ich-zapfe

Ventil chiuveta 1 1/2"


Numărul de articol 443006

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Ventil chiuveta, ventil de scurgere 1 1/2"

Cu ventilul nostru de scurgere pentru căzi și chiuvete de spălat, vă oferim soluția perfectă pentru toate cerințele din industria ospitalității.

Versatil și precis!

  • Ideal pentru chiuvete și căzi de spălat în domeniul ospitalității
  • Inclusiv garnitură și piuliță contra
  • Universal pentru toate chiuvetele noastre de spălat
  • Dimensiune: 1 1/2 inch (dimensiunea pentru gastronomie)

Fie că este vorba despre restaurant, cafenea sau bar - ventilul nostru de scurgere este soluția perfectă pentru nevoile dumneavoastră. Cu dimensiunea pentru gastronomie de 1 1/2 inch și garnitura și piulița contra incluse, ventilul nostru de scurgere este completarea ideală pentru orice chiuvetă și orice cadă de spălat din domeniul ospitalității.

Instalare simplă și rapidă

  • Montaj rapid și simplu
  • Nu este necesar un specialist
  • Materiale de înaltă calitate pentru o durată lungă de viață

Ventilul nostru de scurgere este fabricat din materiale de înaltă calitate și, prin urmare, este extrem de durabil. Se poate instala rapid și ușor, fără a fi necesar un specialist. Descoperiți cât de simplu este să vă îmbunătățiți chiuveta sau cada de spălat!

Ventilul de scurgere de 1 1/2 inch pentru chiuvete și căzi de spălat este completarea perfectă pentru toți cei din domeniul ospitalității care caută un ventil de scurgere fiabil, de înaltă calitate și totuși accesibil. Se instalează ușor și rapid și se potrivește perfect oricărei căzi de spălat și oricărei chiuvete în toate variantele și dimensiunile. Obțineți-l chiar astăzi și experimentați un flux de lucru fără probleme în unitatea dvs. de ospitalitate!

Ventilul de scurgere nu este doar un accesoriu simplu, ci o piesă-cheie pentru o funcționare eficientă în domeniul ospitalității. Datorită potrivirii optime și garniturii și piuliței contra incluse, fiecare cadă de spălat și fiecare chiuvetă devin o unitate perfect funcțională. Aplicabilitatea universală îl face alegerea ideală pentru întreprinderi de orice dimensiune.

Datorită instalării rapide și simple, puteți îmbunătăți mediul dvs. de lucru fără prea mult efort. Nu aveți nevoie de un specialist pentru a beneficia de avantajele acestui ventil de scurgere. Materialele de înaltă calitate nu numai că asigură o durată lungă de viață, dar și o funcționalitate fiabilă, chiar și într-un mediu gastronomic intens.

Dimensiunea noastră pentru gastronomie de 1 1/2 inch se asigură că ventilul de scurgere se potrivește la toate chiuvetele noastre de spălat. Este soluția ideală pentru gastronomii care pun preț pe calitate, durabilitate și eficiență. Comandați astăzi ventilul de scurgere de 1 1/2 inch pentru chiuvete și căzi de spălat și experimentați îmbunătățirea fluxului dvs. de lucru în domeniul ospitalității!

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

adesea cumpărat cu...

S-ar putea să vă intereseze și: