Bar & Cocktail

De la shot la cocktail - totul pentru echipamentul de bar

Ce ar fi un tejghea de bar fără farmecul și bucuria de a trăi pe care le emană cocktailurile bine amestecate? De la shakere și pahare de amestecare, la diverse turnătoare și porționări, până la nobilul răcitor de șampanie și tăvița pentru cuburi de gheață, vă oferim o gamă extinsă la ich-zapfe.de pentru a vă echipa profesional barul. Multe cocktailuri au nevoie de un mic decor de bun gust pentru a adăuga o notă finală. Descoperiți în gama noastră decorațiuni pentru cocktailuri, cum ar fi popularele umbrele de petrecere, paie de diferite dimensiuni și bețe de cocktail viu colorate.

Pregătirea cocktailurilor și depozitarea băuturilor

Fiecare barman știe că amestecarea băuturilor este o meserie care reușește doar cu cele mai bune ingrediente și instrumente. Veți găsi aparate pentru cuburi de gheață, împingătoare de caipirinha și storcătoare de lămâie, recipiente practice și suporturi pentru sticle pentru a avea toate ingredientele la îndemână. Pentru a face ca distribuirea sticlelor să fie cât mai ușoară posibil, avem echipamente de distribuire, cum ar fi porționerul Spirit Master, foarte profesional, dopuri de plastic cu lamelă și suporturi de tejghea. Agitatorul este cazanul magic al barmanului, în care se amestecă mai întâi ingredientele nobile pentru a crea o băutură interesantă. Vă oferim shakerul Boston, care constă dintr-un pahar de amestecare și o bază din oțel inoxidabil, sau shakerul din trei părți, complet din oțel inoxidabil, cu strecurătoare și capac, care este potrivit și ca pahar de măsurare. Păstrați sticlele de șampanie și de vin spumant la rece într-un mod elegant. Descoperiți bolul nostru de șampanie cu formă frumoasă, din oțel inoxidabil, care poate conține până la patru sticle, sau răcitorul nostru festiv de șampanie cu design cilindric negru strălucitor.

Ordine și curățenie în spatele tejghelei

În spatele barului, lucrurile pot fi rapide și agitate și fiecare mișcare trebuie să fie perfectă, așa că este esențial ca sticlele și paharele să fie la locul lor și să fie întotdeauna gata de utilizare. O bară de sticlă depozitează paharele într-un mod suspendat și care economisește spațiu și vă pune în valoare barul într-un mod nobil. Pentru paharele proaspăt clătite, este potrivită o tavă de picurare, care colectează apa care se scurge într-un recipient puțin adânc. Paharele stau pe covorașul de colectare din plastic, care le oferă o poziție fermă și, în același timp, protejează marginea paharului. La ich-zapfe.de, oferim numai produse fabricate din materiale de înaltă calitate, care se caracterizează prin durabilitate și un aspect șic, astfel încât munca din spatele tejghelei să însemne mai presus de toate un singur lucru: amestecare distractivă!