Schankanlagen Koch

Distribuitor de vin fiert, Băuturi incalzitor de apa - Special Edition, Roșu cu pompă electrică, 3 kW, 2 linii


Numărul de articol NEW-14946

Producător:Schankanlagen Koch


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Distribuitor de vin fiert, Băuturi incalzitor de apa - Special Edition, Roșu cu pompă electrică, 3 kW, 2 linii

Încântați-vă oaspeții cu o băutură caldă de sezon într-un mod elegant și practic, cu Distribuitorul de vin fiert, Băuturi incalzitor de apa. Acum disponibil într-o ediție specială Roșu cu pompă electrică pentru a oferi o distribuție mai precisă și ușoară.

Caracteristici

  • Sistemul de dozare este prevăzut cu o pompă electrică integrată și autoamorsată, cu zgomot redus. Acest lucru permite distribuirea băuturii din recipiente care nu sunt rezistente la presiune.
  • Capacitate de distribuire de 35 l/oră cu o diferență de temperatură de până la 75°C între temperatura de intrare și cea de ieșire. Controlul temperaturii este posibil de la 7°C la 85°C.
  • Sistem elegant de dozare bauturi calde în forma de butoi, culoare vin rosu cu 24 ct. inele decorative placate cu aur și 24 ct. placă de picurare placată cu aur și 24 ct. robinete speciale placate cu aur pentru vin fiert și bere fiertă.
  • Consum de putere de 3 kW/h cu pompa electrică. Aparatul este echipat cu două linii pentru distribuție.
  • Este dotat cu 2 furtunuri pentru băuturi cu racord cu șurub, țeavă de ridicare și filtru. Instrucțiuni de utilizare și instrucțiuni de curățare sunt incluse.

Distribuitorul de vin fiert, Băuturi incalzitor de apa este perfect pentru evenimente sezoniere, precum târguri de Crăciun sau petreceri private. Siguranța este asigurată de un dispozitiv cu siguranță de 16A. Conexiunea la rețea este de 230V / 50 Hz. Cu o capacitate de distribuire de 175 x 0,2 l/oră, acesta poate fi utilizat cu ușurință la evenimente de dimensiuni mari.

Transformați-vă evenimentul într-un succes cu Distribuitorul de vin fiert, Băuturi incalzitor de apa - Special Edition, Roșu cu pompă electrică, 3 kW, 2 linii.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.