ich-zapfe

Racord scurgere chiuveta, teava scurgere pentru chiuveta, oțel inoxidabil, 175 mm


Numărul de articol 443008

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Racord scurgere chiuveta, teava scurgere pentru chiuveta, oțel inoxidabil, 175 mm

Acest tub de scurgere inovator din CNS (otel crom-nichel) de înaltă calitate este un accesoriu esențial pentru chiuveta dvs. și vă garantează un scurgere rapidă și eficientă. Indiferent dacă sunteți un bucătar profesionist într-un restaurant aglomerat sau un pasionat de gătit acasă, acest tub de scurgere vă va ajuta să vă optimizați munca în bucătărie și să economisiți timp prețios.

De ce ar trebui să alegeți tubul nostru de scurgere?

  • Lungime optimă: Cu o lungime de 175 mm, acest tub de scurgere este dimensionat exact pentru a gestiona scurgerea chiuvetei dvs. fără efort. Asigură o scurgere lină fără blocaje sau reflux.
  • Montare universală: Tubul nostru de scurgere este conceput pentru scurgerile de 1 1/2" și 1 1/4" și se potrivește perfect cu o varietate de modele de chiuvete. Indiferent dacă aveți o chiuvetă din oțel inoxidabil modernă sau una clasică din ceramică, acest tub de scurgere este soluția ideală.
  • Con conic versatil: Tubul de scurgere este echipat cu un con conic flexibil, care se poate adapta la diferitele supape de scurgere. Cu un capăt de 1 1/4" și celălalt de 1 1/2", oferă o montare universală pentru diferite cerințe.
  • Compatibilitate: Tubul nostru din CNS este special conceput pentru ventilele de scurgere de 1 1/2" și 1 1/4" și se potrivește cu ușurință cu chiuvetele cu o adâncime minimă de 200 mm. Este soluția perfectă pentru bucătăriile moderne cu cerințe ridicate.

Montarea și utilizarea tubului nostru de scurgere din CNS sunt extrem de simple și nu necesită cunoștințe sau instrumente speciale. Puteți să-l montați singuri rapid și fără probleme și să beneficiați imediat de avantaje.

Cu tubul nostru de scurgere din CNS nu numai că economisiți timp și efort la spălatul vaselor, dar beneficiați și de calitatea sa durabilă și de aplicabilitatea sa universală. Datorită designului robust și materialelor de înaltă calitate, veți avea o experiență lungă de utilizare și vă puteți baza pe performanța sa fiabilă.

Comandați astăzi tubul nostru de scurgere din CNS și experimentați o scurgere netedă ca niciodată înainte! Investiți în eficiența bucătăriei dvs. și bucurați-vă de avantajele acestui accesoriu de primă clasă.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

adesea cumpărat cu...

S-ar putea să vă intereseze și: