Schankanlagen Koch

Distribuitor de vin fiert, Băuturi incalzitor de apa - Dispozitiv combinat - 2 linii 3 kW oțel inoxidabil


Numărul de articol NEW-14950

Producător:Schankanlagen Koch


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Distribuitor de vin fiert, Băuturi incalzitor de apa - Dispozitiv combinat - 2 linii 3 kW oțel inoxidabil

Acest dispozitiv combinat este esențial pentru evenimentele tale de iarnă. Distribuitorul de vin fiert, băuturi incalzitor de apa îți oferă posibilitatea să servești vin fiert sau bere fiertă la temperatura optimă. Cu dimensiunile de lățime 25 cm, adâncime 34 cm și înălțime 35 cm, dispozitivul este compact și ușor de manevrat, dar cu o capacitate de distribuire de până la 175 x 0,2 l/h.

Caracteristicile dispozitivului includ:

  • 1 linie cu pompă electrică, cu autoamorsare pentru dozarea băuturilor, inclusiv vin fiert, punch, punch pentru copii, Jagertee, grog, Juliska, etc.
  • 1 linie cu compresor de aer integrat pentru distribuirea berii fierte din butoaie de KEG, cu o capacitate de dozare de 35 l/h, și o diferență de temperatură de 75°C între temperatura de intrare și cea de ieșire.
  • Controlul temperaturii este posibil continuu de la 7°C la 85°C.
  • Dotare - 1 furtun pentru băuturi cu filtru și conductă de ridicare, 1 conductă de băutură cu racorduri cu șuruburi, 1 conductă de aer cu racorduri cu șuruburi, 1 tavă de scurgere, 1 instrucțiuni de utilizare, 1 instrucțiuni de curățare.
  • Capacitate de distribuire - 175 x 0,2 l/h.
  • Temperatura băuturii - reglabilă până la max: 85° C.
  • Conexiune la rețea - 230 V / 50 Hz.
  • Consum de energie - 13 A siguranță 16 A.
  • Greutate - 28 kg.

Dispozitivul este fabricat din oțel inoxidabil, ceea ce îl face rezistent la coroziune și ușor de curățat. Accesoriile necesare, cum ar fi capul de robinet pentru bere fiertă din oțel inoxidabil, cu suport, sunt disponibile pentru achiziție și recomandate pentru a utiliza la acest dispozitiv.

Dacă dorești să servești vin fiert sau bere fiertă călduță la evenimentul tău de iarnă, acest dispozitiv combinat este alegerea perfectă. Economisește timp și energie cu acest distribuitor de vin fiert și băuturi incalzitor de apa, care îți oferă o gamă variată de băuturi tradiționale încălzite la temperatura perfectă.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.