Scrumiera

Cumpărați scrumiere: soluții de înaltă calitate pentru utilizare în interior și exterior

Scrumierele sunt cunoscute a fi indispensabile în multe domenii. Acest lucru se aplică nu numai zonelor publice, cum ar fi zonele de fumat din restaurante, ci și multor gospodării private. Chiar și unii nefumători convinși țin o scrumiera pregătită în cazul în care un oaspete dorește să-și urmărească viciul în grădină sau pe balcon în timpul vizitei.

Selecția de modele diferite de la scrumiere eoliene la scrumiere cu capace până la scrumiere pe picioare pentru exterior este mare. Cu toate acestea, suntem siguri că veți găsi în gama noastră un model care să corespundă în mod optim cerințelor și ideilor dumneavoastră.

Cele mai importante lucruri despre scrumiere dintr-o privire

 • Scrumierele de vânt sau scrumierele cu capac sunt o alegere bună, mai ales pentru utilizare în aer liber.
 • În afară de scrumierele de vânt și scrumierele cu capace, există diverse alte variante, dintre care unele sunt chiar potrivite pentru mers.
 • In ceea ce priveste materialul, pe langa modelele din sticla si plastic, exista si modele din metal sau ceramica din care sa alegi.
 • Ce scrumiera este cea potrivită depinde în primul rând de utilizarea planificată și de locul unde urmează să fie montată.
 • Dacă sunteți în căutarea scrumiere potrivite, veți găsi o selecție de modele diferite în gama noastră.

Scrumiere în diferite modele

Dacă vrei să cumperi o scrumiera nouă, vei descoperi rapid că poți alege dintre nenumărate modele de diferite forme și dimensiuni. Gama disponibilă nu se limitează în niciun caz la scrumiere simple, plate.

În plus, există următoarele tipuri de scrumiere, printre altele:

 • Scrumiera de vant
 • Scrumiera cu capac
 • Scrumiera în picioare
 • scrumiera de călătorie
 • Scrumiera de perete

Scrumierele de vânt sunt versatile și deosebit de populare

Când fumezi afară, de obicei este aproape imposibil să eviți vântul care suflă cenușă în jur. O așa-numită scrumiera de vânt poate fi folosită pentru a preveni răspândirea peste tot, ceea ce nefumătorii îl găsesc rapid deranjant în special.

Scrumierele de vânt sunt disponibile în modele foarte diferite. Ele sunt practic puțin mai înalte decât scrumierele simple cu care ați putea fi familiarizat din multe grădini de bere. Drept urmare, țigările stinse și cenușa din interiorul lor sunt mai bine protejate de vânt și nu pot fi stinse la fel de ușor.

Unele scrumiere sunt, de asemenea, echipate cu o inserție pe care o ridicați pentru scurt timp după ce ați stins țigara. Există și modele cu capace în diferite forme. În acest fel, este garantată o protecție suplimentară împotriva vântului în comparație cu scrumierele de vânt, care sunt pur și simplu puțin mai înalte.

Scrumiera cu capac pentru exterior și interior

Scrumierele cu capac sunt deosebit de apreciate pentru faptul că protejează în mod fiabil țigările stinse și cenușa lor de vânt. Prin urmare, o scrumiera de vânt cu capac este ideală pentru utilizare în aer liber, deoarece împiedică pur și simplu aruncarea conținutului său.

În plus, scrumierele cu capace pot marca cu un alt mare avantaj. Pentru că capacul nu protejează doar împotriva vântului. În același timp, asigură, de asemenea, că conținutul scrumierei nu poate fi văzut, ceea ce, desigur, arată mult mai atrăgător. Capacul ajută, de asemenea, la reducerea mirosurilor neplăcute la minimum dacă scrumiera nu este golită imediat după utilizare.

Scrumierele cu capac sunt fara indoiala o alegere buna si sunt pe buna dreptate preferate modelelor simple fara capac.

Diferite tipuri de capace pentru scrumiere

Apropo, în ceea ce privește tipul de capac, există variante foarte diferite. Unele trebuie scoase din scrumiera. Alții sunt deschiși pentru cenușă.

Unele scrumiere sunt, de asemenea, echipate cu un mecanism special. Dacă aceasta este activată prin apăsarea acesteia, capacul se mișcă în jos și se rotește în același timp. Mișcarea de rotație transportă cenușa și mucurile de țigară în interiorul scrumierei.

Imediat ce ii dai drumul, capacul se inchide din nou singur. Desigur, acest lucru este practic și îl face deosebit de ușor de utilizat.

Scrumiera pe picioare: soluția ideală pentru zonele publice

Nu este întotdeauna posibil sau de dorit ca scrumiera să stea pe o masă sau tejghea. In acest caz se recomanda achizitionarea unei scrumiere in picioare. O astfel de scrumiera în picioare este în mod natural mult mai mare, astfel încât să aibă o înălțime suficientă și să poată fi așezată în siguranță pe podea.

Scrumierele pe picioare sunt disponibile în diferite forme, cu caracteristici diferite. De exemplu, există modele care sunt umplute cu nisip pentru a contracara mirosurile neplăcute de la mucuri de țigară.

În afară de asta, scrumierele pe picioare cu coș de gunoi integrat sunt, de asemenea, foarte populare. Astfel de modele pot fi găsite adesea în fața intrărilor în supermarketuri, de exemplu. Desigur, ele pot fi instalate și în alte locații fără nicio altă problemă. Un mare avantaj al acestei variante este economia de spațiu pe care o aduce în comparație cu instalarea separată a unei scrumiere pe picioare și a unui coș de gunoi.

Există și scrumiere în picioare cu capace. La fel ca în cazul scrumierelor mai mici cu capac, care sunt așezate pe masă, de exemplu, acest lucru garantează și o protecție optimă împotriva vântului.

Scrumiera de călătorie: însoțitor practic pentru călătorii

O scrumiera de călătorie sau o scrumiera de buzunar este deosebit de compactă și este însoțitorul ideal pentru fumătorii din mers. Ca și în cazul scrumierelor de dimensiuni normale, există și un număr mare de modele în modele foarte diferite disponibile pentru scrumierele de călătorie.

De exemplu, există scrumiere de buzunar care se deschid pentru a dezvălui o deschidere pentru cenușă atunci când sunt desfășurate și scrumiere de călătorie cu un capac care poate fi deschis. Unele modele sunt echipate chiar și cu o carabină, asemănătoare cu un breloc pentru chei.

Așa că nu ar trebui să îți fie greu să găsești o scrumiera compactă potrivită pentru călătorii, care să te convingă atât din punct de vedere al calității, cât și al aspectului. Desigur, scrumiera de buzunar ar trebui să fie cât mai rezistentă la mirosuri, astfel încât să poată fi depozitată în bagaje sau chiar într-un buzunarul jachetei sau a pantalonilor fără ezitare.

Scrumiera montată pe perete: alternativa care economisește spațiu la modelele în picioare

După cum sugerează și numele, scrumierele montate pe perete sunt montate pe perete. Fata de scrumierele in picioare, aceasta varianta are principalul avantaj ca economiseste mult mai mult spatiu, desi poate fi folosita si in picioare.

O scrumiera de înaltă calitate, montată pe perete, care este atașată cu grijă de perete, își va face treaba în mod fiabil timp de mulți ani. În funcție de condițiile locale, este de asemenea recomandabil să folosiți o scrumiera cu capac, astfel încât vântul să nu sufle pur și simplu cenușa și să stingă țigările și să le răspândească.

Scrumiere din diferite materiale

În afară de formă, dimensiune și caracteristici, scrumierele diferă nu în ultimul rând datorită materialului din care sunt fabricate. Sticla este încă foarte populară. Scrumierele plate, mai ales simple, sunt adesea făcute din sticlă, care poate fi atât transparentă, cât și colorată și este uneori decorată.

Exista si scrumiere din plastic precum si modele din ceramica sau metal. Desigur, fiecare material are propriile sale avantaje, care afectează nu numai aspectul, ci uneori și stabilitatea și longevitatea.

 • Scrumierele din ceramică marchează adesea prin aspectul lor special și, uneori, cu un design izbitor, colorat.
 • Modelele din metal par de obicei destul de simple și moderne.
 • Scrumierele din sticlă pot fi atât simple, cât și izbitoare ca formă.
 • Modelele din plastic sunt de obicei foarte ieftine.

Cu toate acestea, toate acestea nu trebuie neapărat să fie așa. De exemplu, există și scrumiere din metal, al căror design atrăgător le face un adevărat eye-catcher, sau modele din ceramică, care sunt destul de simple.

Scrumiere potrivite pentru toate cerințele

Selecția mare face uneori dificilă alegerea unui anumit model. Pe de altă parte, asigură, de asemenea, că există cel puțin o scrumiera pentru fiecare gust și pentru fiecare aplicație imaginabilă care îndeplinește în mod optim cerințele respective.

La ce ar trebui să fii atent când cumperi o scrumiera?

Achiziționarea unei scrumiere potrivite nu este cu siguranță o sarcină prea complicată, însă există câteva puncte pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când luați decizia de cumpărare.

Mai presus de toate, scopul propus este important în acest context. Pentru utilizare în aer liber, de exemplu, este indicat să cumpărați o scrumiera cu capac sau o scrumiera de vânt. Acest lucru va împiedica cenușa să fie aruncată peste masă de vânt. Acest lucru nu este doar mai igienic, dar reduce și efortul de curățare.

Dacă intenționați să utilizați scrumiera în timp ce stați sau treci pe lângă, o scrumiera în picioare este alegerea potrivită. În funcție de spațiul disponibil la fața locului, în acest caz poate fi posibilă și atașarea unei scrumiere pe perete.

Dacă ești nefumător și ai doar fumători ca oaspeți din când în când, de obicei este suficientă o scrumiera foarte simplă din sticlă sau plastic sau o scrumiera ieftină cu capac.

Cumpărați scrumiere de înaltă calitate ieftine online

Dacă aveți nevoie de una sau mai multe scrumiere, ați ajuns la locul potrivit. În magazinul nostru veți găsi o selecție de modele de înaltă calitate din care să alegeți.

De exemplu, cumpărați o scrumiera de vânt sau o scrumiera cu capac. Livrăm comod comanda dumneavoastră la adresa dorită. Când faceți cumpărături în magazinul nostru, beneficiați, printre altele, de termene scurte de livrare, servicii de încredere și calitate bună la prețuri corecte.

Prin urmare, nu avem nicio îndoială că veți fi complet mulțumit de noua dumneavoastră scrumiera din magazinul nostru online.