ich-zapfe

Saro Gratar, FRY TOP GM 610 L, neted


Numărul de articol NEW-11713

Producător:ich-zapfe


* incl. ges. TVA. la care se adauga. Livrare

Saro Gratar, FRY TOP GM 610 L, neted

GRIDDLE - FRY TOP GM 610 L Model, Smooth este o placă netedă de înaltă calitate, concepută pentru a găti alimentele în cantități mari. Este potrivit pentru utilizare comercială în restaurante, baruri de gustări, baruri și alte companii care necesită o producție de alimente la scară mare.

din oțel inoxidabil, această placă este rezistentă la coroziune și rugină, ceea ce o face durabilă și ideală pentru utilizarea zilnică într -o bucătărie comercială aglomerată. Suprafața netedă a plăcii este perfectă pentru gătirea alimentelor delicate, cum ar fi peștele, ouăle și clătitele, fără a se lipi sau a rupe.

Caracteristicile produsului:

  • Placă netedă în oțel inoxidabil de înaltă calitate pentru a găti cantități mari de alimente
  • suprafață netedă ideală pentru gătirea alimentelor delicate, cum ar fi pește, ouă și clătite, fără a se lipi sau a rupe
  • rezistent la coroziune și rugină
  • Ideal pentru uz comercial în restaurante, cafenele, baruri și alte afaceri care necesită producție de alimente la scară mare

FAQ

Pentru ce tipuri de alimente prăjiți Top GM 610 L este potrivit?

gridddle Platte glatt fry top gm 610 L este ideal pentru gătirea alimentelor delicate, cum ar fi pește, ouă și clătite, fără a se lipi sau a rupe. Este potrivit pentru gătirea unor cantități mari de mâncare, deci este ideal pentru uz comercial în restaurante, baruri de gustări și alte afaceri care necesită producție de alimente la scară mare.

Cum să păstrați suprafața plăcii simple?

Pentru a menține suprafața simplă a plăcii, asigurați -vă că o curățați după fiecare utilizare. Folosiți un racper pentru a îndepărta reziduurile alimentare și apoi curățați -vă cu o cârpă umedă. Nu folosiți niciodată produse de curățare abrazive care pot deteriora suprafața.

Ce material este modelul de grătar prăjit top gm 610 l?

gridddle Platte glatt fry top gm 610 L este confecționat din oțel inoxidabil, un material rezistent și la coroziune și rezistent la rugină. Este ideal pentru utilizarea zilnică într -o bucătărie comercială ocupată.

Livrare rapidă Livrăm rapid. Cu DHL, pachetul dvs. vă va fi în cel mai scurt timp!

Calitate superioară Produse de calitate superioară de la cei mai mari producători mondiali!

Satisfacția clienților Peste 90% dintre clienții noștri sunt mulțumiți și ne recomandă altora.

Securitate Cumpărături online sigure cu certificat SSL.

S-ar putea să vă intereseze și: