ich-zapfe

Pâlnie, 11 cm


Numărul de articol 443027

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Pâlnie, 11 cm

Recipientul cu gât larg, cu un diametru de 11 cm, este fabricat din plastic de înaltă calitate și se prezintă ca un instrument indispensabil pentru golirea curată a resturilor de lichide și băuturi.

Construcția inovatoare a recipientului permite apei să curgă sub recipient prin tubul de prea-plin, evitând astfel reziduurile enervante. Această soluție igienică nu numai că oferă o turnare curată, ci aduce și numeroase avantaje:

  • Utilizare simplă și curățare rapidă: Recipientul din plastic este ușor de manevrat și permite o curățare rapidă, ceea ce este de neprețuit în unitățile de gastronomie aglomerate.
  • Evitarea blocajelor și reziduurilor nedorite: Datorită construcției precise a recipientului, se evită blocajele, asigurând o funcționare lină și eliminând reziduurile nedorite.
  • Economie de timp și costuri prin curățare mai eficientă: Utilizarea acestui recipient duce nu numai la o curățare mai rapidă, ci contribuie și la minimizarea costurilor de operare, prin utilizarea mai eficientă a materialelor de curățare.
  • Compatibilitate cu alte produse profesionale din domeniul gastronomiei și al barului: Recipientul din plastic se integrează perfect în echipamentul dvs. existent și se armonizează perfect cu alte produse profesionale din domeniul gastronomiei și al barului.

Astfel, recipientul devine un instrument indispensabil pentru orice barman și gastronom profesionist. Datorită caracteristicilor sale remarcabile, asigură nu numai o turnare curată, ci și un mediu de lucru igienic.

Avantajele suplimentare în detaliu:

Selecție robustă a materialelor: Fabricat din plastic de înaltă calitate, acest recipient este extrem de durabil și rezistent pentru a face față cerințelor în medii gastronomice exigente.

Aplicații versatile: Recipientul nu este potrivit doar pentru băuturi, ci poate fi extrem de util și în pregătirea alimentelor sau a altor lichide în bucătărie.

Dimensiuni optime: Cu un diametru de 11 cm, recipientul oferă dimensiunea ideală pentru o manipulare precisă și controlată, pentru a asigura o turnare curată.

Ușor de depozitat: Datorită dimensiunilor compacte, recipientul se poate depozita ușor, ceea ce este deosebit de util în bucătăriile sau barurile mai mici.

Soluție igienică: Construcția inovatoare a recipientului contribuie la menținerea unui mediu de lucru igienic, ceea ce este de cea mai mare importanță pentru gastronomi și barmeni.

Recenzii ale clienților: Citiți recenziile pozitive ale clienților noștri, care evidențiază eficacitatea și fiabilitatea acestui recipient, și convingeți-vă singuri de calitatea acestui instrument indispensabil.

Comandați acum: Investiți în curățenia și eficiența unității dvs. de gastronomie. Comandați recipientul chiar azi și experimentați avantajele acestui instrument practic pentru o turnare curată a resturilor de lichide.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

adesea cumpărat cu...

S-ar putea să vă intereseze și: