ich-zapfe

Chiuveta Gastronorm din oțel inoxidabil, 40x40x30 cm


Numărul de articol 443009

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Chiuveta Gastronorm din oțel inoxidabil, 40x40x30 cm

Chiuveta Gastronorm din oțel inoxidabil, cu dimensiunile de 40x40x30 cm, este un produs de cea mai înaltă calitate, destinat aplicațiilor profesionale, precum în industria ospitalității sau în pivnița de petreceri. Fabricată din oțel inoxidabil crom-nichel, este extrem de robustă și rezistentă la coroziune, oferind astfel o durabilitate ridicată.

Caracteristici ale produsului

  • Din oțel inoxidabil crom-nichel de înaltă calitate
  • Dimensiuni: 400x400x300 mm adâncime
  • Extrem de robustă și durabilă
  • Instalare ușoară datorită marginii de sudare
  • Accesorii potrivite: Supapă de scurgere (Număr articol 443006) și Conductă de scurgere (Număr articol 443007)

Beneficiile dumneavoastră într-o privire

  • 1. Calitate înaltă a materialului: Prin utilizarea oțelului inoxidabil crom-nichel de înaltă calitate, chiuveta este deosebit de robustă și durabilă. Aceasta rezistă fără probleme utilizării frecvente.
  • 2. Eficiență maximă: Datorită dimensiunilor ideale ale chiuvetei, se asigură o eficiență maximă în curățarea vaselor și ustensilelor. Astfel, economisiți timp și vă asigurați că vasele sunt curate.
  • 3. Instalare ușoară: Instalarea chiuvetei este rapidă și simplă datorită marginii de sudare. Veți vedea că punerea în funcțiune se desfășoară fără probleme.
  • 4. Durabilitate: Produsul este deosebit de rezistent și vă va servi ani de zile datorită materialului utilizat. Prin urmare, puteți fi sigur că chiuveta reprezintă o investiție pe termen lung.
  • 5. Accesorii potrivite: Cu accesoriile potrivite, constând în supapă de scurgere și conductă de scurgere, puteți pune în funcțiune și utiliza rapid și ușor chiuveta.

Chiuveta Gastronorm din oțel inoxidabil este produsul ideal pentru aplicații profesionale, cum ar fi în industria ospitalității sau în pivnița de petreceri. Este extrem de durabilă, eficientă și ușor de instalat. În plus, oferă o capacitate mare de curățare a vaselor și tacâmurilor. Comandați produsul încă de astăzi și beneficiați de calitatea sa excelentă!

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

adesea cumpărat cu...

S-ar putea să vă intereseze și: