Pachete de accesorii

filtru

Diferitele pachete de accesorii facilitează mult mai mult robinetul de bere în bar sau în sala de petreceri de acasă. Pachetele de accesorii conțin mai multe piese individuale utile, dintre care unele sunt disponibile pentru a se potrivi cu sistemul de dozare. Toate piesele individuale pot fi combinate între ele. Compoziția seturilor pentru sistemele de dozare cu 1 sau 2 linii variază, în funcție de nevoile dumneavoastră, veți găsi toate accesoriile în seturi practice din această categorie.

Accesorii pentru linii de racordare cu 1 sau 2 țevi

Pentru sistemele de filetare cu 1 sau 2 linii, există, printre altele, sticle de CO2, reductoare de presiune, furtunuri, chei cu acid carbonic și capete de filetare în diferite pachete. Capetele sunt disponibile cu fitinguri Fittich plate, fitinguri combinate sau alte închideri. În funcție de sistemul de robinete, este necesară o altă închidere.

Lungimile furtunurilor, cantitățile de umplere a sticlelor de dioxid de carbon și dimensiunile sticlelor de CO2 variază în funcție de setul de accesorii, astfel încât pot fi alimentate diferite cantități de bere. Unele seturi includ, de asemenea, adaptoare de 5 litri sau suporturi pentru sticla de CO2.

Seturile de accesorii nu sunt importante doar pentru echiparea inițială a sistemelor de tapotare, dar pe măsură ce durata de viață progresează, va exista întotdeauna o piesă care trebuie înlocuită sau o mică reparație, iar lucruri precum sticlele de CO2 sau agenții de curățare vor trebui să fie cumpărate sau reumplute din nou și din nou. Este important să vă asigurați întotdeauna că ajutoarele sunt compatibile cu propriul sistem de robinetărie.

Pachete individuale de accesorii

Pachetele mari de accesorii conțin toate accesoriile pentru sistemele de branșare cu 1 sau 2 conductoare. Puteți începe să bateți imediat! Seturile mai mici conțin, de obicei, aproximativ cinci piese individuale. De regulă, pachetele de accesorii pentru doborârea berii sunt gata de expediere în două până la patru zile, iar unele în 24 de ore.

Cercetați accesorii pentru sisteme de tarodare mobile sau pentru sisteme mari de tarodare cu 2 conductoare? Fiecare set este individual. Datorită selecției largi, veți găsi cea mai potrivită pentru sistemul dvs. de robinetărie de acasă sau din domeniul gastronomiei. Cu accesoriile potrivite, berea are un gust foarte bun, iar cu accesoriile profesionale, este garantată o distribuire perfectă!

Pachetele practice de accesorii vă evită să cumpărați toate accesoriile individual, în plus, puteți fi siguri că toate piesele se potrivesc cu adevărat împreună. În acest fel, nu veți avea surprize neplăcute în timpul asamblării. Vă puteți baza întotdeauna pe o calitate foarte bună și pe o coordonare corespunzătoare a seturilor, în plus, piesele individuale sau agenții de curățare care se potrivesc cu sistemul de distribuție pot fi achiziționate separat în orice moment.