de vin fiert pentru distribuirea din recipiente care nu sunt rezistente la presiune, cum ar fi canistrele.

Cumpărați distribuitoare profesionale de vin fiert

Fie că este vorba de un târg de Crăciun, de o piață săptămânală sau de o afacere de catering - cu un distribuitor de vin fiert sunteți pe drumul cel bun în timpul iernii. Utilizând-o, vă puteți ușura munca și, în același timp, puteți oferi clienților dvs. băuturi calde delicioase fără a fi nevoiți să așteptați. Dacă doriți să beneficiați de avantajele unui astfel de dispozitiv și să cumpărați un dozator de vin fiert, ați ajuns la locul potrivit. Pentru că în magazinul nostru veți găsi o gamă largă de modele diferite, astfel încât să puteți comanda exact dispozitivul care se potrivește cerințelor dumneavoastră Comandați astăzi dozatorul de vin fiert pe care îl doriți și bazați-vă pe o livrare rapidă și de încredere.