ich-zapfe

Chiuveta Gastronorm din oțel inoxidabil, 30x24x20 cm


Numărul de articol 443004

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Chiuveta Gastronorm din oțel inoxidabil, 30x24x20 cm

Chiuveta Gastronorm din oțel inoxidabil este soluția indispensabilă pentru orice afacere din domeniul gastronomiei sau pentru pivnița de petreceri. Calitatea sa rezistentă și manipularea ușoară îl fac partenerul perfect pentru toate nevoile de curățare. Cu dimensiuni generoase de 300 x 240 x 200 mm, această chiuvetă oferă suficient spațiu pentru a gestiona cu ușurință și cantități mai mari de vase.

Calitate robustă din oțel inoxidabil crom-nichel

Realizarea din oțel inoxidabil crom-nichel de înaltă calitate conferă acestei chiuvete o robustețe și durabilitate de neegalat. Calitatea sa rezistentă garantează o investiție pe termen lung în curățenie și igienă.

Fixare sigură prin margini de suspendare

Marginile de suspendare asigură o fixare sigură și fermă a chiuvetei în blatul de lucru. Acest lucru previne orice balansare sau alunecare în timpul utilizării, facilitând nu numai munca, ci și făcând locul de muncă mai sigur.

Manipulare simplă fără supapă de scurgere și preaplin

Decizia conștientă de a nu include o supapă de scurgere și preaplin face acest produs deosebit de prietenos pentru utilizator. Cu un scurgere de 1 1/2 inch, manipularea este ușoară și nu este necesară repararea sau înlocuirea pieselor.

Posibilități de aplicare variate

Datorită construcției sale rezistente, această chiuvetă este potrivită nu doar pentru afaceri din domeniul gastronomiei, ci și pentru utilizare în pivnița de petreceri acasă. Dimensiunile sale optime și manipularea ușoară o fac alegerea perfectă pentru o varietate de scenarii de utilizare.

Concluzie: Curățare eficientă pentru utilizare exigentă

Chiuveta Gastronorm se prezintă ca un produs fiabil și practic, care satisface cele mai înalte cerințe. Calitatea sa rezistentă, manipularea ușoară și dimensiunile generoase o fac soluția optimă pentru cei care pun accent pe curățenie și eficiență.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

adesea cumpărat cu...

S-ar putea să vă intereseze și: