ich-zapfe

Scrumiera - oțel inoxidabil, 11,5 cm


Numărul de articol NEW-8908

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Scrumieră - oțel inoxidabil, 11,5 cm

Vă prezentăm scrumiera noastră din oțel inoxidabil, cu capac și care măsoară 11,5 cm. Este acompaniamentul perfect pentru fumătorii dvs. în restaurante, pe terase și balcoane.

Caracteristici:

  • Făcut din material robust din oțel inoxidabil, care oferă durabilitate și rezistență împotriva coroziunii și a altor influențe meteorologice.
  • Design elegant și stilat, care vă îmbunătățește afacerea de catering.
  • Ușor de curățat și întreținut.
  • Vine cu un capac și o tavă detașabilă pentru picurare pentru a facilita curățarea ușoară și pentru a preveni scăparea fumului și a mirosurilor neplăcute.

Scrumiera noastră din oțel inoxidabil este mai mult decât un simplu accesoriu, este o declarație pentru companiile cu gusturi și preferințe sofisticate. Adaugă valoare estetică și este extrem de practic.

Investiți în calitate și eficiență comandând astăzi scrumiera noastră din oțel inoxidabil. Oferă combinația perfectă de funcționalitate și estetică, asigurându-se că terasele și balcoanele dumneavoastră sunt întotdeauna plăcute și primitoare.

Curăţarea este un proces uşor. Pur și simplu scoateți capacul și tava pentru picurare, goliți reziduurile de cenușă și curățați părțile individuale manual sau cu mașina de spălat vase. Scrumiera noastră este ușor de întreținut și arată în continuare ca nouă chiar și după mulți ani de utilizare.

Răsfățați-vă clienții cu o ambianță atractivă, bazându-vă pe scrumiera din oțel inoxidabil din gama noastră. Este completarea perfectă pentru zona dvs. de catering și vă va servi cu fidelitate mulți ani.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

adesea cumpărat cu...

S-ar putea să vă intereseze și: