ich-zapfe

Coloana dozator bere,crom, 2 liniar


Numărul de articol 443867

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Coloana dozator bere,crom, 2 liniar - Echipament pentru imbutelierea berii si bauturilor

Aceasta Coloana dozator bere este o optiune perfecta pentru a-ti crea un bar la domiciliu sau pentru a imbunatati barul tau deja existent. Finisajul cromat al acestei coloane o face sa arate elegant si modern, adaugand un plus de valoare estetica locatiei tale. Debitarea tower Chrome 2 linii "de calitate superioară", este un alt element important, excelente pentru a servi doua tipuri diferite de bere in acelasi timp.

De asemenea, aceasta coloana de dozare bere vine insotita de un sistem de racire, bucla de dupa racire fiind fara rugina, asigurandu-ti astfel o durata de viata mai mare. Intrarea de 8mm inox, poate fi utilizata pentru orice tip de conducta si asigura o buna protectie impotriva coroziunii. Iesirea de 5/8 asigura o conexiune usoara cu robinetul si nu necesita niciun fel de ansamblare.

Pentru a beneficia in totalitate de produs, este necesar sa comanzi si doua robinete de compensare, doua manșoane distanțiere de 20 mm si doua cleme cu șurub pentru asamblare!

Produsul este livrat fara embleme, astfel trebuie sa le achizitionezi separat, daca doresti sa personalizezi coloana dozatorului tau.

Cumpara acum Coloana dozator bere, crom, 2 liniar pentru a-ti crea barul la domiciliu sau pentru a imbunatati cel existent. Aceasta este alegerea perfecta pentru a servi bauturile preferate cu stil!

  • Cu răcire însoțitoare - buclă de după răcire fără rugină
  • Finisaj cromat
  • Intrare 8mm inox
  • Ieșirea 5/8
  • Livrare fara embleme!!!

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

adesea cumpărat cu...

S-ar putea să vă intereseze și: