ich-zapfe

Dozator apă, aparat de apa, distribuitor apa, aparat sifon, dispenser apa - TWIST 120, pe masă


Numărul de articol NEW-13294

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Dozator apă, aparat de apa, distribuitor apa, aparat sifon, dispenser apa - TWIST 120, pe masă

  • Sistemul de apă neagră de masă TWIST 120 se caracterizează printr-un design inovator, perfect pentru restaurantele medii până la mari și companiile mai mari.
  • Disponibil cu trei butoane mecanice sau cu două robinete, vă permite să turnați apă gazoasă, apă plată răcită sau nerăcită.
  • Cu o putere mare de 120 de litri pe oră și o dimensiune a ibricului de 1,4 litri, TWIST 120 are capacitatea de răcire de 120 de litri pe oră cu un Delta T de 10°C, un răcitor umed și o temperatură de distribuire de 5°C până la 13°C.
  • Înălțimea de distribuire a sistemului este de 29 cm și tava de picurare detașabilă asigură o dozare ușoară și curățare. Cu dimensiunile sale de 300x630x470 mm și o greutate de 28 kg, TWIST 120 se poate potrivi pe orice masă sau blat.
  • Specificațiile presiunii de lucru sunt H2O de cel puțin 2 bar și maxim 3,5 bar și CO2 la un maxim de 3,8 bari. Conexiunile pentru H2O și CO2 sunt pe spate, cu Speedfit de 8 mm (5/16") și respectiv 6 mm.
  • Sistemul are o pompă rotativă cu o putere de 200 litri pe oră și o carcasă din oțel inoxidabil cu butoane din oțel inoxidabil și față din polimer de înaltă calitate. În plus, partea din față poate fi înlocuită.
  • Tipuri de apă - apă gazoasă, apă plată răcită, apă plată.
  • În funcție de selecție, sistemul poate fi cu față neagră sau albă.

Sistemul de masă TWIST 120, cu apă neagră, este o soluție fiabilă și puternică pentru orice utilizare profesională. Cu designul său inovator, randamentul ridicat și diferitele opțiuni de selecție a apei, este o alegere esențială pentru restaurante și companii mari.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

S-ar putea să vă intereseze și: