ich-zapfe

Racord scurgere chiuveta, teava scurgere pentru chiuveta, oțel inoxidabil, 270 mm


Numărul de articol 443007

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Racord scurgere chiuveta, teava scurgere pentru chiuveta, oțel inoxidabil, 270 mm

Bine ați venit în lumea inovațiilor în bucătărie, unde fiecare detaliu contează! Tubul nostru de scurgere din CNS, cu o lungime impresionantă de 270 mm, nu este doar un simplu accesoriu pentru chiuveta dvs., ci și o declarație de durabilitate și funcționalitate.

Caracteristici care conving:

  • Durabilitate în perfecțiune: Acest tub de scurgere este fabricat din material CNS de înaltă calitate, care garantează o performanță robustă pe termen lung. Este proiectat să reziste solicitărilor zilnice din bucătărie și să vă ofere servicii loiale timp de ani de zile.
  • Aplicație versatilă: O parte a tubului de scurgere este precis adaptată pentru valvele de scurgere a chiuvetelor de 1 1/2", în timp ce cealaltă parte este echipată cu o valvă de 1 1/4" și un con de cauciuc, permițând adaptarea flexibilă la diferitele valve de scurgere. Această versatilitate garantează că tubul de scurgere poate fi utilizat în diferite scenarii de bucătărie și cu diferite modele de chiuvete.
  • Compatibilitate universală: Cu o lungime optimă de 270 mm, acest tub de scurgere este perfect potrivit pentru chiuvete cu o adâncime de 300 mm. Indiferent dacă aveți o chiuvetă modernă din oțel inoxidabil sau una clasică din ceramică, acest tub de scurgere se potrivește perfect și oferă o soluție fiabilă pentru un flux lin de lucru.

Acest tub de scurgere nu numai că îmbracă stil, ci și substanță. Construcția sa din material CNS robust îl face un element indispensabil în orice echipament de bucătărie de înaltă calitate. Execuția precisă permite integrarea perfectă cu valvele de scurgere a chiuvetelor de 1 1/4" și 1 1/2", iar compatibilitatea universală asigură că se potrivește cu ușurință în orice chiuvetă cu o adâncime de 300 mm.

Cumpărând acest tub de scurgere, nu achiziționați doar un simplu accesoriu, ci o investiție în funcționarea fără probleme a chiuvetei dvs. Este o garanție a unei performanțe de lungă durată și a unei durabilități de neegalat. Datorită materialelor de înaltă calitate și construcției bine gândite, vă puteți baza întotdeauna pe faptul că chiuveta dvs. va funcționa optim.

Profitați acum de șansa de a vă echipa chiuveta cu acest tub de scurgere de înaltă calitate și descoperiți cum designul și funcționalitatea merg mână în mână pentru a ridica bucătăria dvs. la un nivel superior. Comandați chiar astăzi și descoperiți beneficiile unui echipament de bucătărie de primă clasă!

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

adesea cumpărat cu...

S-ar putea să vă intereseze și: