ich-zapfe

Acidometer, Contor de acid - VINOFERM set complet


Numărul de articol NEW-98947

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Acidometer, Contor de acid - VINOFERM set complet

  • Set complet pentru o determinare rapidă a acidului în vinul roșu și alb în 3 pași: măsurați vinul, adăugați lichior albastru, citiți direct aciditatea!
  • Conține 1 cilindru dozator special, 1 sticlă de lichior albastru Vinoferm® și hârtie de turnesol.
  • Foarte usor de folosit. Cu instructiuni!
  • Potrivit și pentru determinarea sulfitului liber, dar apoi cu o soluție de iod (013.056.7).

Acidometerul, sau contorul de acid, este un instrument util și necesar pentru producția de vin și alcool. Cu ajutorul acestui set complet VINOFERM, veți putea determina rapid și precis aciditatea vinului, atât pentru vinul roșu, cât și pentru cel alb.

Acest set conține tot ceea ce aveți nevoie pentru a măsura aciditatea vinului în trei pași simpli: măsurați vinul, adăugați lichiorul albastru inclus și citiți direct nivelul acidității.

Setul include, de asemenea, un cilindru dozator special, hârtie de turnesol și instrucțiuni detaliate pentru utilizare. Acidometerul este foarte ușor de folosit și vă va oferi un nivel precis de aciditate a vinului. În plus, poate fi folosit și pentru determinarea sulfitului liber, dar acest lucru necesită o soluție de iod suplimentară (013.056.7).

Este important de menționat că măsurarea valoare pH-ului nu poate înlocui determinarea acidității când vine vorba de producția de vin. Valoarea pH-ului măsoară concentrația ionilor de hidrogen liberi dintr-un lichid și nu oferă o valoare precisă a cantității de acid prezent în vin. Acidometerul VINOFERM este o variantă mai precisă și mai ușor de citit decât pH-metru, și este utilizat cu succes în industria producției de vin.

Acest set complet VINOFERM este compact și ușor de depozitat, cu dimensiuni de 9,3 cm x 9,3 cm x 23,2 cm și o greutate de numai 0,28 kg. Dacă sunteți un producător pasionat de vin sau alcool, sau doar doriți să vă îmbunătățiți producția acasă, acest set de acidometer VINOFERM este alegerea potrivită pentru dumneavoastră!

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

adesea cumpărat cu...