ich-zapfe

Coloana dozator bere, crom, 3 linii, elegant


Numărul de articol 4438672

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Coloana dozator bere, crom, 3 linii, elegant

Cauti un echipament pentru imbutelierea berii si a bauturilor care sa ofere performanta superioara si o estetica eleganta? Iti prezentam Coloana dozator bere, crom, 3 linii, elegant, cu un finisaj cromat deosebit si trei linii pentru a putea fi utilizata pentru mai multe tipuri de bauturi.

Design-ul elegant al acestei coloane se potriveste perfect in orice mediu, atat acasa, cat si la evenimente sau in cadrul unui bar. Cu ajutorul răcirii însoțitoare și cu buclă după răcire, aceasta este o soluție ideala pentru a te bucura mereu de o bere proaspata, fara a fi nevoie de o baterie externa pentru a merge.

Coloana dozator bere, crom, 3 linii, elegant are o intrare de 8mm inox si ieșirea de 5/8, fiind compatibila cu majoritatea bauturilor. Pentru a profita la maxim de avantajele acestei coloane, recomandam achizitionarea a trei robinete compensatoare, trei manșoane distanțiere de 20 mm si trei cleme cu șurub pentru asamblare.

Aceasta coloana beneficiaza de o calitate superioara a materialelor, iar livrarea se face fara embleme pentru a putea fi personalizata dupa preferinta. Daca vrei sa te bucuri de o bautura racoritoare sau sa-ti impresionezi oaspetii, achizitioneaza acum Coloana dozator bere, crom, 3 linii, elegant, si bucura-te de avantajele ei.

Caracteristici principale

  • Culoare: Crom
  • Finisaj: Cromat
  • Linii: 3
  • Intrare: 8mm inox
  • Ieșire: 5/8
  • Accesorii recomandate: trei robinete compensatoare, trei manșoane distanțiere de 20mm si trei cleme cu șurub pentru asamblare.

Nu rata ocazia de a economisi timp si bani cu aceasta Coloana dozator bere, crom, 3 linii, elegant si bucura-te de un echipament de calitate superioara.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

adesea cumpărat cu...

S-ar putea să vă intereseze și: