ich-zapfe

Dezinfectant, Produse de curatenie - TM Desana fluid 6 kg


Numărul de articol NEW-14739

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Dezinfectant, Produse de curatenie - TM Desana fluid 6 kg

  • Agent de curățare puternic în profunzime cu clor activ împotriva depunerilor persistente (cicluri de curățare > 4 săptămâni)
  • Pentru curățarea de bază alcalină a sistemelor vechi îndepărtează rapid biofilmul și depozitele de rășină de hamei (biocid notificat UE)
  • Schimbarea culorii (violet-verde) permite controlul rapid al calității - igiena siguranță fără teste de laborator costisitoare
  • TM DESANA este un agent de curățare alcalin cu efect dezinfectant pentru depunerile persistente din liniile de bere și băuturi din sistemele de distribuire

Dezinfectantul și produsele de curățenie TM Desana fluid 6 kg sunt soluția perfectă pentru curățarea profesională a vaselor și obiectelor pentru baruri. Produsul are un agent puternic de curățare în profunzime cu clor activ, care îndepărtează rapid depunerile persistente de pe suprafețe și dispozitivele sanitare. Este foarte eficient împotriva biofilmului și depozitelor de rășină de hamei, fiind un biocid notificat UE.

Acest agent de curățare alcalin cu efect dezinfectant este perfect pentru depunerile persistente din liniile de bere și băuturi din sistemele de distribuire. Schimbarea culorii (violet-verde) îți permite să controlezi rapid calitatea și să asiguri igiena și siguranța, fără teste de laborator costisitoare. TM DESANA fluid 6 kg este potrivit pentru curățarea de bază alcalină a sistemelor vechi, iar ciclurile de curățare mai lungi de 4 săptămâni pot fi curățate fără probleme cu ajutorul acestui produs deosebit.

Spre deosebire de alte produse de curățare existente pe piață, TM DESANA fluid 6 kg garantează că suprafețele și obiectele vor fi curățate în profunzime și fără nicio urmă neplăcută. Acest produs este perfect pentru folosirea în baruri și este recomandat de specialiștii din industrie.

Folosiți cu atenție produsul biocid. Citiți întotdeauna eticheta și informațiile despre produs înainte de utilizare.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

adesea cumpărat cu...

S-ar putea să vă intereseze și: