ich-zapfe

Dozator bere 50 STREAM, prin răcitor 2 linii uscat mai rece, până la 55 de litri/h - SILVER EDITION


Numărul de articol STREAM-50 SILVER

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Dozator bere 50 STREAM, prin răcitor 2 linii uscat mai rece, până la 55 de litri/h - SILVER EDITION

Dozator bere STREAM 50 - ușor de utilizat - TOP în performanță, atins în doar câțiva pași:

 • Despachetați sistemul de robinet, conectați reductorul de presiune la sticla de CO2 și strângeți sticla folosind cheia de dioxid de carbon.
 • Conectați furtunul de CO2 de la reductor de presiune la capul duzei.
 • Conectați furtunul de bere la capul de robinet și introduceți-l în sistemul de robinet și fixați-l.
 • Atingeți butoiul și reglați presiunea robinetului pe reductor de presiune
 • Conectați dozatorul la priză.
 • Reglați presiunea și bucurați-vă de o bere rece.

Puteți găsi toate componentele în setul complet sau ca accesorii în magazinul nostru.

STREAM 50 - Top în clasa sistemelor de dozare cu 2 linii de până la 55 l/h”, unul dintre cele mai bune în ceea ce privește costul, performanța și raportul de calitate.

Dozator bere STREAM 50 - date tehnice Elegantul răcitor uscat STREAM 50 cu o greutate de numai 26 kg este echipat cu un cablu de 7 mm.

 • Dimensiuni: L/P/H/ 220х530х420 (inclusiv tava de picurare)
 • Tensiune: 220V, 50Hz, 230W, 1.16A
 • Compresor: 1/6 CP
 • Linie: 2 x tipuri de bere
 • Carcasa: metal, otel inoxidabil
 • Manopera si ambalaj de inalta calitate

Dozator bere STREAM 50 2ltg. - Eficienta, performanta, distractie Blocul termic al dozatorului de bere STREAM 50 are o capacitate energetica mare, ceea ce inseamna ca o bere perfect racita poate fi luata dupa doar 2-4 minute. Dacă termostatul este setat la max., termoblocul va (după aproximativ 10 minute) acumulează o cantitate mare de energie, făcând posibilă servirea mai multor beri răcite una după alta.

Tehnologia de răcire a dozatorului STREAM 50 este cu aproximativ 45% mai eficientă decât consumul de energie electrică. Berea se răcește la robinet. Buclele de răcire sunt realizate din oțel inoxidabil și, prin urmare, sunt stabile și durabile.Materialele folosite îndeplinesc cele mai înalte standarde de igienă și permit răcitorului STREAM 50 2lt să aibă o durată de viață lungă - iar berea rece curge de la 2 robinete

Cu performanța sa puternică de răcire și dimensiunile perfecte, sistemul de distribuire STREAM 50 este unul dintre cele mai importante răcitoare de masă/sub masă cu 2 țevi de pe piață.

Capacitate de răcire de la 80 până la 90 de pahare (0,5 litri) de bere excelent răcită pe oră. Puternicul compresor STREAM 50 asigură un consum minim de energie și o bere excelent răcită, fără spumă, atunci când termostatul este setat la max.

Tehnologia de răcire a dozatorului STREAM 50 este cu aproximativ 45% mai eficientă decât consumul de energie electrică. Berea se răcește la robinet. Buclele de răcire sunt fabricate din oțel inoxidabil și, prin urmare, sunt stabile și durabile. Materialele utilizate îndeplinesc cele mai înalte standarde de igienă și permit răcitorului să aibă o durată de viață lungă.

STREAM 50 dozator de bere cu 2 linii 55 litri/h - 3 min de despachetare... 2 min de configurare... 1 min de conectare = distracție nesfârșită. Una rece, limpede, proaspăt bătută – o meriți! Răcitorul de bere STREAM 50 2l este destinat răcirii profesionale și servirii berii excelent răcite acasă, la petreceri în grădină și pentru uz comercial de dimensiuni medii. Interval de control +0 până la +8 grade Putere: 55 L/h la 10°C Tehnologia de răcire TD este cu 45% mai eficientă>Gata de utilizare - în doar 2-4 minute.

Cumpărați acum din magazinul nostru și bucurați-vă!

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

adesea cumpărat cu...

S-ar putea să vă intereseze și: